Modernizace infrastruktury ZŠ T. G. Masaryka Lomnice nad Popelkou - vybavení
Předmětem veřejné zakázky je modernizace 4 odborných učeben (přírodopis, chemie, pracovní činnosti a polytechnické činnosti), fyzikálně chemické laboratoře, 5 dílen (dřevodílna, pracovní činnosti, polytechnická, kovovýroba a cvičná kuchyňka), 2 specializovaných jazykových učeben, otevřeného prostoru auly a zázemí učeben (sklady pomůcek a odborné ...
FF/UPOL - IVR 3D projekční systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka projekčního systému imersivní virtuální reality. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Nový doktorský obor Religionistika na UP - výzkumné a technické zajištění“, reg. č. CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_017/0002421, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
Rámcová dohoda na dodávky tiskáren, kopírek a skenerů
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek dodávek tiskáren, kopírek a skenerů pro Fakultní nemocnici Bulovka v délce 24 měsíců.
Spotřební materiál pro zařízení OKI a další vybrané značky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky originálního spotřebního materiálu, tj. spotřebního materiálu (dále také jako „zboží“) vyrobeného přímo výrobcem tiskáren a dalších tiskových zařízení (dále jen „tiskárny“), do kterých je spotřební materiál určen. Jedná se o spotřební materiál do tiskáren OKI, UTAX a HP OfficeJet 202 Mobile ...
Dodávka spotřebního materiálu do tiskáren
Průběžné dodávky spotřebního materiálu do tiskáren, a to v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka skenerů
Předmětem zakázky je uzavření smlouvy na dodávku přístrojového vybavení, a to zařízení na skenování listinných dokumentů.
FF/UPOL - Interaktivní ultrakrátká projekce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interaktivní projekce pro interaktivní výuku, prezentace v rámci vědeckých workshopů, odborných seminářů, porad, ale také jako možný stimul při výzkumech v rámci laboratoře CO-LAB, pro potřeby Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: Nový doktorský ...
Modernizace odborných učeben ZŠ Šluknovská
Stavební úpravy a dodávky nového vybavení do učebny chemie, fyziky, jazykové učebny a počítačové učebny v rozsahu a za podmínek uvedených v této zadávací dokumentaci.
Dynamický nákupní systém na vybranou výpočetní techniku a servery pro JMK 2021-2025
Jedná se o zadávací řízení na zavedení DNS rozděleného na 2 kategorie: Dodávky výpočetní techniky a serverů a Pronájem tiskáren a fotokopírovacích zařízení.
Dodávka IKT vybavenia pre centrum vzdelávania pri SOŠ Veľký Krtíš
Technické vybavenie a softvér na zvyšovanie vedomostnej úrovne a zručností mládeže v oblasti informačných technológií. Zákazka realizovaná v systéme EVO ver. 18.0
Skenery
Predmetom zákazky je dodávka hardvérového a softvérového vybavenia a zariadení pre 3D skenovanie a spracovanie dát. Jedná sa o špecializovanú techniku a softvér podľa špecifikácií uvedených v súťažných podkladoch.
Rekonstrukce odborných učeben ZŠ a MŠ Družby a ZŠ a MŠ Slovenská v Karviné - jazyková laboratoř
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka digitální jazykové laboratoře pro ZŠ a MŠ Družby v Karviné. Více v podrobnostech projektové dokumentace a položkového rozpočtu, které jsou nedílnou součástí zadávací dokumentace.
Rekonstrukce odborných učeben ZŠ a MŠ Borovského a ZŠ a MŠ Cihelní v Karviné - dodávky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka učebních pomůcek, nábytku, jazykové laboratoře a IT vybavení pro odborné učebny na ZŠ a MŠ Borovského a ZŠ a MŠ Cihelní v Karviné.
LFP - Dodávka ICT pro 2021/2022 formou náhradního plnění
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka počítačového vybavení a software dle specifikace v Příloze č. 1 Podrobnosti předmětu plnění (specifikace a položkový rozpočet) - zadávací dokumentace, kde je názvem položky a minimálními parametry definován soubor jednotlivého zboží, které dodavatel nabízející poskytnutí dodávek nabídne uvedením ...
Dodávka přenosných počítačů a dokovacích stanic 2021
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 430 kusů přenosných počítačů společně s 430 kusy dokovacích stanic, včetně záručního servisu.
Obměna personální výpočetní techniky ČSÚ - 2. Etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a servis, notebooků, dokovacích stanic, klávesnic, polohovacích zařízení, včetně technického příslušenství a programového vybavení. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek, v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém na nákup IT a AV techniky 2021-2024
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky IT a AV techniky pro zadavatele a plnění s tím souvisejících závazků. Předmět veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému bude vždy podrobně vymezen v jednotlivých výzvách k podání nabídek. Zadavatel předpokládá, že v rámci dynamického nákupního systému bude zadávat ...
Nákup notebooků 2021 - vyhrazená veřejná zakázka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 350 ks notebooků včetně jejich příslušenství dle technické specifikace uvedené v Příloze č. 5 zadávací dokumentace (dále jen „Notebook“). Součástí předmětu veřejné zakázky je též zajištění dopravy Notebooků do míst plnění a likvidace přepravních obalů. Součástí předmětu veřejné zakázky je též záruční ...
Preference městské hromadné dopravy města Třebíč - LED označníky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce a instalaci LED označníků pro městskou hromadnou dopravu v Třebíči.
Dodávka ICT vybavení, interaktivní techniky a konektivity do odborných učeben ZŠ
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky počítačových stanic, monitorů, interaktivní tabule, projektoru, softwaru pro jazykovou učebnu včetně technologie pro vzdálený přístup a uložiště, notebooků, tabletů, tiskáren a konektivity, které splňují parametry dle výkazu výměr (příloha č. 6) a v návrhu smlouvy (příloha č. 5) této zadávací ...
Dynamický nákupní systém na dodávky ICT vybavení 2021 - 2023
Předmětem zaváděného DNS je pořízení běžného, obecně dostupného zboží, a to počítačů, monitorů, notebooků, tiskáren, tabletů, dataprojektorů a další výpočetní techniky. Účelem veřejných zakázek, zadávaných v DNS je uspokojení potřeby jednotlivých pověřujících zadavatelů spočívající v získání příslušné výpočetní techniky.
Dodávky spotřebního materiálu pro tisková zařízení
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu (tonery, cartridge, válce, pásky do tiskáren, pásové a zapékací jednotky) pro tisková zařízení dle aktuálních potřeb zadavatele. Cílem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody se třemi účastníky.
Dynamický nákupní systém pro nákup výpočetní techniky a IT technologií
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v tomto DNS budou za zadavatelem stanovených obchodních podmínek dodávky výpočetní techniky a IT technologií; klasifikace předmětu veřejné zakázky: 30200000-1 Počítače 30231000-7 Počítačové monitory a konzoly 30232110-8 Laserové tiskárny 30230000-0 Zařízení související s počítači 30232000-4 ...
UTB - Pronájem multifunkčních zařízení r. 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení a tiskáren, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Prenájom tlačiarní a súvisiace služby
Zabezpečenie tlače, kopírovania, skenovania úradných materiálov prostredníctvo prenájmu 28 ks tlačiarní troch druhov a služby s tým súvisiace (dodávanie tonerov, údržba kopírovacích strojov, systém zbierania údajov o vytlačených materiáloch a pod.). Bližšie informácie sú uvedené v návrhu zmluvy a jej prílohách.