Léčivé roztoky - infuzní roztoky, parenterální výživa
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých roztoků na jednotlivá oddělení zadavatele dle seznamu oddělení pro dodávky léčivých roztoků ve specifikaci a množství uvedených v ZD. po dobu 2 let. Předmětem veřejné zakázky jsou také dodávky ve zvláštních případech, které jsou uvedeny v ZD.
Očkovací látky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky očkovacích látek podle vyhl. č. 537/2006 Sb. o očkování proti infekčním nemocem v platném znění ve smyslu § 2 odst.1, písm. e) pro očkování na žádost fyzických osob, které si přejí být očkovány proti infekcím, proti kterým je očkovací látka určena ( dále nadstandardní očkování ), případně pro očkování ...
Materiál na liečbu rán podtlakovou terapiou
Špeciálny zdravotnícky materiál na liečbu rán podtlakovou terapiou.
Optimalizace procesu praní (prací prostředky + úsporné systémy)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vhodných pracích prostředků pro všechny prací stroje v prádelně Fakultní nemocnice Brno a instalace energeticky úsporného systému (dále rovněž jen „EÚS“) na tunelovou prací linku KANNEGIESSER PT50 – 13BT. Součástí dodávky je bezplatné zapůjčení dávkovacích zařízení s automatickým dávkováním pracích prostředků a ...
Kontrastné látky pre rádiologické katetrizačné vyšetrenie kardiovaskulárneho systému
Kontrastné látky nízkoosmolárne, neiónový monomér, pre rádiologické katetrizačné vyšetrenie kardiovaskulárneho systému, s účinnou látkou Ioversol, Iopromid, Iohexol, Iomeprolum, Iopamidol.
Dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka očkovacích látek proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování podle vyhlášky č.537/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v letech 2013 až 2014 a to : - ve formuli pro děti v předpokládaném objemu 6000 dávek, (z toho 3000 dávek v roce 2013 a 3000 dávek v roce 2014), - ve ...
Léky, zdravotnické přístroje a potřeby, Libye
Jsme soukromá libyjská firma sídlící v Tripolisu v Libyi a zabývající se importem léků, zdravotnického vybavení (přístrojů) a zdravotnických potřeb na jedno použití na libyjský trh. Rádi bychom navázali dlouhodobý obchodní vztah s dodavateli. Hledáme firmy, které by měly zájem být zastoupeny v Libyi. Nyní hledáme farmaceutické výrobce v ČR a EU, ...
Poptávám slunečnicový šampon
Poptávám slunečnicový šampon od Union Cosmetic.
Kancelářské potřeby a drogistické zboží
Předmětem VZ je uzavření Rámcové smlouvy na dodávky kancelářských potřeb a drogistického zboží v předpokládané hodnotě 4 400 000 Kč bez DPH za 4 roky.
Drogistické zboží 011-2012
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drogistického zboží.
Antineoplastika L01XE
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01XE, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01XD
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01XD, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Antibiotika
Průběžné dodávky antibiotik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01XX
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01XX, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01XC
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01XC, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s účinnou látkou sunitinib
Průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou sunitinib v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Lieky - rádiofarmaká
Predmetom zákazky je dodanie liekov - rádiofarmaká. Predmet zákazky sa delí na 9 samostatných častí. Obsahom zákazky sú plnenia úspešného uchádzača na základe návrhu Rámcovej kúpnej zmluvy, ktorá tvorí časť súťažných podkladov opakovane dodávať verejnému obstarávateľovi hnuteľnú vec lieky – rádiofarmaká, ktorých druh je bližšie špecifikovaný v ...
Dodanie vakcíny na orálnu imunizáciu líšok proti besnote a jej letecké položenie
Dodanie vakcíny na orálnu imunizáciu líšok proti besnote a jej letecké položenie v rokoch 2013 - 2014 ( jarné a jesenné vakcinačné kampane ).
FN Motol - stříkačky 50 ml do lineárních dávkovačů
Předmětem VZ jsou dodávky spotřebního materiálu i infúzním pumpám, stříkaček 50 ml LL v předpokládaném rozsahu cca 600 000 ks za 36 měsíců - v souladu se zadávací dokumentací. Zadavatel požaduje, aby součástí nabídky bylo 10 ks vzorků nabízených sterilních stříkaček.
Dodávky 18F - FDG
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se denní dodávky 18F – FDG (v pracovní dny a dále vybrané víkendové a sváteční dny dle rozpisu zadavatele) po dobu dvou let, pro potřeby Kliniky nukleární medicíny Fakultní nemocnice Olomouc - podrobněji dle zadávací dokumentace.
Antibiotika
Průběžné dodávky antibiotik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Dodávka chemického systému praní prádla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka chemického systému praní prádla pro tunelové a prokládací prací stroje ve FN HK.
Antineoplastika L01D
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01D, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Antineoplastika L01B
Průběžné dodávky léčivých přípravků - antineoplastik L01B, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace.
Desinfekční prostředky II.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky bezaldehydových desinfekčních přípravků určených pro desinfekci ploch dle aktuální potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 2 let. Nabízené desinfekční přípravky musí být v tekuté formě. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům k dispozici na profilu zadavatele.