Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti OSMOS s.r.o. prostredníctvom inovácie produktu
Obstaranie inovatívnej technologie: Vstrekovací lis na plasty s uzatváracou silou 6500 kN Vstrekovací lis na plasty s uzatváracou silou 4500 kN Vstrekovací lis na plasty s uzatváracou silou 3500 kN Vstrekovací lis na plasty s uzatváracou silou 2000 kN Vstrekovací lis na plasty s uzatváracou silou 2000 kN a možnosťou rozšírenia výšky ...
Rozšírenie a modernizácia výrobných technológií spoločnosti
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia technologických výrobných zariadení nevyhnutných na modernizáciu, inováciu a rozšírenie produkcie spoločnosti spolufinancovaná zOperačného programu Výskum ainovácie.
Obstaranie technológie na výrobu plastových výrobkov pre spoločnosť Infoland s.r.o.
Obstaranie technológie na výrobu plastov a to 1 ks CNC vertikálna fréza, 1 ks CNC EDM(elektroiskrové obrábanie), Vstrekolis 1 a 1 ks Vstrekolis 2 podľa technických špecifikácií, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.
Obstaranie inovatívnych technológií v spoločnosti Projekt Interier s.r.o
Obstaranie inovatívnych technológií v spoločnosti Projekt Interier s.r.o
Dodávka, montáž a zprovoznění technologického vybavení
Předmět zakázky tvoří dodávka, montáž a zprovoznění technologického vybavení, které bude umístěno v objektu Centra výzkumu a vývoje vakcín, které bude vybudováno v areálu závodu zadavatele v obci a k. ú. Ivanovice na Hané, okres Vyškov, na pozemku parc. č. 1727/11 a na pozemku parc. č. 1727/1. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Modernizace elektrostatických odlučovačů na aglomeraci Sever - dodávka technologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace elektrostatických odlučovačů na Aglomeraci sever. Bude provedena modernizace stávajících elektrostatických odlučovačů, které jsou již 20 let staré a tudíž zastaralé a opotřebované. Modernizovaná bude vnitřní vestavba EO, napájení a řízení provozu. Modernizací elektroodlučovačů dojde k snížení ...
In-line drtič výsekové fólie včetně příslušenství a montáže
Předmětem této zakázky je dodávka In-line drtiče výsekové fólie včetně příslušenství a montáže, blíže specifikovaná zadávací dokumentací, její přílohou je čestné prohlášení. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZVZ“) a v souladu s Pravidly pro výběr ...
Mlyn na drtenie odpadu z Rigidnych materiálov typu PET pre zariadenie Kiefel KMD 85
Predmetom zákazky je dodanie mlynu na drtenie odpadu z Rigidnych materiálov typu PET pre zariadenie Kiefel KMD 85. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažných podkladoch.
Obstaranie inovatívnej technológie pre spoločnosť TATRAMAT QUASAR, akciová spoločnosť
Obstaranie inovatívnej technológie pre spoločnosť TATRAMAT QUASAR, akciová spoločnosť Poprad. Ide o inovatívne technológie do výrobného procesu a to Taviacu pec s príslušenstvom podľa technickej špecifikácie, Automatizované pracovisko odlevu - Tlakový lejací stroj so studenou komorou s príslušenstvom podľa technickej špecifikácie a CNC sústruh s ...
Implementácia inovatívnej technológie obrábania plastových a kovových profilov
Predmetom zákazky je obstaranie inovatívnej technológie obrábania plastových a kovových profilov pri výrobe plastových okien a dverí.
Inovácia výroby v spoločnosti Doprastav Asfalt, a.s.
Predmetom zákazky je dodanie obaľovačky.
Laser Pevnolátkový (fiber)
Laser Pevnolátkový (fiber)
Linka na aplikáciu sacích vložiek do tácok pre zariadenie Kiefel KMD 85
Predmetom zákazky je dodanie linky na aplikáciu sacích vložiek do tácok pre zariadenie Kiefel KMD 85. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažných podkladoch.
Hydromat drobných súčiastok
Predmetom zákazky je dodávka kompaktného zariadenia pre náročné priemyselné čistenie a odmasťovanie znečistených vagónových dielov, vrátane jeho dopravy na miesto dodania, montáže, uvedenie tohto zariadenia do prevádzky a zaškolenie obsluhy. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti C. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY súťažných podkladov.
