Poptávám pravidelné dodávání pracovních oděvů
Poptávám pravidelné dodávání pracovních oděvů pro naší společnost. Pravidelně každý rok potřebujeme pro naše zaměstnance ve výrobě balíček pracovních oděvů. Balíček se skládá z těchto položek (vždy se jedná o různé velikosti, dle objednávky): Montérky (kalhoty nebo s laclem), podle výběru zaměstnance Blůza Mikina 2 nebo 3 x - ...
Osobné ochranné pracovné prostriedky a dezinfekcia
Predmetom zákazky je dodanie osobných ochranných pracovných pomôcok a dezinfekcie. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovanej technickej špecifikácie je uvedené v časti "B.1 Opis predmetu zákazky" súťažných podkladov.
Poptávám plachtovou halu
Poptávám plachtovou halu na skladování balíků+techniky. Š - 10m; V - 5,2 m; D- 12,2m - jestli máte s cca takovými rozměry halu a aby měla zelenou plachtu. Děkuji Kokrdová
Dynamický nákupní systém na dodávky ochranných zdravotnických pomůcek
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky ochranných zdravotnických pomůcek včetně příslušné dokumentace a dopravy na určená místa v Jihomoravském kraji. Jedná se o následující zboží: roušky, respirátory, ochranné obleky, štíty, rukavice, návleky, dezinfekce.
GŘ OL - Dodávky vrchních bund stejnokroje
Cílem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem, na jejímž základě budou vybranému dodavateli zadávány veřejné zakázky na dodávky vrchních bund stejnokroje Vězeňské služby České republiky.
Osobní ochranné pomůcky
Dodávka respirátorů FFP2 a FFP3 a ochranných obleků
Rámcová dohoda na nákup osobních ochranných pracovních pomůcek
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek ochranných osobních pracovních pomůcek pro ředitelství a 12 oblastních inspektorátů, nebo poboček České inspekce životního prostředí, a to po dobu 48 kalendářních měsíců od uzavření rámcové dohody.
Dodávka osobných ochranných pracovných prostriedkov pre zamestnancov Slovenskej pošty, a.s.
Predmetom zákazky je dodávka osobných ochranných pracovných prostriedkov pre zamestnancov Slovenskej pošty, a.s. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky, týchto súťažných podkladov.
Poptávám plachtu na vozík
Poptávám cenu plachty na vozík v rozměru 1,535 x 1,225 x 0,07 m . Děkuji Vám za nabídku a s pozdravem J.Varšava
Dodávky služební celoroční polobotkové obuvi pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky celoroční polobotkové obuvi pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků pro zaměstnance SPÚ - dodávka obuvi
Účelem tohoto zadávacího řízení je zabezpečit potřeby zadavatele v oblasti dodávek osobních ochranných pracovních prostředků (dále jen také „OOPP“) pro zaměstnance Státního pozemkového úřadu (dále také „SPÚ“), a to prostřednictvím rámcové dohody (dále také „RD“) s jedním dodavatelem. OOPP bude vybraný dodavatel dodávat průběžně dle aktuálních ...
Nákup pracovních oděvů a obuvi
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ochranných / pracovních oděvů a obuvi v členění na OOPP a uniformy pro zaměstnance zadavatele.
Osobní ochranné pracovní prostředky: 2021 - 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je obstarání všech dodávek a služeb blíže specifikovaných v Obchodních podmínkách zadavatele v podobě závazného návrhu rámcové kupní dohody. Na základě smlouvy mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem bude vybraný dodavatel zajišťovat dle dílčích objednávek zadavatele a v závislosti na jeho potřebách průběžné ...
Poptávám HR pěnu
Poptávám HR pěnu 4037 200x100x8 nebo 200x100x10 cm. Měl bych zájem o 1 ks děkuji ,Veselý
Poptávám elektrický vyhřívaný polštář
Poptávám elektr. vyhřívaný polštář (vankúš Palava TYP TH-63)
Služobná rovnošata cvičná vzor 2015
Predmetom zákazky je dodanie služobnej rovnošaty pre potreby Zboru väzenskej a justičnej stráže, rozdelenej na 3 samostatné časti: - časť 1. - Služobná rovnošata cvičná vzor 2015 - časť 2. - Služobná rovnošata vzor 2015 - časť 3. - Služobná rovnošata vzor 2020
Dodávky černých trik s krátkým rukávem pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky černých bavlněných trik s krátkým rukávem a s nápisem pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
Dodávky zimních bund pro potřeby Městské policie hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zimních bund pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
Dodávka osobných ochranných prostriedkov v podmienkach mestskej časti Bratislava – Ružinov
Predmetom zákazky je dodávka osobných ochranných prostriedkov v podmienkach mestskej časti Bratislava Ružinov počas pandémie COVID 19 ochranné overaly, ochranné návleky na obuv protišmykové, respirátory FFP2, respirátory FFP3 bez výdychového ventilu, ochranné rúško jednorazové, ochranný štít tvárový, ochranné jednorazové rukavice, ochranné ...
Osobné ochranné pracovné prostriedky
Predmetom zákazky je dodanie nového tovaru - osobné ochranné pracovné prostriedky ako sú pracovné tričká, výstražné vesty, svetre, nohavice, polokošele, mikiny, rukavice, obuv, bundy, zateplené bundy, monterkové nohavice, zváračský odev, pilčícke sety, ochranné okuliare, respirátory, ochranné štíty, chrániče sluchu a iné (ďalej aj tovar), a to ...
Dodávky ochranných pracovních oděvů, obuvi a pomůcek 3 - Část I.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek pro zaměstnance Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra zajišťujících činnosti v široké škále oborů s možností vyzkoušení požadovaného oblečení, obuvi či pracovních pomůcek a možnosti krejčovských úprav pro nestandardní velikosti.
FN Motol -  Jednorázové ochranné prostředky - pláště
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka plášťů.
Osobní ochranné pracovní prostředky pro Krajskou zdravotní a. s., 2021
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky osobních ochranných pracovních prostředků pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodávky výstražných oděvů zimních 2021 - 2022
Účelem této veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody k zajištění dodávek výstražných oděvů (kalhoty zimní, bunda zimní, plášť nepromokavý a kalhoty nepromokavé) zaměstnancům s nárokem na výstražné OOPP.
ZZS PAK - dodávky ochranných pracovních prostředků 2021-2024 II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky osobních ochranných pracovních oděvů pro Zdravotnickou záchrannou službu Pardubického kraje.