Technológie pre zvýšenie inovačnej kapacity spoločnosti Knudsen Plast s.r.o.
Predmetom obstarávania sú technológie, ktoré tvoria päť častí: Technológia č.1: El. vstrekovací lis s uzatváracou silou min. 1000 kN max. 1200 kN 5 ks Technológia č.2: Elektrický vstrekovací lis s uzatváracou silou min. 550kN max. 800kN 1 ks Technológia č.3: Elektrický vstrekovací lis s uzatváracou silou min. 1100kN max. 1600kN 2 ...
Inovácia technologických procesov spracovania s cieľom zvýšenia kvality výstupných materiálov
Predmetom zákazky je nákup technologických zariadení na dočisťovanie zmesových plastových drtí PS, ABS a PP/PE a na odstraňovanie plastovej izolácie z káblov. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Výběrové řízení na dodavatele nového typu dvouválcového lisovacího kalandru pro lisovací linku č. 1
Dodávka, šéfmontáž a uvedení do provozu nového typu dvouválcového lisovacího kalandru na lisovací linku číslo 1 v Technistone, a. s.
Dodávka stroje pro skládání letáku typu OUTSERT
Předmětem zakázky je dodávka skládacího stroje s vybavením pro skládání příbalových letáku typu „OUTSERT“ až s 322 panely.
Nákup inovatívnych technológií
Predmetom zákazky je nákup inovatívnych technológií. Predmet zákazky je rozdelený na šesť častí: Časť č.1: 3D Merací systém Časť č. 2: CNC horizontálne obrábacie centrum 5-osé Časť č. 3: CNC zvislý sústruh - dvojosový Časť č. 4: Lis na lisovanie dvojkolesí železničných koľajových vozidiel Časť č. 5: Stláčací stav vozových a jacobsových ...
Inovácia procesu obrábania prírodného a umelého kameňa
Predmetom zákazky je dodanie a inštalácia dvoch samostatých technológií - logických celkov, ktoré slúžia na obrábanie prírodného a umelého kameňa. Uchádzač môže predložiť svoju ponuku na jeden a/alebo na obidva logické celky. Bližšie v súťažných podkladoch.
Prefa Oslavany Struska IV
Předmětem dodávky je soubor nových strojů. Zakázka je rozdělena na 4 dílčí plnění. Dodavatel se může zúčastnit více dílčích plnění, musí zachovat jejich oddělenost, aby nabídky byly vzájemně porovnatelné.
Zvýšenie inovačnej kapacity spoločnosti Cable Connect s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: strihací a odizolovací poloautomat, plnoautomatické krimpovacie zariadenie, ultrazvuková zváračka. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Dodávka 3 sušiček pro společnost LUKOV Plast spol. s r.o.
Předmětem zakázky je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti 3 sušiček pro přípravu materiálu do vstřikovacích lisů včetně příslušenství.
V 00187E – dodávka 3D tiskárna laser
Předmětem zakázky je dodání níže uvedeného zařízení – 3D tiskárna laser, včetně uvedeného příslušenství za podmínek uvedených dále. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a rozměrové a váhové parametry jako ...
V 00187I – dodávka navařovací laser
Předmětem zakázky je dodání níže uvedeného zařízení – navařovacího laseru, včetně uvedeného příslušenství za podmínek uvedených dále. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a rozměrové a váhové parametry jako ...
Obstaranie inovatívnej technológie v spoločnosti SOJCAK s.r.o.
Predmetom zákazky je zabezpečiť uzatvorenie kúpnej zmluvy na dodanie mikrovlnnej sušiarne dreva.
V 00187A – dodávka tušírovací lis
Předmětem zakázky je dodání níže uvedeného zařízení – tušírovací lis, včetně uvedeného příslušenství za podmínek uvedených dále. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a rozměrové a váhové parametry jako maximální, ...
Nákup matríc
Predmetom zákazky je nákup matríc na výrobu tenkostenných kompozitných profilov.
Inovácia procesu výroby obalov v spoločnosti SAWIUS s. r. o.
Predmetom obstarania je termo-vákuové formovacie zariadenie. Podrobná technická špecifikácia zariadenia sa nachádza v súťažných podkladoch.
Dodávka šokové teplotní komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka šokové teplotní komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Investice do zařízení k výrobě inovovaných výrobků
Předmětem zakázky je dodávka zařízení nutných k výrobě chemických a kosmetických přípravků dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka 2 ks plně automatického stroje vč. příslušenství pro výrobu mezistěn ze včelího vosku
Dodávka 2 ks plně automatického stroje vč. příslušenství pro výrobu mezistěn ze včelího vosku
Pick & place zařízení pro plnění kolíků FAB do sestav zámků
Předmětem plnění zakázky pod názvem „Pick & Place zařízení pro plnění kolíků FAB do sestav zámků“ je konstrukce, výroba a dodání zařízení, včetně uvedení do provozu, pomocí kterého budou kolíky, automaticky plněny do před-montovaných sestav dveřních zámků (stavítkové otvory v tělesech). Jedná se o stavítka, blokovací kolíky a doplňkové kolíky pro ...
Obstaranie horizontálnych vstrekovacích lisov
Predmetom zákazky je obstaranie 2 ks horizontálnych vstrekovacích lisov s prídavnými zariadeniami podľa zadanej technickej špecifikácie, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.
Pick & place zařízení pro plnění kolíků PERK do sestav zámků
Předmětem plnění zakázky pod názvem „Pick & Place zařízení pro plnění kolíků PERK do sestav zámků“ je konstrukce, výroba a dodání zařízení, včetně uvedení do provozu, pomocí kterého bu-dou kolíky, automaticky plněny do předmontovaných sestav dveřních zámků (stavítkové otvory v tělesech). Jedná se o stavítka, blokovací kolíky a doplňkové kolíky pro ...
Opřádací stroje – braiding machines
Předmětem zakázky jsou 2 ks Opřádacích strojů určených k opředení nízko a středně tlakých hadic s vnitřním jádrem nebo i bez vnitřního jádra.
Otáčecí zařízení
Dodávka automatické vakuového otáčecího zařízení plošné dlažby, začleněného do automatické výrobní linky plošné dlažby MASA. Dále viz. zadávací dokumentace.
Dodávka vibrolisu
Dodávka 1 ks vibrolisu včetně forem
Dodávka stroje na odjehlování a broušení s filtrační jednotkou
Předmětem zakázky je dodávka a instalace nové technologie, konkrétně stroje na odjehlování a broušení s filtrační jednotkou, do výrobního provozu společnosti Farmtec a.s., Tisová 326, 391 33 Jistebnice.