REACT EU 98 - Echokardiografické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka celkem 9 ks echokardiografických přístrojů pro II. Interní kliniku, III. Interní kliniku, IV. interní kliniku a 2. chirurgickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2a, 2b, 2c ...
Dodávka gobletů pro robot ASKION
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky plastového materiálu určeného pro přístroj ASKION C-line HS200 - gobletů na kryotuby k dlouhodobému skladování vzorků biologického materiálu pro pracoviště Ústavu hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
FN Motol - Kardiostimulátory včetně příslušenství a stimulační elektrody pro pediatrické pacienty
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů včetně příslušenství a stimulačních elektrod určených k zajištění léčby poruch srdečního rytmu.
REACT-EU etapa II - Modernizace a rozšíření vybavení operačních sálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu zdravotnických přístrojů: mycí a dezinfekční automat vč. příslušenství, 2 ks parního sterilizátoru 60 l, parní sterilizátor 600 l, 2 ks systémového operačního stolu včetně příslušenství - chirurgie, 1 ks systémového operačního stolu včetně příslušenství - ortopedie a ...
Myčky podložních mís
Předmětem této VZ je dodávka 23 ks myček podložních mís včetně pozáručního servisu uvedení dodaného zařízení do provozu, zaškolení zaměstnanců zadavatele, dodání základního příslušenství, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu a provádění bezpečnostně technických kontrol.
Autorefraktometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka autorefraktometru pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Dodávka, instalace a pozáruční servis Angio/CT včetně systému pro hodnocení dávek
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu Angio/CT, včetně systému pro hodnocení dávek.
Ultrazvukový přístroj pro MSK
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka ultrazvukového přístroje pro muskuloskeletální systém (MSK) pro podrobnou diagnostiku pohybového ústrojí u pacientů s revmatickými chorobami včetně 4 sond vhodných pro optimální vyšetření různých částí pohybového aparátu, a to v souladu se zadávacími podmínkami.
REACT EU 99 - Echokardiografy
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 2 ks echokardiografů pro III. Interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • V souvislosti s ustanovením § 6 odst. 4 zákona zadavatel v zadávací dokumentaci ...
Synoptophor
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka synoptophoru pro Oční kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • V souvislosti s ustanovením § 6 odst. 4 zákona zadavatel v zadávací dokumentaci zohlednil povinnost ...
REACT EU 98 - Zdrojové rampy
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka zdrojových prvků (mosty, stativy a nástěnné rampy) pro II. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze včetně nezbytných stavebních úprav pro jejich instalaci. Při vyšší hmotnosti nabízených prvků, než stávajících je součástí předmětu zakázky také vypracování statického posudku a ...
Systém pro pokročilé zpracování dat MR, CT a angiografie pro 5 současně pracujících uživatelů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového systému pro pokročilé zpracování dat MR, CT a angiografie pro 5 současně pracujících uživatelů zahrnující software i hardware nezbytný pro provoz systému. Součástí plnění je též zajištění technické podpory systému pro pokročilé zpracování dat MR, CT a angiografie pro 5 současně pracujících ...
Dodávka a pozáruční servis operačního stolu včetně příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu operačního stolu s mobilní základnou, výměnnými deskami a příslušenstvím.
FN Motol - Aspirační trny
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky aspiračních trnů sloužících pro vícečetné odběry lékových roztoků.
Dodávka operačního mikroskopu, spotřebního materiálu a poskytování záručního a pozáručního servisu
Předmětem této VZ je dodávka jednoho kusu Operačního mikroskopu pro spondylochirurgické pracoviště, včetně příslušenství (dále také společně jen „zařízení“) tj. uvedení dodaného zařízení do provozu, zaškolení zaměstnanců zadavatele, zajištění záručního a pozáručního servisu, provádění bezpečnostně technických kontrol zařízení dle § 45 z. č. ...
Echokardiografický přístroj bed-side
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks echokardiografů se sondami a dalším příslušenstvím a zajištění záručního servisu.
Elektrofyziologické katetry I
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek elektrofyziologických katetrů I pro Nemocnici Na Homolce.
Mechanická srdeční podpora dlouhodobá
Dodávka 20 ks řídících napájecích jednotek a 20 ks nabíječek baterií pro dlouhodobou mechanickou srdeční podporu a zajištění záručního, tedy bezplatného servisu po dobu 36 měsíců. Přístroje musí být kompatibilní se systémem dlouhodobé implantabilní mechanické srdeční podpory HeartMate 3, který je poskytován pacientům IKEM.
Echokardiograf vč. 3D a jícnové sondy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks echokardiografů se sondami a dalším příslušenstvím a zajištění záručního a pozáručního servisu.
Šicí materiál II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek šicího materiálu II pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky RTG techniky - opakovaná VZ pro 3. část VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového držáku kamery pro řízené dýchání RGSC - blíže viz ZD.
Obměna anesteziologických přístrojů
Dodávka a uvedení do provozu 7 ks anesteziologických přístrojů vč. příslušenství a jejich záruční a pozáruční servis po dobu jejich předpokládané životnosti 8 let.
FN Motol - Dodávky základních distrakčních klecí pro náhradu obratlového těla TL páteře
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky základních distrakčních klecí pro náhradu obratlového těla TL páteře pro chirurgické řešení destrukce obratlového těla torakolumbální páteře pro Kliniku spondylochirurgie 1. LF UK a FN Motol.
FN Motol - Dodávky implantabilních loop rekordérů včetně příslušenství
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky Implantabilních loop rekordérů.
REACT EU 98 - Monitorovací systém IV
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka monitorovacího systému pro I. chirurgickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.