FN Motol - infuzní roztoky
Průběžné dodávky různých typů infuzních roztoků.
Kosmetické produkty, Indie
V Baddi v Indii máme výrobní jednotku s výrobní kapacitou 120 produktů osobní péče s využitím sofistikované technologie a prvotřídního výzkumu a vývoje. V závodě v Baddi, vybaveném nejmodernější ve světě dostupnou technologií a nejlepší infrastrukturou, jsme schopni smluvní výroby a práce pro privátní značky k vytvoření nejlepší nabídky produktů ...
Nákup liekov pre Psychiatrickú nemocnicu Hronovce
Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávky liekov a liečiv za podmienok uvedených v súťažných podkladoch.
Koření, obiloviny, olejnatá semena, Etiopie
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli koření (kurkuma-prsty, česnek, zázvor, pískavice, bršlice kozí noha), obilovin (cizrna, bob koňský, červené fazole, bílé fazole ...), olejnatých semen (ramtila etiopská, lněné semínko ...) a cibetkového pižma (ingredience pro výrobu parfémů a vůní).
Čistiace prostriedky a hygienické potreby.
Predmetom zákazky je zabezpečenie čistiacich prostriedkov a hygienických potrieb pre zamestnancov Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, vrátane súvisiacich služieb spojených s dopravou na miesto dodania, naložením a vyložením do skladu na mieste dodania.
Lieky a liečivá pre nemocničnú lekáreň
Lieky a liečivá pre nemocničnú lekáreň
Chemikálie a Liečiva
Nákup chemikálii a trofických faktorov pre analýzu biologického materiálu. Nákup liečív na in vivo a in vitro experimenty.
Dodávka - antibakteriálních látek  pro systémové použití
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky antibakteriálních látek pro systémové použití pro vojenské nemocnice Praha, Brno a Olomouc. Smlouva bude uzavřena na 2 roky.
Dodávka - kontrastní látky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kontrastních látek pro vojenské nemocnice Praha, Brno a Olomouc. Smlouva bude uzavřena na 2 roky.
Hledám dodavatele kabelek, kosmetiky a spodního prádla
Hledám dodavatele kabelek, kosmetiky a spodního prádla pro fungující e-shop, jehož nabídku chceme rozšířit. Za nabídky děkuji.
Kontrastné látky
Kontrastné látky pre potreby rádiodiagnostického oddelenia v NÚTPCHaHCH Vyšné Hágy
Holicí čepelky, SAE
Poptáváme nerezové holicí čepelky od českých firem.
Kosmetika, víno, zmrazené ryby, drůbež, Benin
Jsme jedním z předních importérů / distributorů kosmetiky, vína, zmrazených ryb, zmrazených kuřat atd. a hledáme exportéry nebo dodavatele.
Kancelářský materiál, hygienické a úklidové prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kancelářského materiálu v obvyklém sortimentu, tj. kancelářské potřeby, psací potřeby, tonery do kopírovacích strojů, papírenský materiál, hygienické a úklidové prostředky od účinnosti smlouvy po dobu 36 měsíců. Plnění veřejné zakázky bude probíhat průběžně na základě dílčích objednávek.
FN Motol - nákup jednorázového materiálu
Zakázka bude rozdělena do 3 částí : 1) papír na všetřovací lůžka, 2) pervin, 3) jednorázoý materiál pro pacienty
Zboží pro domácnost, čisticí prostředky, Benin
Poptáváme zboží pro domácnost, čisticí prostředky, rostlinný olej atd.
Ajurvédské bylinné produkty, Indie
Jsme exportér tradičních ájurvédských a bylinných produktů z Indie Specializujeme se na výrobky pro zdravotní péči, péči o dítě, péči o pleť, zubní péči, péči o vlasy, péči o tělo / kosmetiku, bylinné čaje a mýdla, které jsou schváleny lékařskou asociací v Indii a také v mnoha evropských zemích a v USA. Naše výrobní závody dodržují správné výrobní ...
Dezinfekčné prípravky pre potreby Národnej transfúznej služby SR
Predmetom zákazky je dodávka dezinfekčných prípravkov pre riaditeľstvo a pracoviská Národnej transfúznej služby SR. Stručný opis predmetu zákazky je podrobne uvedený v súťažných podkladoch.
Čistiace prostriedky pre potreby Národnej transfúznej služby SR
Predmetom zákazky je dodávka čistiacich prostriedkov pre riaditeľstvo a pracoviská Národnej transfúznej služby SR. Stručný opis predmetu zákazky je podrobne uvedený v súťažných podkladoch.
Poptávám přípravek Agita na hubení much
Agita 10WG - efektivní a bezpečný přípravek v boji proti mouchám - dá se tento přípravek použít i v obytném domě? jaká je cena???
Lieky pre nemocnice
Lieky pre potreby nemocnice v Leviciach a Topoľčanoch.
Nákup léků pro lékárnu RÚ - biologické léky III
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na zajištění průběžných dodávek registrovaných léčivých přípravků určených pro tzv. biologickou léčbu do ústavní lékárny revmatologického ústavu Praha.
Kosmetika, potraviny, Ghana
Jsme registrovaná soukromá společnost s ručením omezeným v Ghaně a chtěli bychom navázat obchodní vztahy s českými firmami. Máme zájem zastupovat prodejce kosmetiky, potravin a mnohého dalšího.
Poptávám dodavatele šamponu
Poptávám velkoobchod drogerie - sháním tmavý šampon 100 ml, 100 ks.
Dodávka SZM - Kardiostimulace
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního zdravotnického materiálu a to zajišťovací stimulace, jednodutinová stimulace, dvoudutinová stimulace, dvoudutinová stimulace se zátěžovým senzorem, dvoudutinová stimulace s možností telemetrického sledování, dvoudutinová stimulace MRI kompatibilní, bipolární stimulační elektrody pro síňovou ...