Diverzifikácia výroby spoločnosti TOSIT s.r.o. o inovatívne produkty
Predmetom zákazky je nákup Konfekčných strojov na výrobu vreciek, konkrétne 1. Konfekčný stroj na výrobu vreciek s bočnou záložkou 2. Konfekčný stroj na výrobu blokovaných vreciek Podrobné vymedzenie predmetu zadávania zákazky je uvedené v časti B.1. Opis predmetu zadávania zákazky Súťažných podkladov.
Inovácia výroby spoločnosti MOLITAS, spol. s r.o.
Predmetom zákazky je zabezpečiť uzatvorenie kúpnej zmluvy na dodanie porezovej linky pre spracovanie mäkkej PUR peny, dodanie baliaceho automatu pre balenie PUR komponentov a dodanie automatického horizontálneho lisu pre lisovanie PUR odrezkov.
Zvyšovanie kvality a efektivity výrobných a technologických procesov v spoločnosti ROLTA, s.r.o.
Predmetom obstarávania je stacionárny kužeľový drvič kameňa. Podrobná technická špecifikácia zariadenia sa nachádza v súťažných podkladoch.
Zásadná inovácia výrobného procesu v spoločnosti MATERASSO Slovakia, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodanie, inštalácia a uvedenie do prevádzky dvoch samostatných logických celkov: Logický celok 1 - CNC drevoobrábacie centrum a Logický celok 2 - Rezacie zariadenia na horizontálne rezanie PUR peny. Podrobnejšie k požiadavkám na predmet obstarávania - viď súťažné podklady.
Dodávka nového radionuklidového zářiče do KOP
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a zabezpečení s tím souvisejících činností uzavřeného radionuklidového zářiče 137Cs typu LIZA o aktivitě 350 TBq +/- 10%, který splňuje podmínky Konzervačního ozařovacího pracoviště (dále KOP) ve Středočeském muzeu v Roztokách u Prahy. Součástí zakázky je i demontáž, transport, likvidace a uskladnění v SÚROA ...
Výroba prefabrikátov - plošné prvky
Formovacie stoly rozmer 12,5/4,2 v počte 4 ks a rozmer 9,5/4,2 v počte 6ks; Výmena a rozšírenie počtu existujúcich hydraulicky vyklápacích formovacích strojov s variabilným nastavením s možnosťou vibrovania betónu. Výklopné stoly sa používajú na výrobu rôznych plošných betónových a železobetónových prvkov ako sú steny, dosky, panely z klasického a ...
Výroba prefabrikátov - príprava tyčovej a ohýbanej výstuže
Strihanie rovných oceľových tyčí od priemeru 10 - 32 mm zo základných dĺžok 12, 14 a 16 m a stroj na výrobu ohýbanej výstuže zo zvitkov; Strihacia linka: Strihanie rovných oceľových tyčí pre požiadavky výroby armokošov zo základných dĺžok 12, 14 a 16m na požadované rozmery podľa výkresovej dokumentácie jednotlivých železobetónových výrobkov; Stroj ...
Nárast inovačných kapacít v spoločnosti MOPS PRESS, s.r.o.
nárast inovačných kapacít v spoločnosti
Zvýšenie inovačnej kapacity spoločnosti Cable Connect s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: strihací a odizolovací poloautomat, plnoautomatické krimpovacie zariadenie, ultrazvuková zváračka. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Inovačné aktivity v spoločnosti TESLA Liptovský Hrádok a.s.
Predmetom zákazky je dodanie a inštalácia inovatívnych technológií do spoločnosti TESLA Liptovský Hrádok a.s. Ide o 5 samostaných logických celkov, podrobnejšie viď nižšie a v súťažných podkladoch.
Výroba výrobkov šachtového a rúrového programu pre kanalizácie
Technologická zariadenie na výrobu šachtového a rúrového programu metódou vibrácie betónu a šachtových dien so samozhutniteľného betónu; Technologické zariadenie na výrobu šachtového a rúrového programu z betónovej zmesi metódou vibrácie betónu vo formách. Technologické zariadenie na výrobu armokošov na výrobu železobetónových rúr 600, 800, 1000 a ...