Poptávám granuláty PP
Granulát PP Amoco 300 GA 06, Granulát PP Eltex PRS 250
CHORVATSKO; Čistá epoxidová pryskyřice
Poptávám výrobce křišťálově čisté epoxidové/polyesterové pryskyřice pro zalévání obrazů a všech druhů hladkých povrchů, lepení plakátů a všech druhů řemeslných výrobků. Zpočátku potřebuji 4-5 galonů a dále kontiuální měsíční dodávky.
NĚMECKO; Neoprén
Hledáme v Česku dodvatele neoprénu.
Poptávám pojezdové pásy k minibagru
Pojezdové pásy na minibagr BOBCAT 319 1 nebo 2 Ks
NĚMECKO; Umělohmotné díly břidlicových desek
Poptávám dodávku umělohmotných dílů břidlicových desek.
Dodávky odpadových nádob
Dodávky odpadových nádob v členění a množství uvedeném v zadávací dokumentaci. Vytvoření konsignačního skladu na tyto nádoby u zadavatele za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
NĚMECKO; Dvojité průhledné obaly
Poptávám dvojité průhledné obaly 242 x 183 mm s 2 kapsami, 90 mm hluboké. Materiál: PP fólie 0,14 mm silná nepotištěná, jako alternativa PVC fólie 0,14 mm silná. Každá vnitřní strana podél kapsy 90 mm hluboká, na otevírání ke středu. Náklad: 50000 kusů
SRBSKO; Kroucený polypropylenový provázek
Vyrábíme smyčky pro zavěšení salámů používané na sponkovacím automatu pro párková střívka. Poptáváme kroucený polypropylenový provázek 1,850 X 2 vrstvy, červené barvy na průmyslovou výrobu smyček. Musí být velmi pevný, tuhý, těžko držící tvar. Pokud byste mi chtěli poslat vzorek, pošlete poštou min. 20 m.
NĚMECKO; Foliové sáčky
Hledáme výrobce foliových sáčků s gumovou pružinkou.
Poptávám igelitové pytle
Poptáváme igelitové pytle čiré,velikost cca 70x110 cm
Poptávám zátku na plastový žlab
Poptávám zátku na plastový žlab -wavin 150.
Poptáváme fólie PE-LD-04
Poptáváme PE-LD-04 hadici - rukáv v šířce 160 mm, množství návinu 10 kg, v tloušťce 0,5 mikronů.
TURECKO; BOPP fólie
Poptávám BOPP (biaxiální propylenová) fólie.
Poptáváme desku z plexiskla
Dobrý den Chtěl bych poptat desku z plexiskla tl. cca 10mm Účel použití: Víko boxu umístěného v malé domovní čistírně odpadních vod. Množství odhadem na 50 m2 za rok. Nyní stavíme prototyp a potřebovali bychom vzorek desky alespoň 0,5 x 1 m tl. 10mm případně i jiné tloušťky.
INDONÉSIE; Polyamidové fólie
Hledáme odběratele polyamidových fólií G10/G11, Pure Nomex k navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Plastové obalové materiály
Jsme výrobce a vývozce plastových obalových materiálů a také etiket a samolepek s 3D hologramy. Naše výrobky: 1 - hliníkové fólie potištěné i nepotištěné v rolích 2 - hliníková fólie pro domácnost, balicí fólie 3 - fólie do nádob na potraviny, všechny tloušťky 4 - všechny druhy fólií pro laminaci a tisk pro vrstvení 5 - plastové tašky, ...
SRBSKO; Lité PP fólie
Hledáme dodavatele litých PP fólií: - tloušťka 0,02 až 0,05 mm; - množství do 5.000 kg měsíčně - šířka do 1000 mm. Také potřebujeme vzorky: 500 x 0,02 mm - 5 kg a 500 x 0,03 mm - 5 kg. Sdělte nám prosím cenu a dodací podmínky.
VIETNAM; Plastové tašky
Vietnamská firma THANH TRUNG PLASTIC vyrábí a exportuje všechny typy plastových tašek. Mezi hlavní výrobky patří HDPE tašky, LDPE tašky s držadlem, LDPE smyčkové tašky, pytle na odpadky, pytle se zdrhovací šňůrou, sáčky v rolích. Dodáváme mnoha evropským zákazníkům. Nabízíme dobré ceny, nejlepší kvalitu, včasné dodání. Hledáme nové zákazníky, ...
VIETNAM; Plastové sáčky
Naše firma THANH TRUNG PLASTIC Co.,Ltd vyrábí všechny druhy plastových sáčků pro export. Máme více než 7 let zkušeností s exportem plastových tašek, vyvážíme do řady zemí. Nyní hledáme velkoobchody na českém trhu. Navštivte prosím naše webové stránky www.thanhtrungplastic.com.
BANGLADÉŠ; Tkané pytle
Naše firma M.S. Bag Industries Ltd je výrobcem PP tkaných pytlů v Bangladéši. Výrobní kapacita je 60000 ks pytlů denně. Náš produkt je vhodný pro balení potravinářského obilí, všech druhů plodin, práškových chemikálií, hnojiv, cukru, krmiv atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám plast na vyztužení dna tašek
Poptávám plast na využití k vykládání dna tašek, síla cca 1mm.
INDIE; PVC hadice, BOPP fólie
Jsme společnost se sídlem v Indii, vyrábíme strojní součásti (z UHMWPE, HDPE, nylonu, litého nylonu, Delrinu, nerezu a hliníku) pro textilní stroje, farmaceutická zařízení, mlékárenské stroje, lahvovací zařízení, automobilový průmysl a letecký průmysl. Vyvážíme PVC nylonem opletené hadice, BOPP fólii a LDPE obalovou fólii různých rozměrů. Máme ...
Poptávám vlnité plastové plotní desky
potřebuji koupit vlnité barevné plastové desky na plot v okolí Prahy
Poptávám jezírkovou fólii
Dobrý den, prosím o sdělení, zda máte skladem jezírkovou folii v jaké síle,velikosti a ceně. Děkuji za Vaši zprávu.
SRBSKO; Kroucený PP provázek
Poptáváme kroucený polypropylenový provázek 1,850 X 2 vrstvy = 3,700. Tmavě červená barva. Použití pro průmyslovou výrobu smyček na zavěšení salámů. Musí být velmi pevný, tuhý, tvrdý pro udržení tvaru. Uvítám zaslání vzorku min.20m.