Elektrofyziologické katétry V
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky ablačních, diagnostických a jiných speciálních katétrů, zavaděčů a dalšího příslušenství, sloužící k léčbě poruch srdečního rytmu.
Dodávka léků - léčívá látka - NIRMATRELVIR a RITONAVIR - J05AE30
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky NIRMATRELVIR A RITONAVIR - J05AE30.
Ventilátory plicní vyšší a střední třídy 4 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks plicních ventilátorů vyšší třídy a 2 ks plicních ventilátorů střední třídy pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Ventilátor plicní pro dlouhodobou ventilaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks ventilátorů plicních pro dlouhodobou ventilaci. Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Monitorace regionální oxymetrie
Dodávka monitorace regionální oxymetrie (2ks) - blíže viz ZD.
Neurostimulátory pro míšní stimulaci
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky spotřebního materiálu neurostimulátorů pro míšní stimulaci.
Perfuzní roztoky III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kardioplegického roztoku SOLUTIO THOMAS CUM PROCAINO ARDEAPHARMA s pravidelným čtvrtlením závozem pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antianemika III. - Epoetinum theta
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky epoetinum theta (ATC B03XA01) v různých sílách pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Rotační klipovací systém II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek jednorázových endoskopických klipovacích systémů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Kardiaka
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léčivých přípravků ze skupiny Kardiaka pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Monitorní systém pro KAR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka monitorního systému pro KAR a dalšího příslušenství a zajištění záručního a pozáručního servisu.
Náhrady plazmy - želatinové přípravky - Geloplasma I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky želatinových přípravků balených ve vaku používaných jako náhrada krevní plazmy (ATC skupina B05AA06) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Elektrokoagulace - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických prostředků (Radiofrekvenční ablace) - blíže viz ZD.
FN Motol - Modernizace bioptického provozu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka produktů pro modernizaci biotického provozu včetně souvisejících služeb dle přílohy č. 2 kupní smlouvy.
Stanoviště dekontaminace zraněných osob - opakované vyhlášení
Pořízení 2 ks stanovišť dekontaminace zraněných osob (dále jen „SDZRO“) zasažených nebezpečnými látkami.
REACT EU 98 - Myčka a sterilizátory s úpravnou vody pro robotický systém
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky mycího a dezinfekčního automatu, kombinovaného sterilizátoru, plazmového sterilizátoru pro nástroje robotického operačního systému Da Vinci a dodávka úpravny vody. U dodávky kombinovaného sterilizátoru a úpravny vody je součástí také deinstalace a ekologická likvidace původního vybavení. Blíže viz ...
Infuzní roztoky IV. - Voda pro injekce
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky aqua pro injectione v PE ampulích a PE lahvích pro použití u pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Infuzní roztoky III. - Roztoky glukózy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky infuzních roztoků glukózy v PE lahvích pro použití u hospitalizovaných pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Anesteziologické přístroje nejvyšší třídy s monitorem vitálních funkcí - 5 ks
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 5 kusů přístrojů včetně příslušenství pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny 2. LF UK a FN Motol, který bude dodán s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Dodávka endosonografického systému a poskytování záručního a pozáručního servisu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka endosonografického systému pro specializované vyšetření trávicího traktu pro gastroenterologické pracoviště interního oddělení včetně příslušenství dle technické specifikace a dále pak poskytování záručního, pozáručního a mimozáručního servisu.
Léčivé přípravky s obsahem METHOXSALENU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem AVATROMBOPAGU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku AVATROMBOPAG, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem FOSTAMATINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku FOSTAMATINIB, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem AKALABRUTINIBU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Operační stoly a světla - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových operačních stolů pro ORL (2 ks) - blíže viz ZD.