Infuzní roztoky II. - Roztoky chloridu sodného 0,9%
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky infuzních roztoků s obsahem 0,9 % chloridu sodného v PE ampulích a PE lahvích pro použití u pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Imunoglobuliny proti hepatitidě B
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahujících lidský plazmatický protein ze skupiny imunoglobulinů proti hepatitidě B (ATC J06BB04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antidiabetika - inzulíny a kombinace V
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků z ATC skupin antidiabetik (A10AE06, A10AE54) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Léčivé přípravky pro kardiovaskulární systém XV. - Entresto
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinné látky sakubitril a valsartan (ATC skupina C09DX04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Inkubátory/výhřevná lůžka - 4 ks - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks inkubátorů/výhřevných lůžek pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
FN Motol - Lipegfilgrastim
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lipegfilgrastim.
REACT EU 98 - Odsavač zplodin - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro odsávání zplodin vč. příslušenství. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
FN Motol - Spotřební materiál k plazmovým sterilizátorům Sterrad®
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k plazmovým sterilizátorům Sterrad® pro potřeby FN Motol
FN Motol - Valganciklovir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Valganciklovir, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
FN Motol - Spotřební materiál pro sterilizaci - sáčky a role ploché II
Dodávky plochých sterilizačních sáčků a rolí pro potřeby FN Motol.
FN Motol - Absorbent oxidu uhličitého
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky absorbentu oxidu uhličitého, který slouží k absorpci vydechovaného CO2 v anesteziologických přístrojích se systémem zpětného vdechován.
Ultrazvukový přístroj pro oddělení ARO
Předmětem plnění veřejné zakázky je 1 ks ultrazvukového přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství pro oddělení anesteziologicko-resuscitační oddělení dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
REACT EU 99 - PET/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka PET/CT pro Ústav nukleární medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze vč. příslušenství, dopravy, deinstalace a ekologická likvidace původního přístroje, drobné stavební úpravy, instalace nového přístroje, uvedení do provozu, provedení funkční a přejímací zkoušky, provedení instruktáže dle příslušného ...
Dodávky cévních protéz a graftů II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek cévních protéz a graftů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Nástroje pro operační sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových nástrojů pro operační sály.
REACT EU 100 - Procesor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přečerpávacího tkáňového procesoru pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Centrála a monitory II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks pacientských monitorů životních funkcí a 1 centrální monitorovací stanice včetně příslušenství a zajištění záručního servisu.
REACT EU 98 - Plicní ventilátor
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks plicního ventilátoru pro Oddělení intenzivní péče OAM-JIP Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 98 - Transportní lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks transportních lůžek pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a 1 ks transportního lůžka pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří ...
REACT EU 98 - Holterovský systém - část 2 - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka holterovského systému pro II. a III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 99 - Ultrazvukové přístroje část 1 - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje diagnostického vč. příslušenství pro Kliniku rehabilitačního lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
REACT EU 98 - Mamograf - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace 1 ks mamografu vč. příslušenství pro Radiodiagnostickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, který tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2a a návrhem servisní smlouvy, který tvoří přílohu zadávacích podmínek ...
Spotřební zdravotnický materiál pro infúzní techniku
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu k infúzní technice výrobce B. Braun Medical v užívání zadavatele, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Pořízení přístrojové techniky a vybavení pro onkologické pacienty - III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu SPECT CT gama kamery s dvěma plně digitálními detektory. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace (Technická specifikace). Přístroj musí splňovat minimální technické podmínky specifikované zadavatelem v technické specifikaci. Účastník doplní do technické ...
Servisní smlouva na přístroj CT - AQUILION ONE GENESIS
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování kompletních pozáručních servisních služeb autorizovaným servisním střediskem pro přístroj CT, tj. zařízení umístěné na Radiodiagnostickém oddělení, které je ve vlastnictví zadavatele po dobu 8 let ode dne účinnosti Servisní smlouvy.