PÁKISTÁN; Alternativní zdroje energie
Hledáme firmy, které by mohly poskytnout alternativní zdroj energie buď pomocí solární energie nebo pomocí větrné elektrárny.
SINGAPUR; Recyklace
Máme zájem o podnikání v oblasti recyklace. Máte-li nové koncepty nebo technologie, informujte nás prosím.
Poptávám realizaci solární elektrárny
Posouzení polohy (orientace střechy jihozápad) dodávka a případná realizace solarní elektrárny o výkonu 5kw včetne poradenstvi a pomoc při vyřizování povolení, připojení k síti atd.Dokončeni podzim 2009
BANGLADÉŠ; Obnovitelná energie, elektrárny
Pracujeme v oblasti obnovitelné energie, průmyslových čistíren odpadních vod, elektráren. Hledáme partnery ke vzájemné spolupráci.
Poptávám domácí ČOV
Poptávám nabídku na domácí čističku odpadních vod – rodina 3 až 5 osob. Mám u RD starou čističku zapuštěnou v zemi v čtverhranné betonové jímce (čtyřkomorová plastová nádrž s motorem, který otáčí hřídelí s klínovým řemenem s naběračkami a v další nádrži válcovým čeřičem – neumím to lépe popsat) a chci ji nahradit novou Nezávazná schůzka ...
KEŇA; Materiály související s větrnou energií
Jsme firma POWER TELEMETRY ENGINEERING K LTD v Keni, založená v roc 2008, zabývající se větrnou energií. Hledáme výrobce/distributory, kteří by nám dodali materiály/vybavení související s větrnou energií jako třífázové invertory, kontrolka dobíjení, baterie, větrné turbíny atd.
VIETNAM; Tuhé palivo z rýžových slupek
Jsme vietnamští výrobci nového tuhého paliva z rýžových slupek, které chrání naše ovzduší, může být náhradou za uhlí v elektrárnách. Hledáme odběratele, importéry tohoto produktu ve vaší zemi.
INDIE; Zpracování odplavenin
Jsme indická firma a pro odpadové hospodářství (zařízení na výrobu bioplynu, STP a ETP) bychom rádi navázali kontakt s firmou, která nám může poskytnout řešení pro zpracovaní odpadních odplavenin.
RAKOUSKO; Solární panel
Poptávám solární absorpční panel 5x1m, výhodně.
ŠPANĚLSKO; Environmentální geologie
Hledám české firmy, které pracují v oboru environmentální geologie. Zajímá mě znečištění půdy, hydrologie, hydrogeologie a nebezpečí povodní.
EGYPT; Dodavatelé do Iráku
Hledáme schopné a kvalifikované dodavatele, kteří mají zájem provádět různé typy kontraktů v Iráku. Společnosti, které hledáme, by měly být velmi zkušené v oborech: elektromechanika, občanská výstavba, kanalizace, potrubí, čištění vody, elektrárny, rafinerie a petrochemická zařízení a průmyslové budovy.
Poptáváme zpracování projekce ČOV
Obec Brumovice, Brumovice 26, 691 11 Brumovice Výzva k podání nabídky na projektovou dokumentaci ČOV. Výzvu lze na webové stránce obce : www.brumovice.cz/úřední deska
Poptáváme fotovoltaickou elektrárnu
Poptáváme dodavatele fotovoltaické elektrárny na klíč, do 20 KWp.
Poptávám domáci ČOV
Poptávám domácí ČOV pro 6ti člennou rodinu na chalupu
Poptávám dodavatele nafty
Poptávám dodavatele nafty. Odběr pouze Čepro cena min 1.18 pod základ. Odběry cca 5 až 15 aut denně.
INDIE; Tepelná elektrárna
Potřebujeme dodavatele tepelné elektrárny.
INDIE; Obnovitelná energie
Máme zájem o společnost zajímající se o obnovitelnou energii.
Sháním dodávku fotovoltaické elektrárny
Hledám dodavatele pro Fotovoltaickou elektrárnu o instalovaném výkonu 700kwp, nejlépe dodávka celého systému "na klíč".
Poptávám dodávku elektrické energie
potrebuji zajistit dodavku elektricke energie pro rodinny dum se systemem vyuzivajci elektrickou energii i k vytapeni. Variantou je CEZ (resp jeho distributor firma) nebo i jini distributori? Dum je ve stredoceskem kraji, okres P-Z. s diky dr. M.trneny
Poptávám auditora v oboru solární systémy
Poptávám firmu, která se zabývá solárními systémy a vypracuje mi auditorský posudek, v celé ČR.
Poptáváme výrobky z environmentálního průmyslu
Poptáváme vhodné výrobky a technologie v oblasti energie, výkonu, vodního hospodářství a environmentálního průmyslu.
Hledáme partnery v obl. náhr. zdrojů energie
Dinesh Allorga ltd. vyrábí chemické, bylinné výrobky, zemědělské výrobky, bílé uhlí. Naše firma hledá nejnovější technologii týkající se náhradních zdrojů enegrie (vítr, solární a biomasa). Chtěli bychom spolupracovat s firmou v této oblasti.
Hledám partnery v obl. ekologických přípravků
Poptávám spolupráci s obchodními firmami v zahraničí. Moje cíle podnikání jsou ekologické chemické prostředky, šetřící náklady a životní prostředí jako chladicí kapalina motoru, čističe, přípravky odolné proti rezivění, navíc solární pouliční osvětlení.
Hledáme partnery z oborů klimatizace, environ. inž
Poptáváme firmy z oblasti akustiky, topení a klimatizačních systémů, environmentálního inženýrství, technologie skleníkové a technologie alternativních zdrojů energie.
Poptávám stlačený vzduch
Poptávám stlačený vzduch (200-300 atm)? Jestli ano, za jakých podmínek a v jakých minimálních množstvích a cenách?