Rámcová dohoda na zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 200
Účelem veřejné zakázky s názvem "Rámcová dohoda na zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 200 v úseku Tábor - České Budějovice - Český Krumlov" je zabezpečit náhradní autobusovou dopravu (dále jen "NAD") nahrazující dočasně přerušenou nebo dočasně omezenou veřejnou drážní osobní dopravu v úseku Tábor - České Budějovice - Český Krumlov, ...
Rámcová dohoda na zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 070
Účelem veřejné zakázky s názvem "Rámcová dohoda na zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 070 v úseku Praha - Všetaty, 072 v úseku Všetaty - Mělník a č. 232 v úseku Praha - Milovice" je zabezpečit náhradní autobusovou dopravu (dále jen "NAD") nahrazující dočasně přerušenou nebo dočasně omezenou veřejnou drážní dopravu v úseku Praha - ...
Zajišťování letenek a souvisejících služeb pro Úřad průmyslového vlastnictví
Předmětem této veřejné zakázky je zajišťování letenek a souvisejících služeb pro Úřad průmyslového vlastnictví za účelem realizace zahraničních služebních a pracovních cest jeho zaměstnanců.
Poptávám mezinárodní přepravu
Poptávám mezinárodní přepravu IT-ČR 24 tun nejedná se o ADR, zboží z IT - 250 80 (Brescia) - CZ - 277 45 (Kozomín) Zboží již připraveno, dodání KT19.
Rámcová dohoda na zajištění letenek, ubytování a poskytování souvisejících služeb
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na poskytování cestovních služeb, zejména pak zajišťování letenek, ubytování, jízdenek a poskytování dalších souvisejících služeb dodavatele dle požadavků objednatele.
Doprava žáků na plavecký výcvik
Předmětem této Veřejné zakázky je poskytnutí služeb, dopravy žáků.
Poptávám mezinárodní přepravu
Poptáváme auto s čelem ( nebo bez čela) cca 8 ložných metrů, něco menší než kamion, nějaké Solo třeba. Nosnost váha nákladu 8-9 tun ( krabice cca 200 kusů a 40 kg krabice) termín 02.05.2022 nakládka Augsburg , Německo odpoledne termín 03.05.2022 vykládka Jenštejn ČR během dne. Děkuji za cenovou nabídku.
III/3629 Křtěnov - Loucký Dvůr - Hodonín
Předmětem zakázky je oprava vozovkového souvrství zesílením, na úseku silnice III/3629. Jedná se o úsek silnice III/3629 v km 4,417 až 6,718, tj. v úseku od hranice kraje Vysočina po křižovatku se silnicí I/19 v obci Hodonín u Kunštátu. Celková délka úseku je 2301 m. Úprava vozovky bude provedena následující technologií: - Vyrovnání stávajícího ...
EYOF - kyvadlová doprava
Predmetom zákazky sú prepravné služby v súvislosti s podujatím EYOF Banská Bystrica 2022 - https://eyof2022.com/ v termíne 24. - 30.7. 2022 v rámci lokalít na území Banskej Bystrice a Zvolena - preprava akreditovaných osôb, oficiálnych delegácií, športovcov. Predmetná zákazka sa delí na dve časti: Časť č. 1 EYOF_kyvadlová doprava Časť č. 2 ...
Poptávám nákladní autodopravu zahraniční
Poptávám nákladní autodopravu zahraniční. Dobrý den Aktuálně sháníme dopravu Italie-Liberec 41 roli (21x165 cm) textilního materiálu / 824 kg, volně loženo, NIKOLI na paletě Nakládka: ERIXMAR S.P. 14 Rivoltana Km 9,500 20060 - Vignate (MI) S pozdravem Ing. Miroslav Trojan
Dílčí oprava a zprovoznění souboru čtyřosých osobních železničních vozů ocelové stavby typu UIC Y
Předmětem veřejné zakázky je renovace pěti osobních železničních vozů a jejich uvedení do provozního stavu umožňujícího přepravu cestujících. Veřejná zakázka pro každý z pěti železničních vozů se skládá ze tří fází.
