Rámcová dohoda na zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 290 v úseku Olomouc - Šumperk
Předmětem veřejné zakázky zajištění náhradní autobusové dopravy, ve smyslu §18 c odst. 2 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů, nahrazující dočasně přerušenou veřejnou drážní osobní dopravu na trati č.290 v úseku Olomouc - Šumperk.
Preprava návštevníkov regiónu Liptov
Predmetom zákazky je zabezpečenie prepravy návštevníkov regiónu Liptov na vybraných trasách. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám mezinárodní přepravu
Poptávám přepravu nosníků z Německa. 38 ks dřevěných nosníků délky 6,5 m. Rozměry / počet: 6,5 x 0,36 x 0,06 m, 38 ks Množství: 5,5 m3, 2 tuny Termín realizace: od 1.9. do 4.9. Lokalita: Weihele Holz GmbH, Mühlenstraße 15, 87657 Görisried
Poptávám mezinárodní přepravu strojního zařízení
Poptávám převoz: - zařízení: šířka 4310, hloubka 990, výška 2015, váha 2000kg - zařízení: šířka 1700, hloubka 1200, výška 2300, váha 400kg Nakládka: Chabařovice u Ústí nad Labem Vykládka: Poznaň - Polsko
Zajištění dopravní obslužnosti městskou autobusovou dopravou na území statutárního města Třinec
Předmětem zadávacího řízení je zajištění výkonu veřejných služeb v přepravě cestujících městskou autobusovou dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti statutárního města Třinec. Zadavatel je v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, a zákonem č. 194/2010 Sb., o veřejných službách v přepravě cestujících a ...
Rámcová dohoda na dodávky motorových jednotek DMU120 pro regionální dopravu
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody podle § 131 a násl. ZZVZ mezi zadavatelem a jedním vybraným dodavatelem na dobu určitou, a to 8 let ode dne nabytí její účinnosti. Předmětem Rámcové dohody je sjednání postupu při zadávání a podmínek plnění veřejných zakázek zadávaných na základě Rámcové dohody, jež se budou týkat (i) výroby a ...
Dopravné značenie v Mestskej časti Bratislava - Ružinov
Predmetom zákazky je dodanie, montáž, demontáž a oprava dopravného značenia a dopravných zariadení zvislých a vodorovných na území Mestskej časti Bratislava-Ružinov.
Dynamický nákupní systém na zajištění náhradní autobusové dopravy - oblast Sever
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečit náhradní autobusovou dopravu nahrazující dočasně přerušenou veřejnou drážní osobní dopravu.pro oblast Sever (zejména Liberecký a Ústecký kraj).
Přeprava zboží, Německo
Dobrý den, máme následující přepravu několikrát do roka: Odběr v 58540 Meinerzhagen v Německu, dodání do 67521 Okrisky (CZ) množství je přibližně 5 000 kg na 5 parkovacích místech, za jakou cenu to můžete pro nás přepravit?
Poptáváme nákladní zahraniční dopravu
Poptáváme přepravu z 13160 Montmorin FR do 39811 Protivín CZ jako přílož. Děkujeme předem za nabídku. S pozdravem Hofman
Inteligentní dopravní systém na tř. 17. listopadu v Karviné
Projekt řeší modernizaci pěti stávajících a realizaci dvou nových světelných signalizačních zařízení na třídě 17. listopadu v Karviné, včetně výměny stávajících koordinačních kabelů a vybavení dispečinku. Přesné a podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky je specifikováno v přílohách č. 4 a 5 (projektová dokumentace a položkový rozpočet s ...
Preprava materiálnej humanitárnej pomoci
Predmetom zákazky je zabezpečenie prepravy materiálnej humanitárnej pomoci Slovenskej republiky do zahraničia použitím -cestnej prepravy, -železničnej prepravy, -lodnej námornej prepravy.
Provoz městské hromadné dopravy ve Městě Valašské Meziříčí vč. místních částí
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou vybraným dopravcem za účelem zajištění dopravní obslužnosti ve Městě Valašské Meziříčí vč. místních částí a v Obci Krhová a Obci Poličná městskou autobusovou dopravou po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek ...
Poptáváme autobusovou dopravu
Poptáváme autobusovou přepravu na 25.9. pro svoz a rozvoz dětí na sportovní akci Ropice. Od 7:30 do 14:30.
I.tř. Vodorovné dopravní značení - obnova na sil. I.tř. v KHK oblast HK a Jičín
Předmětem plnění veřejné zakázky na uzavření rámcové dohody, která bude v rámci zadávacího řízení uzavřena na dobu trvání 48 měsíců (4 let) s jedním účastníkem je obnova vodorovného dopravního značení v barvě a plastu na silnicích I.tříd v Královéhradeckém kraji v okrese Hradec Králové a Jičín.
Poptávám dovoz nákladního vozidla Mercedes Benz Atego
Poptávám dovoz nákladního vozidla Mercedes Benz Atego 1023. Váha vozidla je 10 500kg a délka 5,60 m. Automobil je k vyzvednutí na adrese Kohlestrasse 6 CH-8952 Schlieren Švýcarsko a dovoz automobilu do Náměště nad Oslavou.
Poptáváme autodopravce 6-12t, plachta
Poptáváme autodopravce 6-12t, plachta na spolupráci při rozvozu produktů z výrobní firmy.
Poptávám přepravu křesla Pardubice - Plzeň
Poptávám přepravu křesla o rozměrech cca 1m3. Pardubice - Plzeň.
I/21 Bezděkov - SMS
Jedná se o výstavbu silniční meteostanice a proměnného dopravního značení u silniční meteostanice na silnici I/21 u obce Bezděkov.
Mestská autobusová doprava
Predmetom zákazky je poskytovanie služby mestskej autobusovej dopravy v meste Trnava v rozsahu a podľa požiadaviek verejného obstarávateľa uvedených súťažných podkladoch. Predmetom služby je zabezpečiť verejnosti bezpečné, efektívne a kvalitné dopravné služby na území Mesta Trnava formou mestskej autobusovej dopravy (ďalej aj ako "MAD) za určené ...
Subdodávka při zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který bude coby subdodavatel zadavatele poskytovat dopravní služby zadavateli za účelem splnění závazku zadavatele vůči Ústeckému kraji zajistit dopravní obslužnost části území Ústeckého kraje v oblasti Příměstská doprava Teplice.
Subdodávka při zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který bude coby subdodavatel zadavatele poskytovat dopravní služby zadavateli za účelem splnění závazku zadavatele vůči Ústeckému kraji zajistit dopravní obslužnost části území Ústeckého kraje v oblasti Teplicko.
Subdodávka při zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který bude coby subdodavatel zadavatele poskytovat dopravní služby zadavateli za účelem splnění závazku zadavatele vůči Ústeckému kraji zajistit dopravní obslužnost části území Ústeckého kraje v oblasti Podbořansko.
Poptávám stěhovací služby z Plzně do Paříže
Hledám přepravní společnost, která by mi odstěhovala nábytek z bytu (1 pokoj) z Plzně do Paříže. Předpokládaný termín - září.
Poptávám přepravu myčky nádobí z Německa
Poptávám přepravu myčky na nádobí z Karlsruhe - Weingarten do Prahy 10800 nebo do Krnova 79401. Myčka není na paletě, rozměry 60x60x80cm, 43kg. Termín transportu dle dohody.