Kontrastní látky pro rentgenová vyšetření
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek kontrastních látek pro rentgenová vyšetření pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky očkovací látky proti virové hepatitidě B k provedení zvláštního očkování
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dodávky očkovací látky k provedení zvláštního očkování fyzických osob pro roky 2023 - 2025 proti virové hepatitidě typu B v souladu s vyhláškou č. 537/2006 Sb., o očkování proti infekčním nemocem, ve znění pozdějších předpisů.
FTN - pozáruční servisní služby - MR Magnetom Altea
Předmětem veřejné zakázky jsou pozáruční servisní služby (FULL servis, poskytovaný autorizovanou servisní organizací na magnetické rezonanci - Magnetom Altea) - blíže viz ZD.
UK2LF Dodávka simulátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka různých druhů a typů simulátorů_fantomů dle jejich účelu a zařazení pro výuku komplexního systému elektronické osobní dozimetrie.
Antitrombotika V. - Eptifibatid
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální podání obsahující účinnou látku eptifibatid (ATC skupina B01AC16) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
LP pro CNS - Dexmedetomidin III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky dexmedetomidin (ATC N05CM18) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Set trikuspidálních svorek
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek trikuspidálních svorek včetně příslušenství pro Nemocnici Na Homolce.
Antigenní testy pro detekci viru SARS-CoV-2
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky antigenních testů pro detekci viru SARS-CoV-2 pro profesionální použití (část 1) a pro samotestování (část 2) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka aferetických souprav na odběr krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu aferetických souprav na odběr jednotlivých krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů separátorů krevních složek pro potřeby Oddělení hematologie a krevní transfuze Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, v souladu se zadávacími ...
REACT EU 98 - Nemocniční lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka nemocničních lůžek včetně příslušenství, aktivních antidekubitních systémů a pasivních matrací pro ARO a JIP oddělení Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Angiografický systém pro kardiovaskulární diagnostiku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka angiografického systému pro kardiovaskulární diagnostiku na oddělení intervenční radiologie. Předmět plnění spočívá v dodávce angiografického systému, realizaci nezbytných úprav potřebných pro montáž a instalaci systému a zajištění záručního a pozáručního servisu.
FN Motol - Dodávky náhrad kolenních kloubů včetně výpůjčky instrumentária
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky náhrad kolenních kloubů pro potřeby I. ortopedické kliniky 1. LF UK a FN Motol a Kliniky dětské a dospělé ortopedie a traumatologie 2. LF UK a FN Motol.
Dodávky spotřebního materiálu vč. bezplatné výpůjčky technologie pro jednorázovou pulsní ablaci
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro jednorázovou pulsní ablaci srdečních arytmií, a to včetně bezplatné výpůjčky potřebné zdravotnické techniky (systém pro jednorázovou pulsní ablaci srdečních arytmií).
FNKV - kardiostimulátory
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů podle specifikace obsažené v zadávací dokumentaci pro Kardiologickou kliniku zadavatele dle jeho aktuálních požadavků. Veřejná zakázka je rozdělena do 8 částí ve smyslu ustanovení § 35 ZZVZ. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých částí veřejné zakázky ...
Dodávky stentované biologické mitrální chlopně ze zvířecího perikardu - hovězí
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávek stentovaných biologických mitrálních chlopní ze zvířecího perikardu - hovězí, potřebných k léčbě srdečních chorob na klinice kardiovaskulární chirurgie IKEM
FN Motol - Ultrazvukový diagnostický systém
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístroje a systému pro Urologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol, který bude dodán s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Fyziologický roztok plastová lahev
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky fyziologických roztoků s léčivou látkou Chlorid sodný v plastových lahvích pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Dodávky trombektomických sad včetně výpůjčky mobilní konzole II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky trombektomických sad určených k rozrušení a odstranění intraarteriální a intravenózní trombózy za pomoci hydrolýzy a aspirace trombů. Trombektomické sady jsou dále určeny pro použití ke kontrolované a selektivní infuzi specifických roztoků do periferního cévního systému.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní vysokoproteinová tekutá výživa s obsahem vlákniny
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní vysokoproteinová tekutá výživa s obsahem vlákniny pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa s obsahem vlákniny
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa s obsahem vlákniny pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní enterální výživa
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní enterální výživa na bázi hydrolyzované syrovátkové bílkoviny vhodná pro pacienty s poruchami trávení pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní tekutá výživa s obsahem vlákniny
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní tekutá výživa s obsahem vlákniny pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní tekutá výživa určená k dietnímu postupu
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní tekutá výživa určená k dietnímu postupu u pacientů s hyperglykémií a/nebo s diabetem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Sondová enterální výživa - nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sondové enterální výživy - nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa určená k dietnímu postupu u pacientů s hyperglykémií a/nebo s diabetem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Servis a odborná údržba V - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pozáruční servis a odborná údržba zdravotnické techniky a příslušenství, specifikovaných v příloze smlouvy č. 1 - Seznam přístrojů a cena servisu vč. BTK, umístěných na pracovišti Oční kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) na dobu 3 let dle ostatních zadávacích podmínek.