Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti KOREKT
Predmetom obstarávania je: 1) Čeľusťový drvič so separátorom železnej výstuže 2) Triediaca jednotka s vibračným triedičom Podrobná technická špecifikácia je v súťažných podkladoch.
Modernizácia výroby drevohliníkových okien
Predmetom zákazky je modernizácia výroby drevohliníkových okien. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Zvýšenie konkurencieschopnosti a rastu spoločnosti EUCOS SK s.r.o.
Predmetom tejto zákazky je zabezpečiť výrobne stroje ktoré umožnia rast kvality poskytovaných služieb.
Podpora novovzniknutého podniku prostredníctvom investície do technologického vybavenia
Predmetom obstarávania je technologické vybavenie spoločnosti HOSTIN, s.r.o.
Vybavení vývojového a technologického centra v závodě Chlumčany přístroji
Zakázka představuje kompletní dodávku zařízení - 2ks sušárny, 2 ks rychlomlecích stolic, 2 ks min.13litrových pecí, 1 ks min. 9 litrové pece
Obstaranie pomalobežného drviča jednohriadeľového pre spoločnosť ARDOX s.r.o.
Predmetné obstarávanie zahŕňa obstaranie pomalobežného drviča jednohriadeľového pre spoločnosť ARDOX s.r.o. Podrobná technická špecifikácia je prílohou súťažných podkladov.
MBE zařízení
Předmětem zakázky je dodávka systému pro přípravu polovodičových a semimetalických epitaxiálních vrstev za použití epitaxe z molekulárních svazků.
Opto-mechanické konstrukční služby 2
Předmětem veřejné zakázky je poskytování opto-mechanických konstrukčních služeb pro účely výstavby systému distribuce nosníků pro mezinárodní laserové výzkumné pracoviště ELI Beamlines. Bližší specifikace je uvedena v rámci ZD.
Pořízení vybavení pro zkvalitnění teoretické a praktické výuky ČLA Trutnov – simulátor harvestoru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátoru harvestoru a poskytnutí souvisejících služeb. Uživatelem dodaného zboží bude Česká lesnická akademie Trutnov - střední škola a vyšší odborná škola, se sídlem Lesnická 9, Horní Předměstí, 541 01 Trutnov, IČO 601 53 296. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven ...
Modernizace a rozšíření stávajícího provozu
Předmětem zakázky je dodávka, umístění, montáž, uvedení do provozu nového stroje na výrobu sáčků a všechny další práce související s plněním veřejné zakázky
SPŠE a VOŠ Pardubice – dodávka vybavení pro výukové pracoviště Industry 4.0
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro výukové pracoviště Industry 4.0 pro projekt „SPŠE a VOŠ Pardubice – vybavení učeben pro výuku moderních průmyslových technologií“.
Další etapa modernizace technického vybavení pro unikátní obory SPŠKS v Hořicích
Předmětem veřejné zakázky je „Dodávka technického vybavení - lanové pily“ a poskytnutí souvisejících služeb do Střední průmyslové školy kamenické a sochařské, Husova 675, 508 01 Hořice, dle technické specifikace uvedené v zadávacích podmínkách.
Výběrové řízení na dodávku Centrálního odsávacího systému pro odsávání pilin při obrábění plastů
Dodávka centrálního odsávacího systému pro odsávání pilin při obrábění plastů
Aplikátor chemických rozmrazovacích materiálov
Zariadenie sa používa na vykonanie odmrazenia, odstránenia ľadu a snehu z leteckej techniky a na prípravu leteckej techniky k letu protinámrazovým nástrekom, bez poškodenia leteckej techniky, v súlade s civilnými leteckými predpismi.
CNC s umývačkou
Predmetom zákazky je dodávka CNC vertikálneho obrábacieho centra na ploché sklo. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
CNC Ohýbačka termoplastových dosák
Predmetom zákazky je dodanie a montáž logických celkov: 1. CNC Ohýbačka termoplastových dosák 2. CNC Zváračka termoplastových dosák na tupo 3. CNC Formátovacia píla - vertikálna Predmet zákazky je rozdelený do 3 samostatných častí, pričom uchádzač môže predložiť ponuku na jednu alebo viac častí predmetu zákazky. Bližšie informácie sú ...
Inovácia kreatívneho potenciálu výroby hudobných nástrojov
Predmetom zákazky je nákup strojov pre projekt Inovácia kreatívneho potenciálu výroby hudobných nástrojov. Predmet zákazky je detailne opísaný v časti C. súťažných podkladov.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – dodávka 2D/3D lisu II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vakuového lisu pro 2D/3D tvarování plastů a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Dodání paketovacího stroje s nářadím
Předmětem zakázky je dodání jednoho kusu jednoúčelového stroje na výrobu svazků statorových plechů.
Hydrodynamický stroj pro kombinované osově torzní zatížení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka hydrodynamického stroje pro kombinované osově torzní zatížení. Tento hydrodynamický stroj pro kombinované osově torzní zatížení musí mít funkce a musí splňovat požadavky Zadavatele stanovené v Technické specifikaci plnění, která tvoří Přílohu č. 1 Zadávací dokumentace.
Poptáváme dodávku ultrazvukové průmyslové pračky
Poptáváme dodávku ultrazvukové průmyslové pračky. Strojírenská / automotive společnost má zájem o ultrazvukovou průmyslovou pračku s filtračním systémem a ohřevem, pro čištění / odmaštění 2m dlouhých trubek s 6 ohyby, (ohyb je možné vidět v přiloženém obrázku), požadujeme čištění trubek uvnitř i na povrchu, uvnitř trubky zůstává gel používaný ...
Montáž mlýna 41.31
Montážní práce - montáž mlýna na připravený základ, dodávka mlecí náplně a uvedení mlýna do provozu.
Inováciou produktu k rozšíreniu o výrobnú činnosť spoločnosti FOURLEAF s.r.o.
Predmetom zákazky je nákup Extrúderu na výrobu jednovrstevnej vyfukovanej PE fólie - hadice. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v kapitole B. Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.
Dodání 1 ks nového montážního vozidla s kolejovým adaptérem
Předmětem plnění je dodávka 1 ks nového montážního vozidla s kolejovým adaptérem v provedení dle technické specifikace předmětu plnění, vč. vybavení a požadavků stanovených zadavatelem v zadávacích podmínkách. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách této zadávací dokumentace.