Léčivé přípravky pro muskuloskeletální systém
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro muskuloskeletální systém, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Dodávky medicinálního kyslíku plynného včetně pronájmu tlakových lahví
Zajištění průběžných dodávek stlačeného medicinálního stlačeného kyslíku - léčivého přípravku pro léčebné účely v rámci zajištění provozu při poskytování neodkladné přednemocniční péče včetně pronájmu obalů, ve kterých bude distribuován.
Chirurgické rukavice pre nemocnice v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja.
Predmetom postupu zadávania zákazky je výber dodávateľa Chirurgických rukavíc pre všetky nemocnice v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK. Bližšia špecifikácia a rozsah obstarávaných Rukavíc je uvedená v časti B.1 Opis zákazky v súťažných podkladoch
Antiparkinsonika
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antiparkinsonik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
IKEM dodávky humánních léčivých přípravků - insulin
Předmětem zakázky jsou dodávky humánních léčivých přípravků - insulin, registrovaných v České republice do Ústavní lékárny IKEM. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou.
IKEM dodávky humánních léčivých přípravků - antivirotika
Předmětem zakázky jsou dodávky humánních léčivých přípravků - antidiabetik registrovaných v České republice do Ústavní lékárny IKEM. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou.
IKEM dodávky humánních léčivých přípravků - imunosupresiva B
Předmětem zakázky jsou dodávky humánních léčivých přípravků - antidiabetik registrovaných v České republice do Ústavní lékárny IKEM. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou.
IKEM dodávky humánních léčivých přípravků - antidiabetika II
Předmětem zakázky jsou dodávky humánních léčivých přípravků - antidiabetik registrovaných v České republice do Ústavní lékárny IKEM. Smlouva bude uzavřena na DOBU NEURČITOU.
Poptávám dodavatele krémů na boty
Poptávám dodavatele: Druh zboží: krém na boty, impregnační, regenerační prostředky pro ošetření obuvi, oděvů Specifikace: velmi velký zájem je například o vojenské leštidlo na obuv, nebráníme se samozřejmě ani jiným, upřednostňuji výrobce Množství: dohodou
Poptávám dodavatele pracích, čistících a úklidových prostředků
Poptávám zboží: Popis: dodavatel pracích, čistících a úklidových prostředků Specifikace: - prací prášky - tekuté prací prostředky - náplně do myčky - tekuté i práškové čistící prostředky - aviváže aj. Množství: dohodou Cena: nabídněte
Poptávám dodavatele, výrobce drogistického zboží
Poptávám dodavatele: Popis: dodavatel nebo přímý výrobce drogistického zboží Specifikace: parfémy, toaletní vody, mýdla - tuhá i tekutá, šampony, pěny do koupele, barvy na vlasy, stíny, řasenky, přípravky na čištění pleti, krémy, laky na vlasy, tužidla, antiperspiranty atd. pro děti i dospělé Účel: prodej ve stáncích, prodejničkách na ...
Léčiva 2013
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky humánních léčivých přípravků specifikovaných v přílohách tohoto oznámení.
Rádiofarmaká a rádionuklidové generátory
Rádiofarmaká a rádionuklidové generátory pre potreby Inštitútu nukleárnej a molekulárnej medicíny, Rastislavova 43, Košice, pracoviská: Košice a Banská Bystrica.
Kosmetické a drogistické zboží, Indie
Můžeme dodávat (volně ložené i balené) výrobky pro osobní péči, jako jsou přípravky na mytí rukou, šampony, kondicionéry, tělová mléka, sprchové gely atd. na bázi OEM / privátní značky českým firmám / vlastníkům značek. Továrny vyhovují požadavkům SEDEX / BRC. Nachází se v Chennai v Indii. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Desinfekční prostředky II.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky bezaldehydových desinfekčních přípravků určených pro desinfekci ploch dle aktuální potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 2 let. Nabízené desinfekční přípravky musí být v tekuté formě. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům k dispozici na profilu zadavatele.
Smíšené zboží, Egypt
Srdečně vás zveme k návštěvě na www.nariad.com, kde najdete různé fotografie našich egyptských výrobků, které exportujeme, jako jsou pravá kůže, bavlněné tkaniny a oděvy, kostýmy a příslušenství pro břišní tance, kosmetika, šperky, starožitnosti originální i imitace, papyrus, alabastrové svícny, křišťálové lustry, koberce, zlaté a stříbrné ...
Farmaceutické přípravky, zdravotnický materiál, Pákistán
Jsme GMP a ISO certifikovaní výrobci farmaceutických přípravků a přírodních (bylinných) léčiv a výživných látek včetně kompletního sortimentu intravenózních tekutin a antimalarik. Jsme také výhradní zástupci amerického výrobce chirurgického šicího materiálu, kýlních sítěk, intravenózních katetrů (kanyl), krevních vaků atd. Hledáme distributory.
Poptávám vazelínu k výrobě mastí a kelímky
Sháním vazelínu ve větším množství na výrobu mastí. Rád bych odkoupil několik v množství okolo 8kg. Dále sháním sterilní kelímky o objemech 30,50,80 ml (rovněž v desítkách kusů)
Radiofarmaka
Pravidelné dodávky radioizotopů a neradioaktivních kitů v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Glatiramer-acetat
Průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou glatiramer-acetat v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě B k provedení zvláštního očkování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě B k provedení zvláštního očkování podle vyhlášky č. 537/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v roce 2013, v objemu 65 000 dávek.
Nákup léků pro lékárnu RÚ - léčivé přípravky pro léčbu osteoporózy I
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na zajištění průběžných dodávek registrovaných léčivých přípravků určených pro léčbu osteoporózy do ústavní lékárny revmatologického ústavu Praha.
Veterinární léky, Etiopie
Firma Dat International Trading poptává veterinární léky evropského původu: 1. velké pilulky antihelmintik různé síly, 2. injekce (Penstrep, Oxytetracyklin...), 3. lokální (Ivermectin Pour-on pro skot s aplikační pistolí o objemu 1/2 - 5 litrů, Diazinon 1 litr ..., 4. orální prášky v sáčku (antiprotozoální přípravky, antibiotika NSAID ...
Veterinární léčiva, Egypt
Jsme jedním z předních distributorů veterinárních léčiv v Egyptě. Již více než 20 let pracujeme v oblasti očkovacích látek pro drůbež, přísad do krmiv, veterinárních antibiotik a vitamínů. Již jsme výhradním zástupcem mezinárodní společnosti. Hledáme evropské dodavatele živých a mrtvých vakcín pro drůbež, které bychom zastupovali jako výhradní ...
Kancelářské potřeby a drogistické zboží
Předmětem VZ je uzavření Rámcové smlouvy na dodávky kancelářských potřeb a drogistického zboží v předpokládané hodnotě 4 400 000 Kč bez DPH za 4 roky.