FN Motol - Jehly pro obtížný transseptální přístup
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu nutného k provádění obtížných transseptálních punkcí.
FN Motol - Injekční stříkačky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky injekčních stříkaček pro aplikaci léků a k odběrům tělních tekutin.
REACT EU 98 - Cholangioskop perkutánní s věží - opakovaná 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka videoendoskopického systému pro výkony cholangioskopie pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Blíže viz zadávací dokumentace.
FN Motol - Dynamický nákupní systém na dodávky enterální výživy
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky enterální výživy určené ke spotřebě pacienty Fakultní nemocnice v Motole.
FN Motol - Technologické zhodnocení MR dospělá 1,5T REACT-EU A1
Technologické zhodnocení MR dospělá 1,5T - 10. část původní VZ s názvem Obnova a modernizace zobrazovací techniky REACT-EU A1 a 10. část VZ s názvem Obnova a modernizace zobrazovací techniky REACT-EU A1 II.; tato část VZ byla zrušena.
REACT EU 99 - Transportní lehátka
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka celkem 3 ks transportních lehátek pro III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, a to 2 ks transportních lehátek (1. část veřejné zakázky) a 1 ks transportního lehátka s užší konstrukcí (2. část veřejné zakázky). Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závaznými návrhy kupních ...
Přístrojové vybavení pro sterilizaci a mytí nástrojů na klinice infekčních nemocí II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 kusů parních sterilizátorů a 1 kusu myčky nástrojů pro Kliniku infekčních nemocí FNB a 1., 2. a 3. LF UK (dále jen „přístroje“), včetně uvedení dodaných přístrojů do provozu, zaškolení zaměstnanců zadavatele, dodání základního příslušenství, dodání technologického projektu pro stavební přípravu, včetně ...
Hemodialyzační přístroj 4 ks
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 4 ks hemodialyzačních přístrojů pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Více viz zadávací podmínky.
FN Motol - Remdesivir II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Remdesivir.
Mycí a dezinfekční automat, Sterilizátor parní vč. úpravny vody
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka mycího a dezinfekčního automatu a sterilizátoru parního, vč. úpravny vody pro Stomatologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
FN Motol - Elektrofyziologické katétry pro dospělé pacienty
Dodávky elektrofyziologických katétrů pro dospělé pacienty určených k zajištění diagnostiky a léčby poruch srdečního rytmu pro KKVC pro dospělé - Kardiologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol
Rehabilitační přístroje III
Dodání rehabilitačního vybavení dle přiložené zadávací dokumentace.
Ultrazvukový přístroj včetně sond II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje se sondami a dalším příslušenstvím a zajištění záručního servisu.
Dodávky humánních léčivých přípravků XII
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro potřeby lékárny Ústavu pro péči o matku a dítě v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky jednorázového spotřebního materiálu - vyšetřovací rukavice NITRIL
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových vyšetřovacích rukavic NITRIL pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze.
FNKV - dodávky diagnostik pro POCT vyšetření se zápůjčkou přístrojového vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: a) opakované dodávky originálních diagnostik, tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a veškerého spotřebního materiálu („diagnostika“), k materiálnímu zajištění POCT vyšetření a b) bezplatné vypůjčení a instalace celkem 13 POCT přístrojů pro analýzu krevních plynů a 1 POCT ...
Dodávka léčivých přípravků pro ÚHKT - WILATE
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze této zadávací dokumentace.
Menší parní sterilizátor 3 ks  - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (dále též „VZ“) je dodávka 3 ks parních sterilizátorů pro Stomatologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu č. 2 těchto zadávacích podmínek (dále též „ZP“ či „zadávací podmínky“).
Instrumentárium pro Kardiochirurgii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek speciálního instrumentária určeného k používání při kardiochirurgických výkonech pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávka léčivých přípravků pro ÚHKT - OCTANINE
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Ultrazvukový přístroj pro ortopedickou kliniku
Předmětem plnění VZ je dodávka 1ks diagnostického ultrazvukového přístroje včetně příslušenství dle technické specifikace pro Ortopedickou kliniku (dále jen „přístroj“), dále pak poskytování záručního servisu včetně provádění bezpečnostně technických kontrol přístroje (dále jen „BTK“), pozáručního a nezáručního servisu včetně BTK.
Jednorázové endoskopické klipovací systémy
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek jednorázových endoskopických klipovacích systémů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Kardiaka 7 - Levosimendan, Landiolol
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální aplikaci s obsahem účinné látky levosimendan (ATC skupina C01CX08) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Sacituzumab govitekan
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Sacituzumab govitekan
Dodávky spojovacích systémů
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to spojovacích systémů pro potřeby ústavní péče IKEM (dále jen „Zdravotnické prostředky“ nebo též „Zdravotnický materiál“).