Drogistické zboží 006-2012
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardního drogistického zboží.
Drogistické zboží 008-2012
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardního drogistického zboží.
Drogistické zboží 004-2012
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardního drogistického zboží.
Dezinfekční a sterilizační přípravky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specializovaného materiálu – dezinfekčních přípravků (část veřejné zakázky A – Dezinfekce) specifikovaných v příloze č. 1 zadávací dokumentace a sterilizačních prostředků (část veřejné zakázky B – Sterilizace) specifikovaných v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Spotřební zdravotní materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky specializovaného spotřebního zdravotního materiálu - potřeb pro operační krytí dle jejich specifikace, jak je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Lekárske výrobky (liečivá)
Liečivá pre výživovú sústavu a látkovú premenu, Liečivá pre srdcovo-cievny systém, Všeobecné antiinfekčné látky na systémové použitie a očkovacie látky, Liečivá pre nervový systém, Liečivá pre dýchací systém ,Liečivá pre krv a krvotvorné orgány, Liečivá pre muskuloskeletálny systém, Systémové hormonálne prípravky okrem pohlavných hormónov, Liečivá ...
Antibiotiká
Dodávky antibiotík pre potreby NÚTPCHaHCH Vyšné Hágy .
RTG kontrastní látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky rentgenových kontrastních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Rukavice vyšetřovací nesterilní
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky vyšetřovacíczh nesterilních rukavic FN Ostrava ve specifikaci a dle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci a jejich přílohách. Veřejná zakázka je zadavatelem rozdělena na 3 části.
Poptáváme zdravotní pomůcku pro vozíčkáře
Dobrý den, máme dceru s DMO,které je 39 roků a od roku 2007 je upoutána na invalidní vozík. Vlastní průkaz ZTPP. Od pondělí do pátku ji vozíme do domova dobré vůle Nouzov, kde už s ní mají potíže se zvedáním z postele a z vozíku. Hledáme pro ní vhodný zvedák (asi elektrický zvedací) se závěsem. Dostali jsme na Vás doporučení tak by jsme rádi ...
Dodávky nízkomolekulárního heparinu pro zdravotnická zařízení Jihomoravského kraje
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky heparinu, a to v nepřetržitém režimu po celou dobu plnění veřejné zakázky v závislosti na aktuálních provozních potřebách jednotlivých zdravotnických zařízení, tj. na základě jejich požadavků.
Antibiotika a antiinfekční látky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik a antiinfekčních látek po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Lieky - anestetiká, antitrombotiká a kortikosteroidy na systémové použitie
Lieky - anestetiká, antitrombotiká a kortikosteroidy na systémové použitie pre potreby nemocničnej lekárne FNsP J. A. Reimana Prešov. Uchádzač predloží ponuku len na zaregistrované lieky na slovenskom trhu a schválené Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv.
Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky materiálu pro arytmologii, intervenční kardiologii
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním uchazečem na realizaci projektu. Projektem se pro účely zakázky rozumí projekt nákupu speciálního zdravotnického materiálu, tj. zdravotnických prostředků, a dále poskytování služeb spojených s dodávkou těchto zdravotnických prostředků, spočívajících zejména v zajištění a provozování ...
Distributor léků pro KZ, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je průběžné poskytování služeb distribuce léčiv a zdravotnických prostředků pro zadavatele (včetně odštěpných závodů zadavatele, tj. Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. Nemocnice Děčín, o. z., Nemocnice Teplice, o. z., Nemocnice Most, o. z. a Nemocnice Chomutov, o. z.), včetně poskytování případných ...
Léčivé přípravky IV.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci a dle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci a jejich přílohách. Veřejná zakázka je zadavatelem rozdělena na 7 částí.
Tlakové láhve obsahující léčivý přípravek INOMAX 400 ppm mol/mol/inh.gas
Dodávky tlakových láhvích obsahující léčivý přípavek INOMAX 400 ppm mol/mol inh. gas pro Lékárnu FN Ostrava.
Infúzní roztoky V.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky infúzních roztoků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 776 000 infúzních dávek (vaků, lahví).
Hledám dodavatele drogerie na komisní prodej
Hledam dodavatele drogerie na komisní prodej.
Léčivé přípravky pro léčbu roztroušené sklerosy
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu roztroušené sklerosy po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům k dispozici na profilu zadavatele. Zakázka je rozdělena na 4 části dle § 98 zákona.
Léčivé přípravky XXIV
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 11 940 balení léčivých přípravků.
Poptáváme úklidové, hygienické a čisticí prostředky
Poptáváme úklidové, hygienické a čistící prostředky: -chloramin 14 ks -hydroxid sodný 16 ks -sprej do obuvi Pedik 9 ks -biolit 10 ks -savo 5 lt 10 ks -dámské vložky ...
Radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro Oddělení nukleární medicíny Fakultní nemocnice Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fludeoxyglukosa pro humánní vyšetření metodou PET či PET/CT, ve formě čirého bezbarvého injekčního roztoku s měrnou aktivitou minimálně 1000 MBq/ml, na období dvou let a s nimi spojených služeb, tj. dodávka včetně dopravy na pracoviště zadavatele, zpětný odběr a likvidace ...
Dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka očkovacích látek proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování podle vyhlášky č. 537/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v letech 2012 až 2013, a to: - ve formuli pro děti (antigenní složení: Virus hepatitis A inactivatum) v předpokládaném objemu 6 000 dávek (z toho 3 000 ...
Léčivé přípravky XXIII.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 65 620 ampulí léčivých přípravků.