Čistiace prostriedky používané pri opravách ŽKV (železničné koľajové vozidlá)
Predmetom zákazky je dodávka čistiacich prostriedkov používaných pri opravách ŽKV (železničných koľajových vozidiel). Bližšia špecifikácia predmetu zákazky bude uvedená v súťažných podkladoch.
Špeciálny čistiaci prostriedok
Predmetom zákazky je dodávka špeciálneho čistiaceho prostriedku. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky bude uvedená v súťažných podkladoch.
Léčiva, farmaceutická zařízení, Togo
Poptáváme výrobky pro zdravotní péči, ájurvédská léčiva, kosmetické výrobky, farmaceutická zařízení. Zabýváme se velkoobchodem a distribucí těchto produktů a máme zde mnoho potenciálních odběratelů. Sdělte nám ceny a balení produktů co nejdříve.
Lieky 2012 II
Touto verejnou súťažou s názvom Lieky 2012 II sa obstaráva zákazka ktorej predmetom je dodávka liekov s účinnými látkami špecifikovanými v 21 samostatných častiach vrátane dopravy na miesto určenia. Zmluvné obdobie je 12 mesiacov od uzatvorenia rámcovej kúpnej zmluvy.
Nákup kancelářských potřeb a tonerů
Kancelářské potřeby - a) kancelářského materiálu, b) spotřebního materiálu pro výpočetní techniku (diskety, CD, DVD apod.) – s výjimkou tonerů, c) hygienických potřeb (toaletní papíry, papírové ručníky, tekuté mýdlo, osvěžovače vzduchu apod.), d) drobných elektrospotřebičů sloužících k vybavení kanceláří a kuchyňských koutů (např. varné konvice, ...
Antibiotika a antiinfekční látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik a antiinfekčních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Kosmetické produkty, Kamerun
Jsme distributor a velkoobchod s kosmetickými produkty, hledáme exportéry kvalitních výrobků.
Léčiva, Čína
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli následujících léčiv: Azatadine maleát, Kalcipotrien, Decitabin, Didanosin, Diatrizoic kyselina, Doxapram HCL, Droperidol, Epiandrosteron, Enfuvirtid acetát, Fulvestrant, Indinavir sulfát, Ibutilid kyselina fumarová, Ligustrazin hydrochlorid, Mozavaptan, Meflochin hydrochlorid, Metolazon, ...
Zdravotnické vybavení, Alžírsko
Importuji lékařské vybavení a spotřební materiál v Constantine (Alžírsko). Mám zájem o obchodní vztahy s českými firmami, které vyrábějí, prodávají nebo exportují zdravotnické vybavení.
Farmaceutické výrobky, Pákistán
Jsme významným importérem farmaceutických výrobků v Pákistánu. Poptáváme biologické hotové farmaceutické výrobky k prodeji v Pákistánu.
Liečivá a materiál pre experimentálnu diagnostiku.
Predmetom zákazky je dodávka liečív a materiálu pre experimentálnu diagnostiku v Centre excelentnosti biomedicínskych technológii.
Čistiace prostriedky, hygienické potreby a súvisiaca služba.
Zabezpečenie dodávky čistiacich prostriedkov a hygienických potrieb pre potreby Trnavskej univerzity so sídlom v Trnave. Tovar dodať v kvalite zodpovedajúcej technickým parametrom, v súlade so špecifikáciou.
Inhibitory TNF alfa III.
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
Poptávám polského dodavatele drogistického zboží
Hledám dodavatele drogistického zboží z Polska (velkoobchod) do asi 150km od Ostravy.Pro zboží si dojedu.
Léky, Velká Británie
Naše firma sídlící v Londýně poptává 2000 ks léku LASIX - 500 mg tablety (italský). Seriózní firma hledá dlouhodobou obchodní spolupráci.
Dodávka léků
Dodávka léků AFINITOR – L01XE10, AVONEX – L03AB07, HERCEPTIN – L01XC03, REBIF – L03AB07, SUTENT – L01XE04, TYSABRI – L04AA23
Antibiotiká pre nemocničné lekárne
Obstaranie liekov a zdravotníckych pomôcok pre nemocnice v Topoľčanoch a v Leviciach
Čistiace prostriedky pre nemocnice v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja
Predmetom postupu zadávania zákazky je výber dodávateľa čistiacich prostriedkov pre všetky nemocnice v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK. Bližšia špecifikácia a rozsah obstarávaných čistiacich prostriedkov je uvedená v časti B.1 Opis zákazky v týchto súťažných podkladoch. Zákazka pozostáva z dodávania požadových čistiacich prostriedkov predovšetkým v ...
Sety na hrudnú podvodnú drenáž.
Jednorázové hrudné sety samostatné s možosťou regulácie podtlaku, jednorázové hrudné sety duálne s možnosťou regulácie podtlaku.
Transkatétrové chlopňové bioprotézy.
Špeciálny zdravotnícky materiál pre intervenčnú kardiológiu a kardiochirurgiu so zreteľoľm na samo expandovateľnú aortovú bioprotézu a balónom expandovateľnú aortovú bioprotézu.
Optimalizace technologie praní v prádelně KNL, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vhodných pracích prostředků a instalace energeticky úsporného systému (dále jen EÚS) na tunelovou prací linku Passat UT 25-10. Součástí dodávky je bezplatné zapůjčení dávkovacího zařízení s automatickým dávkováním.
Hygienické potreby pre UK v Bratislave
Dodanie hygienických potrieb pre UK v Bratislave a JLF UK Martin
Radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro Oddělení nukleární medicíny Fakultní nemocnice Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro humánní vyšetření metodou PET či PET/CT, ve formě injekčního roztoku s měrnou aktivitou minimálně 1000 MBq/ml, na období dvou let a s nimi spojených služeb, tj. dodávka včetně dopravy na pracoviště zadavatele, zpětný odběr a likvidace neupotřebené části dodávky a ...
Kontrastné látky
Kontrastné látky izoosmolárne neiónový dimér, na rádiologické katetrizačné vyšetrenia kardiovaskulárneho systému.
Čistiace prostriedky pre UK v Bratislave
Nákup čistiacich prostriedkov