Dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka očkovacích látek proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování podle vyhlášky č. 537/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v letech 2012 až 2013 a to: - ve formuli pro děti v předpokládaném objemu 4500 dávek (z toho 1500 dávek v roce 2012 a 3000 dávek v roce 2013) a - ve ...
FN Motol - nákup jednorázového materiálu
Zakázka bude rozdělena do 3 částí: 1) papír na vyšetřovací lůžka, 2) pervin, 3) jednorázový materiál pro pacienty
Spotřební materiál pro urologii
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro urologii ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Zdravotnícke pomôcky
Touto verejnou súťažou s názvom Zdravotnícke pomôcky sa obstaráva zákazka ktorej predmetom je dodávka zdravotníckych pomôcok špecifikovaných v 21 samostatných častiach vrátane dopravy na miesto určenia. Zmluvné obdobie je 12 mesiacov od uzatorenia kúpnej zmluvy.
Drogistické zboží pro Plzeňský kraj
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých druhů drogistického zboží pro potřeby organizací zřizovaných Plzeňským krajem a Plzeňského kraje. Seznam zúčastněných zadavatelů (organizací) tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části dle § 98 ZVZ: 1. část – Toaletní papír a papírové ručníky 2. ...
Přírodní léčiva, kosmetika, farmaceutická zařízení, Togo
Poptáváme výrobky pro zdravotní péči, ájurvédská léčiva, kosmetické výrobky, farmaceutická zařízení. Jsme prodejci uvedených produktů, dodáváme mnoha zákazníkům ve velkém. Zabýváme se velkoobchodem a distribucí těchto produktů a máme zde mnoho potenciálních odběratelů. Sdělte nám ceny a balení produktů co nejdříve. ...
Protilátky a séra
Nákup: primárnych protilátok - nevyhnutných pre zobrazenie astrocytov, synaptozómov, neurónov, mikroglie, makrofágov, peroxynitritov; sekundárnych protilátok - nevyhnutných pre imunohistochemické zobrazenie a Western blot analýzy; sér - nevyhnutných pre imunohistochemické analýzy.
Kontrastní látky 2013
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky léčivých přípravků specifikovaných v přílohách tohoto oznámení a dále v zadávací dokumentaci.
Léčiva 2013
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky humánních léčivých přípravků specifikovaných v přílohách tohoto oznámení.
Biologická léčba 2013 - tablety
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky humánních léčivých přípravků specifikovaných v přílohách tohoto oznámení a dále v zadávací dokumentaci.
Biologická léčba 2013 - injekční / infuzní roztok
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky humánních léčivých přípravků specifikovaných v přílohách tohoto oznámení a dále v zadávací dokumentaci.
Dodávka léčivých přípravků pro zdravotnické zařízení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro zdravotnické zařízení Psychiatrická léčebna Šternberk, příspěvková organizace, a to za podmínek uvedených v zadávacích podmínkách této veřejné zakázky, zejména dle Obchodních podmínek zadavatele.
Hygienické výrobky, Togo
Poptáváme hygienické výrobky. Pošlete prosím cenovou nabídku.
Chemikálie, farmaceutika, Togo
Poptáváme chemikálie, farmaceutika. Pošlete prosím cenovou nabídku.
Dodávka kompletných upratovacích a čistiacich služieb v objekte Hudobného centra
1. Dodávka kompletných upratovacích a čistiacich služieb vrátane čistiacich potrieb (sumár tabuľky č. 1A a 1/B) : 1. A. v interiéroch sídla Hudobného centra v rozsahu 59 položiek tabuľky č. 1A celkom 1 169,9 m 1. B. exteriérov sídla Hudobného centra vrátane čistiacich potrieb v rozsahu 4 položiek letnej údržby v tabuľke č. 1B celkom 359,0 m 2. ...
Poptávám mycí pastu HANDY STAR
Poptávka na cenu mycí pasty HANDY STAR - 10 litrů (č.63010)
Nákup čistiacich a hygienických potrieb
Predmetom zákazky je výber dodávateľa čistiacich a hygienických potrieb, pomôcok na upratovanie a autokozmetiky pre Národnú banku Slovenska.
Chirurgický šicí materiál
Chirurgický šijací materiál: vlákna rôznych vlastností, ihly rôznej hrúbky a zakrivení, drôty rôznej hrúbky, dočasné kardiostimulačné elektródy, páska z nehrdzavejúcej chirurgickej ocele, lokálne hemostatikum, krytie so zipsom na dočasný uzáver, nylonová páska na obchádzanie ciev, lepiace prúžky na uzáver kože v rôznych veľkostiach, podložky pod ...
Dodávání kancelářských a hygienických potřeb pro ČRo
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je průběžné dodávání kancelářských a hygienických potřeb pro všechny divize zadavatele včetně regionálních studií zadavatele na území celé České republiky na základě uzavřené rámcové smlouvy podle § 11 ZVZ mezi zadavatelem a 1 uchazečem pro tu kterou část veřejné zakázky.
Dodávání kancelářských a hygienických potřeb pro ČRo
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je průběžné dodávání kancelářských a hygienických potřeb pro všechny divize zadavatele včetně regionálních studií zadavatele na území celé České republiky na základě uzavřené rámcové smlouvy podle § 11 ZVZ mezi zadavatelem a 1 uchazečem pro tu kterou část veřejné zakázky.
Liečivá pre obštrukčné ochorenia dýchacích ciest pre nemocničnú lekáreň Špecializovanej nemocnice
Liečivá pre obštrukčné ochorenia dýchacích ciest pre nemocničnú lekáreň Špecializovanej nemocnice sv. Svorada Zobor, n.o.
Ostrovy kultúry - Otvorená zóna 2 Východoslovenská galéria - Dodávka interiérového vybavenia
Predmetom zákazky je dodávka interiérového vybavenia v rámci projektu EHMK2013. Presný rozsah dodávky je z dôvodu textovej obsiahlosti uvedený v prílohe súťažných podkladov. Súvisiace služby: - dodanie na miesto určenia, - montáž a inštalácia vybavenia a zariadenia, - uvedenie vybavenia a zariadenia do prevádzky, - odskúšanie funkčnosti a ...
Lék, Velká Británie
Naše firma sídlící v Londýně poptává 2000 ks léku LASIX - 500 mg tablety (italský). Seriózní firma hledá dlouhodobou obchodní spolupráci.
Poptávám zdravotnický materiál
Poptávám náplasti na puchýře, akné, kruhy pod očima, aromatherapy, depilatorie.
Hemodialyzační koncentráty
Průběžné dodávky hemodialyzačních koncentrátů v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.