Dodávky OOP pro práci na operačních sálech s využitím zdrojů ionizujícího záření pro radiologii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek OOP pro práci na operačních sálech s využitím zdrojů ionizujícího záření pro radiologii pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávka ochranných kombinéz
Předmětem plnění této VZ jsou průběžné dodávky ochranných kombinéz, a to na základě průběžných dílčích objednávek v souladu se zadávacími podmínkami této VZ.
20-150 Dynamický nákupní systém pro pořizování osobních ochranných a zdravotnických prostředků
Předmětem VZ je zavedení dynamického nákupního systém (dále jen „DNS“) pro pořizování vybraných druhů osobních ochranných a zdravotnických prostředků. DNS je rozdělen do 11 kategorií. Správa státních hmotných rezerv zavádí DNS z pozice centrálního zadavatele dle § 9 zákona (dále jen „centrální zadavatel“), přičemž v rámci zavedeného DNS hodlá ...
Ponožky zimní
Nákup ponožek zimních dle Zadávací dokumentace a jejích příloh.
Nákup osobních ochranných prostředků - centralizované zadávání - ochranný plášť jednorázový
Účelem této nadlimitní veřejné zakázky je vybrat dodavatele k uzavření Rámcových kupních smluv (dále též „Smlouva“), na jejímž základě budou prováděné dodávky osobních ochranných prostředků pro jednotlivé zadavatele
Dodávky ochranného vybavení -zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému pro průběžné a opakované nákupy ochranného vybavení (zboží) dle aktuálních potřeb jednotlivých organizačních útvarů FN Ostrava
Nákup osobních ochranných prostředků - centralizované zadávání - dodávka respirátoru typu FFP3
Účelem této nadlimitní veřejné zakázky je vybrat dodavatele k uzavření Rámcových kupních smluv (dále též „Smlouva“), na jejímž základě budou prováděné dodávky osobních ochranných prostředků pro jednotlivé zadavatele
Nátělník letní speciální s krátkými rukávy
Nákup nátělníků letních speciálních s krátkými rukávy dle Zadávací dokumentace a jejích příloh.
Špeciálne odevy a doplnky osobnej zdravotnej starostlivosti
Predmetom zákazky je zabezpečenie špeciálneho zdravotníckeho materiálu v súvislosti s plnením nariadenia Ministerstva vnútra Slovenskej republiky o zabezpečovaní ochrany zdravia a zdravotnej starostlivosti pri príprave na krízové situácie a pri ich riešení a o vytváraní udržiavaných zásob a hospodárení s nimi.
Rámcová dohoda na dodávky ponožek k pracovnímu stejnokroji PS I pro HZS ČR
Předmětem zadávacího řízení je v souladu s ustanovením § 131 zákona uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky předpokládaného počtů 100 000 párů ponožek k pracovnímu stejnokroji PS1 v průběhu 4 let od nabytí účinnosti rámcové dohody.
Dodávky jednorázových osobních ochranných prostředků
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky jednorázových osobních ochranných prostředků v předpokládaném rozsahu dle aktuální potřeby zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací, po dobu 1 roku od účinnosti smlouvy.
Chrániče kolen a loktů 2009
Nákup chráničů kolen a loktů 2009 pro AČR.
Halenky
Dodávka halenek pro Armádu České republiky
Dynamický nákupní systém na dodávky lůžkovin, prádla a pracovních oděvů
Předmětem plnění DNS a následně zadávaných veřejných zakázek v rámci DNS budou dodávky lůžkovin, stolního, toaletního, kuchyňského prádla a pracovního oblečení.
Rámcová dohoda na nákup osobních ochranných pracovních pomůcek na 48 měsíců
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek ochranných osobních pracovních pomůcek pro ředitelství a 12 oblastních inspektorátů, nebo poboček České inspekce životního prostředí, a to po dobu 48 kalendářních měsíců od uzavření rámcové dohody.
Krémy na obuv
Pořízení krémů a sprayů pro zabezpečení příslušníků resortu MO a pořízení pouze takových krémů a sprayů, které jsou vhodné na ošetření vojenské obuvi.
Ručníky a utěrky
Nákup ručníků a utěrek dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Košile
Nákup košil
Dodávky služebních kalhot pro nepřímý výkon pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky služebních pánských a dámských kalhot pro nepřímý výkon pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Ponožky černé 2018
Nákup ponožek černých 2018, podle zadávací dokumentace a jejích příloh.
Centrální nákup osobních ochranných prostředků - DNS
Zadavatel provádí zavedení dynamického nákupního systému (dále jen „DNS“) v postavení centrálního zadavatele podle ust. § 9 odst. 1 písm. b) zákona na účet pověřujících zadavatelů. Pověřujícími zadavateli, se kterými vybraný dodavatel uzavře na základě veřejné zakázky zadané v DNS smlouvu na plnění veřejné zakázky. Předmětem plnění veřejných ...
Dodávky jarních bund pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky jarních bund pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Vázanky a vázačky 97
Nákup vázanek a vázaček dle Zadávací dokumentace a jejich příloh
Lícnice ochranné masky CM-6
Dodávka pěti tisíc (5 000) ks lícnic ochranné masky CM-6.
Rámcová dohoda na nákup služebně pracovních stejnokrojů 15
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na dodávky služebně pracovního stejnokroje 15 na období od r. 2021 do r. 2024 v členění: 10 000 ks Blůza SPS 15, 50 000 ks Kalhoty SPS 15, 50 000 ks Kombinéza SPS 15.