Poptávám kontejnerovou přepravu z ČR do Egypta
Poptávám kontejnerovou přepravu z ČR do Egypta - Káhira. Děkuji.
Autodoprava, Polsko
Poptávám autodopravu volně loženého cementu z Polska (44-240 Żory) do ČR (návěsy na cement).Stálé zakázky - obsluha českých stavebnin.
Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Košice
Predmetom zákazky s názvom Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Košice je zabezpečenie náhradnej autobusovej dopravy v regióne Košice, na okruhu Košice autobusmi s úložným priestorom na prepravu batožín, s kapacitou minimálne 45 miest na sedenie na úsekoch trate požadovaných objednávkou obstarávateľa. Autobusová doprava slúži ako ...
Prístup a poskytovanie papierových a elektronických leteckých navigačných máp
Predmetom zákazky je prístup a poskytovanie papierových a elektronických leteckých navigačných máp s celosvetovým mapovým pokrytím s pravidelnou aktualizáciou. Pre 4 lietadlá a 3 vrtuľníky, ktoré prevádzkuje LÚ MV SR.
Modernizácia mestských cyklotrás za účelom zvýšenia bezpečnosti
Projekt rieši zvýšenie bezpečnosti na jestvujúcich cyklotrasách v meste Trenčín, ktoré sú vybudované a vyznačené ako samostatné pruhy pre cyklistov na miestnych komunikáciách. V mestskej časti Stred sa jedná o nasledovné trasy: - Cyklotrasa Soblahovská - L etapa v dĺžke 980m - Cyklotrasa Leginárska - Nám. sv. Anny - Braneckého v dĺžke 705m - ...
Poptávám nákladní autodopravu
Poptávám dopravu 3 palet z Prahy do Ostravy
Poptávám přepravní služby
Poptávka - 1 paleta měsíčně do Dánska - Kodaň, hmotnost btto 190 kg a měsíčně do Švédska - Värnamo, 2 až 5 palet, hmotnost průměr 220 kg, výška 1 palety cca 60 az 100 cm. Vše sběrná spedice z Prahy, od nakládky termín vykládky 8 dní. prosím cenu
Přepravní služby
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody pro každou dílčí část VZ podle ust. § 131 ZZVZ na poskytování služeb, čímž se rozumí přeprava osob a drobných nákladů, jako jsou osobní zavazadla, dokumenty, reklamní a propagační předměty (nástěnky, bannery, prospekty apod.) podle aktuálních potřeb zadavatele.
STC kraj - Údržba telematických zařízení 2022-2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je servis, údržba a revize telematických zařízení, jež jsou příslušenstvím dálnic D4, D6, D7 a silnice I/3. Jedná se o SOS hlásky, kamerový systém, meteostanice, automatické sčítače dopravy, informační portály (ZPI a PDZ), rozvaděče, napájecí body a dálkový dohled.
Poptáváme mezinárodní autodopravu
Poptávám kamionovou dopravu z Ruska - Bryansku do Čech, Slovenska a Německa. Celní deklarace zajištěna.
Preprava rôznych materiálov
Zabezpečenie prepravných služieb rôznych materiálov najmä zdravotníckeho charakteru pre potreby MV SR.
Poptávám přepravu kolového bagru
Poptávám autodopravu - převoz kolového bagru Weimar m900 (cca 12,5t), Trasa: 8. května 949, 789 61 Bludov - Hněvkov 2, 789 01 Zábřeh Foto ilustrační.
Poptávám mezinárodní přepravu
Poptávám přepravu zboží: z : Colubro 00031 Artena (Rome) IT do : 687 24 Uherský Ostroh Czech republic jedná se o 3 palety 120x100 x 220 celková váha 750kg Zboží je připraveno k odběru. Prosím o cenovou nabídku.
Řízení dopravy a sběr dopravních dat, 6. etapa II
Předmětem veřejné zakázky jsou rekonstrukce světelných signalizačních zařízení (SSZ) křižovatek ve statutárním městě Brno.