REACT EU 98 - Robotický operační systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks operačního stolu pro robotické operace vč. příslušenství a robotického operačního systému vč. starter kitu (zboží) , včetně cla, dopravy, instalace, uvedení do provozu, provedení funkční zkoušky, provedení instruktáže dle příslušeného ustanovení zákona č. 89/2021 Sb. o zdravotnických prostředcích, ...
Centrála a monitory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks pacientských monitorů životních funkcí a 1 centrální monitorovací stanice včetně příslušenství a zajištění záručního servisu.
FN Motol - Karbetocin
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Karbetocin
FN Motol - Baricitinib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Baricitinib.
FN Motol - Dodávky trombektomických sad včetně výpůjčky mobilní konzole
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky trombektomických sad určených k rozrušení a odstranění intraarteriální a intravenózní trombózy za pomoci hydrolýzy a aspirace trombů. Trombektomické sady jsou dále určeny pro použití ke kontrolované a selektivní infuzi specifických roztoků do periferního cévního systému.
REACT EU 98 - Odsavač zplodin
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro odsávání zplodin vč. příslušenství. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 98. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN ...
Sterilizační kontejnery II
Dodávka sterilizačních kontejnerů pro centrální sterilizaci a jednotlivé operační sály Fakultní nemocnice Bulovka, dodávka základního příslušenství ke sterilizačním kontejnerům vč. zajištění záručního a pozáručního servisu.
FN Motol - Ponesimod
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ponesimod.
Analgetika II - Metamizol I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky metamizol (ATC skupina N02BB02) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Centrální nákup - Rukavice operační sterilní bez pudru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky operačních rukavic sterilních bez pudru pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha, Ústavu leteckého zdravotnictví Praha, Vojenské nemocnice Brno a Vojenské nemocnice Olomouc v souladu se zadávacími podmínkami.
Léčivé přípravky s obsahem POSAKONAZOLU pro perorální podání
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem POSAKONAZOLU pro intravenózní podání
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Centrální nákup - Rukavice operační sterilní s pudrem
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky operačních rukavic sterilních s pudrem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha, Ústavu leteckého zdravotnictví Praha, Vojenské nemocnice Brno a Vojenské nemocnice Olomouc v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Hygienický papírový program
Dodávky hygienického papírového programu k jednorázovému použití k obsluze pacientů při akutní indispozici.
Rukavice vyšetřovací latexové bez pudru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky latexových rukavic vyšetřovacích bez pudru (dále jen „zboží“) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha
Přenosný ultrazvuk pro urologii
Předmětem plnění VZ je dodávka 1 ks diagnostického ultrazvukového přístroje včetně příslušenství dle technické specifikace (dále jen „ přístroj“) dále pak poskytování záručního servisu včetně provádění bezpečnostně technických kontrol přístroje (dále jen „BTK“), pozáručního servisu a nezáručního servisu (dále také „mimozáruční servis“) včetně ...
FN Motol - Jednorázové flexibilní bronchoskopy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových flexibilních bronchoskopů pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Monitorovací systémy pro NNH
Dodávka monitorovacích systémů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu 8 let.
Endoskopická věž a endoskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks endoskopické věže a 1 ks endoskopu s dalším příslušenstvím a zajištění záručního servisu.
Experimentální magnetická rezonance - systém 7T
Předmětem veřejné zakázky je pořízení experimentální magnetické rezonance 7T pro pracoviště radiodiagnostiky a intervenční radiologie Prohlídka místa plnění: 12. 12. 2022 v 9.30 hodin
Operační stoly
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového, dosud nepoužitého přístrojového vybavení, operačních stolů.
Kryochirurgický ablační systém včetně SZM
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks Kryochirurgického ablačního systému, zajištění záručního a následného pozáručního servisu a opakované dodávky kryoablačních katétrů ke kryochirurgickému ablačnímu systému/spotřebního zdravotnického materiálu pro nabízený přístroj. Spotřební zdravotnický materiál musí být kompatibilní s daným přístrojem. ...
Zevní drenážní systémy pro neurochirurgii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek drenážních systémů pro Nemocnici Na Homolce.
FNKV - dodávky LP - antivirotika
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 4 části ve smyslu ustanovení § 35 zákona. Na každou část podává dodavatel samostatnou nabídku. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých částí veřejné zakázky jsou uvedeny v příloze ZD č. 2 ...