Dodávky SZM - Dodávky endoskopických katétrů
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to jednorázových sterilních extrakčních balónků, dilatačně biliárních balónkových katétrů, ...
Infúzní technika a komunikační rozhraní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infúzní techniky pro pracoviště zadavatele, opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu infúzních setů k dodané infúzní technice a poskytování pozáručního servisu dodané infúzní techniky a stávající infúzní techniky podle zadávací dokumentace.
FN Motol - Kyslíková průtoková čidla k plicním ventilátorům Hamilton Medical
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kyslíkových průtokových čidel k plicním ventilátorům Hamilton Medical, které slouží k měření průtoku vzduchu u dětských a dospělých pacientů připojených na plicní ventilátory.
Modul zpracování videa a online spolupráci s propojením do PACS
Předmětem plnění Veřejné zakázky je: a) kompletní dodávka a implementace systémového modulu pro práci s videem a online spolupráci rozšiřující komponenty elektronické zdravotnické dokumentace (včetně školení uživatelů a správců). b) dodávka prodloužené záruky na dodávané komponenty o 3 roky c) poskytování servisu v rozsahu servisní smlouvy
FN Motol - Dodávky balónkových katétrů k PCI výkonům
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky predilatačních a postdilatačních balónkových katétrů určených k rozšíření a zajištění průchodnosti koronárních cév pro Kardiologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol (KKVC pro dospělé).
Echokardiografický přístroj se sondami
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks echokardiografu se sondami a zajištění záručního a pozáručního servisu.
FN Motol - Dodávky systémů pro léčbu refrakterní epilepsie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky systému pro léčbu refrakterní epilepsie umožňující efektivní terapii farmakoresistentní epilepsie metodou stimulace nervus vagus pro Neurochirurgickou kliniku dětí a dospělých 2. LF UK a FN Motol v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - 3D/2D laparoskopická sestava s ICG diagnostikou
Dodávka 3D/2D laparoskopické sestavy s ICG diagnostikou.
FN Motol - Jednotka pro mimotělní oběh
Dodávka jednotky pro mimotělní oběh
Mobilní ultrazvukový přístroj pro oddělení ARO-JIP
Dodávka mobilního ultrazvukového přístroje, jeho uvedení do provozu a zabezpečení jeho záručního a pozáručního servisu po dobu jeho předpokládané životnosti, tedy po dobu 10 let.
FN Motol - Sety pro žilní vstupy typu PICC
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů pro žilní vstupy typu PICC pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Endoskopická technika pro interní oddělení
Dodávka a instalace endoskopické techniky a zabezpečení jejího záručního a pozáručního servisu po dobu 8 let.
Nákup 10 kusů bezdrátových stimulátorů Micra AV
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek bezdrátových stimulátorů Micra AV pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávka ultrazvukového přístroje pro Interní oddělení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje včetně příslušenství a nezbytného SW vybavení pro Interní oddělení Fakultní nemocnice Bulovka.
Dodávka laparoskopických sesetav
Předmětem této VZ je dodávka dvou kusů 4K laparoskopické sestavy (dále též jako „zdravotnická technika“) pro Chirurgickou kliniku, 1 kus dodáván do 8 týdnů po nabytí účinnosti smlouvy a druhý kus příští rok (rok 2022) na výzvu do 8 týdnů od učiněné výzvy. Předmětem VZ je dále uvedení dodané zdravotnické techniky do provozu, zaškolení zaměstnanců ...
SZM pro oddělení RDG II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení RDG II pro Nemocnici Na Homolce.
Implantabilní kardiostimulátory II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek implantabilních kardiostimulátorů II pro Nemocnici Na Homolce.
Biologická cévní protéza III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek biologické cévní protézy III pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Sety k separátoru krevních elementů Spectra Optia
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů k separaci krevních elementů, které musí být kompatibilní se stávajícím přístrojem Spectra Optia.
Dodávky sterilních jednorázových setů pro mimotělní podporu krevního oběhu
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM), a to dodávky sterilních jednorázových setů pro mimotělní podporu krevního oběhu /anebo plic a výměnu krevních plynů - extracorporální membránovou oxygenaci (ECMO) pro potřeby ústavní péče IKEM.
Spirometrický diagnostický systém
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka spirometrického diagnostického systému vč. příslušenství pro III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Videogastroskopy
Dodávka videogastroskopů a jejich servisní zajištění v záruční a pozáruční době po dobu jejich předpokládané životnosti 8 let.
Provádění servisu na zařízení SOMATOM Definition AS
Předmětem veřejné zakázky je poskytování autorizovaného servisu na zařízení SOMATOM Definition AS.
Poptávám katetry
Poptávám katetry k UDN - T-doc - Single Senzor Cateter - CH 7 Prosím o cenovou nabídku. s díky Dr. Jima Jiří
ÚVN - VoFN Praha - Zdravotnická technika - část 2 - nákup
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks RTG přístroje s příslušenstvím včetně boxu pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha (dále i „přístroj/e“) včetně kompletní instalace dodávaného přístroje, jakož i jeho uvedení do provozu. Přístroj musí být zcela nový, nepoužitý a musí splňovat veškeré technické ...