Použité smíšené zboží, potraviny, Benin
Hledáme dodavatele. Jsme společnost sídlící v republice Benin v západní Africe, již roky se zabýváme prodejem a marketingem nových / použitých oděvů, obuvi, pneumatik a použitých zařízení pro domácnost. Pomůžeme vám prodávat a propagovat vaše další produkty jako olej na vaření, Maggi kostky, konzervovaná rajčata, Pampers a prací prostředky. Tyto ...
Lieky pre potreby VÚSCH, a.s.
Lieky používané pre pacientov v ústavnej starostlivosti VÚSCH, a.s., Košice
Čistiace prostriedky a drogistický tovar pre potreby ústredia, pobočiek a SLaPA pracovísk ÚDZS.
Čistiace prostriedky a drogistický tovar pre potreby ústredia, pobočiek a SLaPA pracovísk ÚDZS. Presný rozsah a predpokladané množstvá dodávok počas zmluvného obdobia 48 mesiacov, vzhľadom na značný textový rozsah, je uvedený v súťažných podkladoch v časti C. Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 3b súťažných podkladov.
Farmaceutické výrobky, Nigérie
Hledám výrobce nebo prodejce farmaceutických výrobků, a jiné firmy, které by chtěly přijít a investovat, prosadit a propagovat produkty a služby své firmy v Nigérii.
Kosmetika, chemikálie, Pákistán
Poptáváme: HPLC kolony C8 a C18, isopropylalkohol, kosmetiku a pleťové mléko.
Želatínové hemostatikum
Tekuté želatínové hemostatikum z bravčovej želatíny Vstrebateľnosť max.do 6 týždňov Príprava namiešaním s fyziologickým roztokom Neutrálne pH, preto zmiešateľné aj s tekutými antibiotikami Množstvo po namiešaní min. 8ml produktu Uchovávanie pri izbovej teplote 2 aplikátory 1 ohybný, 1 strihateľný Produkt je možné použiť min. do 7 hodín po namiešaní
Bambucké máslo, ořechy, koše, Ghana
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce se seriózními odběrateli našich produktů: bambucké máslo, kešu ořechy, palmové ořechy a ručně vyráběné slaměné koše.
Dodávka chemického systému praní prádla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka chemického systému praní prádla pro tunelové a prokládací prací stroje dle potřeb zadavatele.
Antiinfektíva pre parenterálne a p.o. podanie
Predmetom zákazky je dodávka liečiv: Antiinfektíva pre parenterálne a p.o. podanie rozdelených do 30 ucelených častí. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.
Deferasirox
Průběžné dodávky léčivého přípravku obsahující účinnou látku Deferasirox, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Hygienické papírové zboží, prádlo, Ghana
Poptávám plenky, papírové kapesníčky a role, dámské spodní prádlo. Potřebuji ceník produktů.
Dodávka čistiacich prostriedkov a hygienických potrieb
Dodávanie čistiacich prostriedkov a hygienických potrieb uvedených v prílohe súťažných podkladov, podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa, vrátane služieb spojených s dodaním tovaru na miesta dodania a vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania.
Lieky indikačných skupin : č. 1. Antacidá; č. 2. anestetiká; č. 3. antimykotiká
Predmetom zákazky je dodávka tovaru vrátane dopravy na miesto dodania - LIEKOV troch indikačných skupín : č. 1. ANTACIDÁ - Liečivá pre funkčné gastrointestinálne poruchy; č. 2. ANESTETIKÁ; č. 3. ANTIMYKOTIKÁ pre systémové použitie pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica. Predmet zákazky je rozdelený na 35 ...
Dodávky operačního rouškování a obvazového sterilního a nesterilního materiálu
Jedná se o veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení, jehož výsledkem je podpis smlouvy na 2 roky s 1 dodavatelem. Předpokládané počty jednotlivého zboží jsou uvedeny v cenových modelech, které jsou přílohou č. 3A 3B této zadávací dokumentace. Materiály jednotlivých výrobků musí odpovídat normě ČSN 13795.
Romiplostim
Průběžné dodávky léčivého přípravku obsahující účinnou látku Romiplostim, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Inhibitory TNF alfa I.
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele. Léčivý přípravek s účinnou látkou Infliximab, ATC skupina L04AB02, síla 100 mg
Gázová komprese nesterilní
Dodávky nesterilní gázové komprese (dále jen materiál) dle podmínek uvedených v příloze 3 zadávací dokumentace.
Poptáváme teleskopické hole
Poptáváme teleskopické hole.
Poptávám dodavatele tekutého mýdla
Dobrý den, potřebuji koupit tekuté mýdlo - v 5 l. kanystrech. Prosím o sdělení ceny, bez DPH. Děkuji.
Potraviny, nápoje, textilie, Benin
Naše společnost Centre Béninois Du Commerce Extérieur (CBCE) je registrovaná a zabývá se obchodem / importem zboží již mnoho let. Získali jsme renomé u naší vlády, tuzemských i zahraničních zákazníků. Importujeme všechny druhy potravin a nápojů, jako je konzervované sušené/ tekuté mléko, různé konzervované sardinky, hovězí v konzervě, instantní ...
Dodávky čisticích prostředků
Cílem této veřejné zakázky jsou dodávky hygienického spotřebního materiálu a čistících prostředků, blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci a to na základě Rámcové kupní smlouvy uzavřené mezi vybraným uchazečem jako prodávajícím na straně jedné a Zadavatelem jako kupujícím na straně druhé (dále jen „Smlouva“). Přehled hygienického spotřebního ...
Antibiotika a antiinfekční látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik a antiinfekčních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Lieky pre potreby Záchrannej služby Košice
Predmetom zákazky je dodávka liekov prostredníctvom verejnej lekárne a priamo držiteľom povolenia na veľkodistribúciu liekov. Podrobnejšie - viď opis jednotlivých častí.
Toaletní potřeby, Vietnam
Hledáme importéry značkových a neznačkových toaletních potřeb od P&G, Unilever, Colgate, Gillette, Oral B a mnoha dalších. Můžeme také dodávat ovoce, nápoje, pivo a mnoho dalšího.
Poptávám čistý neutrální gel
Hledám čistý neutrální gel.