FN Motol - Dodávky lékových koronárních stentů pro Kardiologickou kliniku VIII
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky lékových koronárních stentů (DES) určených k vyztužení a zajištění průchodnosti koronárních cév.
FN Motol - Spotřební materiál pro sterilizaci - sáčky a role ploché
Dodávky plochých sterilizačních sáčků a rolí pro potřeby FN Motol.
LP pro muskuloskeletální systém - Sugammadex I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky sugammadex (ATC skupina V03AB35) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávka operačního robotického zařízení - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového operačního robotického zařízení.
Léčivé přípravky s obsahem IMMUNATE STIM PLUS
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem
Antianemika III - Darbepoetin alfa
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky darbepoetin alfa (ATC skupina B03XA02) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Léčivé přípravky s obsahem HAEMATE P
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem HEMLIBRA
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem
FN Motol - Dodávky katetrizačně implantovaných pulmonálních chlopní
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačně implantovaných pulmonálních chlopní (dále jen „SZM“) pro Dětské kardiocentrum 2. LF UK a FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
FN Motol - Lidský koagulační faktor VIII/Lidský von Willebrandův faktor
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lidský koagulační faktor VIII/Lidský von Willebrandův faktor.
HVLP pro kardiovaskulární systém X. - Antiarytmika
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky amiodaron (ATC skupina C01BD01) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Selektivní Imunosupresiva - Tofacitinib I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky tofacitinib (ATC L04AA29) pro léčbu pacientů ve schválené indikaci dle SPC (ulcerózní kolitida) platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Molnupiravir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Molnupiravir.
Léčivé přípravky ADVATE 2000IU a 3000IU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ADVATE 2000IU a 3000IU, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace
FN Motol - Idelalisib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Idelalisib.
SZM pro oddělení RDG IV
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení RDG pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Antibakteriální látky pro systémové použití XXI
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivý (ATC skupina J01DB04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
REACT EU 98 Systém ohřevu pacienta
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka systému ohřevu pacienta pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (1 ks) a II. chirurgickou kliniku (5 ks) Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
FN Motol - Ivakaftor Lumakaftor
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnými látkami Ivakaftor a Lumakaftor.
Elektrofyziologické katétry IV
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek ablačních, diagnostických a jiných speciálních katetrů, zavaděčů a dalšího příslušenství, sloužící k léčbě poruch srdečního rytmu pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávka nemocničních lůžek s antidekubitní aktivní a pasivní matrací vč. příslušenství
Postupné dodávky nemocničních lůžek s antidekubitními aktivními a pasivními matracemi vč. příslušenství po dobu tří let a zajištění jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané jedenáctileté životnosti.
Antivirotikum pro systémové použití HCV - Sofosbuvir, Velpatasvir, Voxilaprevir I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinných látek sofosbuvir, velpatasvir a voxilaprevir (ATC skupina J05AP56) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Arteriální a žilní kanyly III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek arteriálních a žilních kanyl pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Ultrazvukové přístroje pro cévní chirurgii
Dodávka a instalace dvou ks ultrazvukových přístrojů pro oddělení cévní chirurgie a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobou jejich osmileté předpokládané životnosti.
FN Motol - Gilteritinib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Gilteritinib.