Kortikosteroidy pro systémové použití IV
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální podání s obsahem účinné látky hydrocortisoni natrii succinas (ATC skupina H02AB09) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Selektivní Imunosupresiva - Ravulizumab II.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky ravulizumab (ATC L04AA43) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Léčivé přípravky s obsahem KAPLACIZUMABU a ANTITHYMOCYTÁRNÍHO IMUNOGLOBULINU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku KAPLACIZUMAB a ANTITHYMOCYTÁRNÍ IMUNOGLOBULIN (KRÁLIČÍ), a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace
Dodávky Systémů pro katetrovou implantaci aortální chlopně
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to dodávky Systémů pro katetrovou implantaci aortální chlopně k léčbě pacientů na pracovišti zadavatele (dále jen „Zdravotnické ...
Pipetovací automat s aplikací pro NGS
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pipetovacího automatu s aplikací pro NGS pro laboratoř molekulární patologie Ústavu patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Blíže viz zadávací dokumentace.
FN Motol - Trastuzumab Deruxtekan
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Trastuzumab Deruxtekan.
Léčivé přípravky s obsahem RAVULIZUMABU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem DEFIBROTIDU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem EKULIZUMABU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku EKULIZUMABU.
Léčivé přípravky s obsahem BOSUTINIBU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Laparoskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laparoskopické sestavy a zajištění záručního servisu.
Léčivé přípravky s obsahem MIDOSTAURINU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku MIDOSTAURIN, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
REACT EU 98 - Monitory vitálních funkcí pro anestezii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka celkem 8 kusů monitorů vitálních funkcí pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; blíže viz zadávací podmínky. Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 98. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN Praha_Obnova a ...
HLP - Albumin II. - společné zadávání 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky krevních derivátů s obsahem albuminu v síle 5% a 20% pro léčbu pacientů ve schválených indikacích.
Léčivé přípravky s obsahem NILOTINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku NILOTINIB, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Ixekizumab
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s léčivou látkou ixekizumab pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Vedolizumab
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou vedolizumab pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Léčivé přípravky s obsahem DEFERASIROXU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku DEFERASIROX, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem ELTROMBOPAGU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku ELTROMBOPAG, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Dialyzační roztok
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky dialyzačního roztoku, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v této zadávací dokumentace.
DNS - spotřební materiál pro laboratoře
Dodávka spotřebního materiálu a vybavení do laboratoří pro vědu a výzkum.
FN Motol - Glatiramer - acetát
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Glatiramer - acetát.
FN Motol - Ravulizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ravulizumab.
FN Motol - Ekulizumab II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ekulizumab, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.