FN Motol - Dynamický nákupní systém na léčivé přípravky
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému jsou dodávky léčivých přípravků.
Dodávky SZM - Bezdrátový kardiostimulátor Micra AV II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek bezdrátových stimulátorů Micra AV pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FNKV - dodávky LP - OPHTA
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části ve smyslu ustanovení § 35 zákona. Na každou část podává dodavatel samostatnou nabídku. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých částí veřejné zakázky jsou uvedeny v příloze ZD č. 2 ...
FNKV - dodávky LP - nivolumab
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze ZD č. 2 („Technická specifikace“) a v příloze č. 3 („Návrh rámcové kupní smlouvy“).
REACT EU 98 Pojízdný skiagrafický přístroj
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 3 ks pojízdných skiagrafických přístrojů pro Radiodiagnostickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závaznými návrhy kupních smluv, které tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2a ( pro část 1 VZ) a 2b ( pro část 2 VZ).
Respirátory FFP2, FFP3
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky respirátorů FFP2 a FFP3 bez výdechového ventilu pro dospělé, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace dle potřeb zadavatele, a to včetně zajištění dopravy do místa plnění a poskytnutí záruky za jakost.
Dodávky PCR techniky - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení PCR techniky (Real-time cycler automatický - 1ks)
Monitorace a EKG - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení - blíže viz ZD.
FN Motol - Tildrakizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Tildrakizumab.
Selektivní imunosupresiva - Antithymocytární imunoglobulin IV.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky immunoglobulinum antithymocytarum cuniculum (ATC L04AA04) o koncentraci 5mg/1ml (0,5%) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Levosimendan
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Levosimendan.
Heparinum natricum I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku heparinum natricum (ATC B01AB01) v injekčním roztoku pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Papilotomy II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papilotomů pro endoskopickou diagnostiku a léčbu, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
FN Motol - Abirateron
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Abirateron.
FN Motol - Jednorázový materiál - oděv operační Extra komfort
Dodávky jednorázového materiálu - operačního oděvu „Extra komfort“ pro potřeby FN Motol.
Pulsatilní systém pro podporu oběhu II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového, dosud nepoužitého zdravotnického přístroje, zabezpečení záručního a pozáručního servisu tohoto přístroje po dobu 8 let, zajištění průběžných dodávek spotřebního materiálu po dobu 4 let a bezplatná výpůjčka zdravotnického přístroje.
UK 1. LF - Externí analýzy a služby - instrumentální a biologická analýza II
Poskytování výzkumných služeb, laboratorních analýz, dle potřeb zadavatele na základě samostatných objednávek vystavených zadavatelem v průběhu platnosti a účinnosti rámcové dohody, která bude uzavřena na základě výsledků zadávacího řízení s jedním dodavatelem.
Echinokandiny
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou anidulafungin, mikafungin nebo kaspofungin pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Nirmatrelvir a ritonavir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Nirmatrelvir a ritonavir, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Ultazvuky pro gynekologicko-porodnickou kliniku FNB
Předmětem plnění VZ je 2 ks ultrazvukového systému střední třídy a 1 ks přenosného ultrasonografického přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství dle technické specifikace, a dále pak poskytování záručního, pozáručního a mimozáručního servisu.
Rouškovací sady pro ORL kliniku VFN - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky rouškovacích sad pro ORL kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN),
Plicní ventilátory
Dodávka plicních ventilátorů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané životnosti (8 let).
Dynamický nákupní systém na dodávky všeobecného materiálu pro ÚVN Praha
Předmětem zadávacího řízení je zavedení Dynamického nákupního systému na dodávky vybraných druhů všeobecného materiálu dle aktuálních potřeb zadavatele, a to až do výše předpokládaného finančního limitu uvedeného v čl. 4 zadávací dokumentace a na dobu trvání DNS, tj. na dobu neurčitou.
Dodávky jednorázového spotřebního materiálu - Kity pro synchronizovanou srdeční podporu
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kitů pro synchronizovanou srdeční podporu plně kompatibilní s přístrojem Xenios i-Cor pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.