Osobné ochranné pracovné prostriedky
Predmetom zákazky je dodanie nového tovaru - osobné ochranné pracovné prostriedky ako sú pracovné tričká, výstražné vesty, svetre, nohavice, polokošele, mikiny, rukavice, obuv, bundy, zateplené bundy, monterkové nohavice, zváračský odev, pilčícke sety, ochranné okuliare, respirátory, ochranné štíty, chrániče sluchu a iné (ďalej aj tovar), a ...
Ochranné pomôcky
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: 1. Respirátory - Respirátor FFP2 - 2000 ks - Respirátor FFP3 - 1600 ks 2. Rukavice - Rukavice jednorázové - veľkosť M - 1200 balení - Rukavice jednorázové - veľkosť L - 1200 balení 3. Ochranné overaly - Ochranný overal - veľkosť L - 500 ks - Ochranný overal - veľkosť XL - 500 ks - Ochranný overal - ...
Dodávka třívrstvých zásahových oděvů pro hasiče
Dodávka 250 ks dvoudílných třívrstvých zásahových oděvů v letech 2021-2022
Poptávám zakrytí pergoly
Poptávám zakrytí pergoly, cca 80 m2 plachty.
Respirátor FFP2 bez výdechového ventilu
Předmětem plnění zakázky je pořízení ochranných respirátorů FFP2 bez výdechového ventilu pro účely a zajištění ochrany dýchacích cest u zaměstnanců ZZS Ústeckého kraje, p.o. při výskytu infekčních onemocnění (např. SARS CoV2, nebo vysoce virulentních nákaz).
Rámcová dohoda na dodávku černých triček CS se znakem
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky: - tričko černé CELNÍ SPRÁVA se znakem pro muže, - tričko černé CELNÍ SPRÁVA se znakem pro ženy.
Rukavice pletené
Dle podmínek uvedených v Zadávací dokumentaci SpMO 19966/2021-551200.
Dodávky obuvi pro cyklistické hlídky Městské policie hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky sportovní obuvi pro cyklistické hlídky Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
Dodávky služebních funkčních mikin pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky služebních funkčních mikin pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
Dodávky služební polobotkové obuvi pro nepřímý výkon
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky služební polobotkové obuvi pro strážníky Městské policie hl. m. Prahy v nepřímém výkonu na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
Rámcová dohoda na dodávku souprav funkčního oblečení pro příslušníky CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky: - triko s dlouhým rukávem pánské, - kalhoty spodní dlouhá nohavice pánské, - triko s krátkým rukávem pánské, - triko s dlouhým rukávem dámské, - kalhoty spodní dlouhá nohavice dámské, - triko s krátkým rukávem dámské.
Nákup osobních ochranných prostředků pro příslušníky - PS II ve variantě A
Předmětem veřejné zakázky je nákup osobních ochranných prostředků pro příslušníky - PS II. ve variantě A v letech 2021-2023. Předpokládaný počet odebraných kompletů je 1800. Jeden komplet se skládá z 1 ks kalhot a 1 ks blůzy.
Šály 97 modré a šály bílé
Veškeré podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Zaměstnanecké oděvy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky zaměstnaneckých oděvů pro pracovníky Ústavu hematologie a krevní transfúze ve specifikaci o objemech uvedených v zadávací dokumentaci.
Ochranný oblek celotelový s návlekmi na obuv
Ochranný oblek celotelový s návlekmi na obuv. Podrobná technická špecifikácia a množstvo je uvedené v súťažných podkladoch
Dynamický nákupní systém na nákup ochranných obleků
Předmětem tohoto zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému na dodávky osobních ochranných obleků. V zavedeném DNS budou zadávány veřejné zakázky na základě výzvy pro podání nabídek podle § 141 ZZVZ dodavatelům zařazeným do DNS, přičemž tyto veřejné zakázky budou zadávány Centrálním zadavatelem pro Centrálního zadavatele, jakož ...
Poptávám ušití stříšky na houpačku
Poptávám ušití stříšky na houpačku. Rozměr kovové konstrukce je 180 x 120. Na delší straně je třeba našít tunýlky na přesunutí trubky.Houpačka je stará 17 let a je koupena v Baumaxu. Děkuji za odpověď.
GŘ OL - Dodávky přikrývek
Cílem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem, na základě které budou vybranému dodavateli zadávány veřejné zakázky na dodávky přikrývek - dek pro vězněné osoby vyráběných sériově.
Dodávky nákrčníků pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky multifunkčních tubulárních šátků (nákrčníků) pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
Rámcová dohoda na dodávku parek 15 PČR a bund 15 PČR na rok 2021 - 2023
Parka modrá 15 PČR - 2 000ks Parka žlutá 15 PCR - 1 600ks Bunda modrá 15 PČR - 2 000ks Bunda žlutá 15 PČR - 2 000ks
Overal ochranný
Predmetom zákazky je dodávka zdravotníckeho spotrebného materiálu - osobných ochranných pracovných prostriedkov na ochranu proti šíreniu COVID-19, ktorá sa skladá z overalov ochranných v počte 4 500 ks, respirátorov FFP2 v počte 8 000 ks, respirátorov FFP3 v počte 5 000 ks. Opis predmetu zákazky je definovaný v prílohách č. 1 k súťažným podkladom.
Osobné ochranné pracovné prostriedky
Predmetom zákazky je dodanie osobných ochranných pracovných pomôcok a dezinfekcie. Predmet zákazky je rozdelený do 2 častí: Časť 1: Osobné ochranné pracovné prostriedky Časť 2: Dezinfekcia Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovanej technickej špecifikácie je uvedené v časti "B.1 Opis predmetu zákazky" súťažných podkladov.
Poptávám opravu ohlávky
Poptávám opravu ohlávky. Dobry den, měla bych černou, koženou ohlávku na koně k opravě. Je na ni přetržený nánosník (lano, jediná nekožená část ohlávky). Kolik by stálo našití nového nánosníku? Buď silné lano, jako tomu bylo u originálu, nebo černou useň s měkkým podšitím. Děkuji, jsem s pozdravem H.E.
Rámcová dohoda na dodávky respirátorů pro HZS ČR
Dodávka respirátorů pro ochranu dýchacích cest uživatele proti vniknutí zdraví škodlivých částic, které se mohou přenášet vzduchem, např. prach, aerosol, toxické částice, viry, alergeny, spory, bakterie atd. Respirátory slouží k řešení a prevenci pandemie onemocnění COVID-19 způsobeného novým koronavirem s označením SARS-CoV-2COVlD-19.
Dodávky jednorázových ochranných pomůcek_ jednorázových nesterilních plášťů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových nesterilních plášťů pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze; blíže viz zadávací podmínky.