Poptáváme bublinkové folie
Poptávám výrobce nebo dodavatele bublinkové folie.
Poptávám plastový obal na pásovou ocel
Poptávám plastický obal na taženou pásovou ocel 20x3 mm k ochraně proti povětrnostním vlivům,na barvě nezáleží,tloušťka 1 až 2 mm,délka min.1700mm.
INDIE; PP tkané pytle
Hledáme spolupráci s odběrateli PP tkaných pytlů.
Poptáváme reklamní plachtu
Poptáváme reklamní plachtu o rozměrech š:410cm x v:220cm, která bude umístěna na zdi domu. Nabídněte 1.) variantu s potiskem a s výrobou grafiky 2.) variantu s potiskem, kdy si sami dodáme grafiku v grafickém programu, obojí plnobarevně. Můžete nabídnout i jiné alternativy umístění reklamy na budovu, nemusí být jen plachta.
Poptáváme odběratele obalových materiálů
Poptáváme odběratele teplem smrštitelných folií (polyolefin, PVC sleeve, PVC, LDPE, HDPE ), strečových folií ručních i strojních, BOPP pro potravinářský průmysl,dále nabízíme PET transparentí i metalické, výrobky z těchto materiálů (tašky, sáčky...) a balicí stroje, stroje na ovinování palet strečovou folií, svářecí stroje.
Poptáváme dodávky obalového materiálu
Dobrý den, poptáváme čistě bílé sáčky/pytle/tašky o rozměrech cca 30x20x25 cm a 20x10x35 cm (zhruba, tolerance až 5 cm), pro balení balených potravin. Odběr pravidelný cca 3000 ks/3 měsíce a předpokládáme nárust. Dále poptáváme sendvičové sáčky o rozměrech cca 12x20 cm, se záložkou cca 5 cm a okýnkem. Těšíme se na spolupráci.
Poptáváme dodávky plastových profilů
Dodávka plastových krytů/profilů – podélné uzavření „C“ profilu Žádáme o nabídky plastový profilů pro podélné uzavření „C“ profilu v délkách 2, 3 m. Detaily v nákresu (návrh). Možnost opakovaného odběru. Prosím nabídky emailem. Děkuji
Poptávám plastové hranoly
Poptávám plastové hranoly 2000x50x30 / 3000x50x40 10000 m.b
Hledáme dodavatele pytlů
Hledáme dodavatele pytlů - Pe/OPA/OPP
INDIE; Akrylové desky a odřezky
Požadujeme akrylové desky a odřezky ze skladových zásob.
HONG KONG; Fólie LDPE - týdenní dodávky
Naše firma by chtěla pravidelně nakupovat: fólii LDPE v rolích nebo balících, čirou Chtěli bychom nakupovat týdně (nebo měsíčně) ve velkém množství. 95 / 5 přírodní: 95, barevná: 5% 98 / 2 přírodní: 98, barevná: 2% nebo 100% přírodní
Sháním plachtu na bazén
Sháním krycí modrou plachtu na bazén Tampa 3,66 x 6,10 x 1,22.
Poptávám drenážní hadici
Prosím o sdělení ceny (včetně DPH) žluté drenážní hadice 80 a 100.
Poptávám dodavatele autofólií
Dobrý den poptávám prodejce nebo dodavatele okrních folií a autofolií 3M.
ČÍNA; Materiály se skelným/minerálním plnidlem
Asia Int’l Enterprise (HK) Ltd. je výrobcem směsí, sídlí v Shenzhen v Číně. Máme certifikáty ISO9001, ISO14001, ISO/TS16949, UL, RoHS, SGS. Naše výrobky zahrnují PC, PC/ABS, PC/PBT, PC/PET, PA6, PA66, PPA, PBT, PET, PPS, PPO, LCP, PEEK, PES, PEI, ABS, PP, POM a všechny druhy materiálů se skelným plnidlem / minerálním plnidlem. Máme zájem o ...
RAKOUSKO; Obaly
Hledáme dodavatele, který může dodat za výhodnou cenu azbestové big-bag (velkoobjemové) pytle na odstranění azbestu.
Poptáváme obalový materiál
- výroba, prodej tzv. Zip sáčky v silnějším, pevnějším materiálu (1-2mm) a rozměrech cca 60x50 cm. -na dětské tábory s akčnější náplní - uchovávání dětského oblečení a výstroje v suchu
Poptávám průmyslovou vzduchovou hadici
Prům.hadice na vzduch vnitřní pr.19mm, vnější pr.29-31mm, tlak 6 barů ,délka 2x25m, s textilní výstuží. Poloměr ohybu min 150mm. Povrch může být otěruvzdorný.
INDIE; Sáčky na balení
Jsme firma RISHI FIBC SOLUTIONS se sídlem v Gujarat, Indie. Máme ISO 9001-2000, plně klimatizované zařízení na výrobu velmi kvalitních sáčků a potravinářských a farmaceutických sáčků. V současnosti vyrábíme 200.000 ks měsíčně a zvýšíme výrobu až na 400.000 ks měsíčně v následujících 6 měsících. Jsme zaměřeni na výrobu nejsložitějších sáčků, ...
INDIE; Chlorovaný polyetylen
Hledáme dodavatele / výrobce chlorovaného polyetylenu.
INDIE; Pytle
Jsme výrobci pytlů FBIC a velkoobjemových pytlů pro balení chemikálií a minerálů. Pokud toto zboží používáte, zašlete nám svoje požadavky. Hledáme odběratele.
ČÍNA; Plastové rukavice, sáčky a zástěry
Jsme výrobci plastových výrobků, sáčků, zástěr a PE rukavic na jedno použití. Dodržujeme systém managementu jakosti podle norem ISO 9001, 2000. Mezi naše strategické partnery patří např. McDonald´s. Vyvážíme do 20 zemí světa. Máme zájem o další obchodní spolupráci.
INDIE; Mikroporézní pryž
Poptávám v ČR pláty mikroporézní pryže na podrážky obuvi. Diamantový design. 110cm X 110cm, 7mm tloušťka, 4000 plátů. Nabídněte se vzorkem C & FC5% Portsudan.
Hledáme distributory plastových výrobků
Hledáme distributory (prodejce) našich výrobků. Plastové bazény, jímky, septiky, vodoměrné šachty, zemní filtry a další.
Poptávám nádoby z plexiskla
Potřebuji 2 ks průhledných válců z plexiskla, cca v 100 cm, o průměru 15cm.