Biologická cévní protéza IV
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek biologické cévní protézy IV pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Mechanická srdeční podpora
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu mechanické srdeční podpory, tj. krevního čerpadla a hadicového setu (dále jen „SZM“), pro Kliniku Dětské kardiocentrum 2. LF UK a FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy-Seznam zboží s jednotkovými cenami.
FN Motol - Papilotomy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papilotomů pro potřeby FN Motol.
Dodávka elektrochirurgických přístrojů, spotřebního materiálu a poskytování pozáručního servisu
Předmětem této VZ je dodávka Elektrochirugických přístrojů, tedy Elektrochirurgických přístrojů vyšší třídy (4 ks) a Elektrochirurgických přístrojů střední třídy (2 ks), včetně příslušenství (dále také společně jen „zařízení“) tj. uvedení dodaného zařízení do provozu, zaškolení zaměstnanců zadavatele, zajištění záručního a pozáručního servisu, ...
FN Motol - Laserová vlákna II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky laserových vláken sloužících k přenosu laserového světla z laserového přístroje.
REACT EU 100 - Mrazící box
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks mrazícího boxu pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu _ laboratoř biochemie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 100. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN Praha _ Rozvoj a modernizace laboratorního vybavení. ...
Dodávky testovacích kitů k přístroji NIOX VERO
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky testovacích kitů kompatibilních s přístroji NIOX VERO, které jsou v majetku NNH ke kvantitativnímu měření oxidu dusnatého ve vydechovaném vzduchu včetně filtrů pro oddělení NNH, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
ÚVN - VoFN Praha - Zdravotnická technika - část 2 - nákup, SN chirurgická síta III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnické techniky pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice. Zařízení musí být nové, nerepasované, nepoužité a musí splňovat veškeré technické parametry tak, jak jsou detailně vymezeny v zadávací dokumentaci, jejíž přílohou je návrh kupní smlouvy spolu s technickou ...
FN Motol - Centrální žilní katétry pro děti
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou centrální žilní katétry pro děti.
Implantabilní kardiostimulátory IV
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek implantabilních kardiostimulátorů IV pro Nemocnici Na Homolce.
Stříkačky do lineárních dávkovačů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek stříkaček do lineárních dávkovačů pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Angiografický přístroj REACT-EU A1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů (dále jen „přístroj“) pro Kliniku zobrazovacích metod 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Systém mitrálních svorek pro katetrizační korekci mitrální regurgitace
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek systému mitrálních svorek pro katetrizační korekci mitrální regurgitace pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Zajištění oprav a servis přístrojů Philips
Zajištění oprav a servis přístrojů Philips
Dodávky jednorázových flexibilních kryosond pro kryobiopsii při bronchoskopii
•Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových flexibilních kryosond, které jsou indikovány pro kryobiopsii při bronchoskopii. Požadované kryosondy musí být plně kompatibilní s ERBECRYO 2. Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.
Operační světlo dvouramenné
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka operačního světla dvouramenného pro Oční kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Dodavatel dále zajistí demontáž, odvoz a likvidaci stávajícího svítidla.
FN Motol - Extenční operační stůl
Dodávka extenčního operačního stolu.
Hemostatické uzávěry
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek hemostatických uzávěrů pro Nemocnici Na Homolce.
Servis a odborná údržba Olympus
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pozáruční servis a odborná údržba zdravotnické techniky Olympus a příslušenství umístěných na pracovištích Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) na dobu neurčitou dle ostatních zadávacích podmínek. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích ...
FN Motol - Laserová vlákna
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky laserových vláken sloužících k přenosu laserového světla z laserového přístroje pro FN Motol
FN Motol - Obměna zdravotnické techniky REACT-EU A1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka nástrojů, přístrojů a systémů pro 1. a 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Pacientská lůžka
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky 67 ks pacientských lůžek v průběhu 24 měsíců.
Monitor hemodynamiky II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks monitorů hemodynamických parametrů s možností kontinuálního invazivního měření srdečního výdeje a oxymetrie venózní krve pomocí Swan-Ganzova katétru a možností kompletních výpočtů hemodynamických parametrů (dále též „zařízení“ nebo „přístroje“) vč. zajištění záručního a následného pozáručního servisu.
Spotřební materiál s výpůjčkou insuflátoru pro robotickou operativu Cévní chirurgie NNH II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu k insuflátoru pro robotickou operativu a bezplatná výpůjčka insuflátoru, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FNKV - dodávka diagnostik pro imunohematologická vyšetření
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: - postupné dodávky diagnostik/sad diagnostik, reagencií a kontrolních materiálů - bezplatné zapůjčení a instalace jednoho velkokapacitního analyzátoru a „záložního manuálního systému“ - zajištění bezplatných servisních služeb