Léčivé přípravky s obsahem antibiotik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik (ATB) po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem heparinum natricum II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem heparinum natricum po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Název účinné látky, síla a balení: HEPARINUM NATRICUM 5000IU/ML INJ SOL 1X10ML ATC: B01AB01 Předpokládaná spotřeba (počet originálních balení) / 2 roky: 11 960
Léčivé přípravky s obsahem kertolizumabu a golimumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kertolizumabu (certolizumabu) a golimumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ixekizumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ixekizumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem mepolizumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem mepolizumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem heparinum natricum
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem heparinum natricum po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele
Léčivé přípravky s obsahem dimethyl-fumarátu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem dimethyl-fumarátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem antithymocytárního imunoglobulinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antithymocytárního imunoglobulinu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ATB, ATC skupiny J01 a J02
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antineovaskularizačních látek
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antineovaskularizačních látek po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem subkutánních a intramuskulárních imunoglobulinů II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem subkutánních a intramuskulárních imunoglobulinů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Inhibitory proteinkináz a jiná cytostatika II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky inhibitorů proteinkináz a jiných cytostatik po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky základních infuzních roztoků pro zdravotnická zařízení Královéhradeckého kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávek vybraných druhů infuzních roztoků pro zdravotnická zařízení pověřujících zadavatelů. V rámci každé části veřejné zakázky se jedná zpravidla o několik různých roztoků vymezených jejich složením a velikostí balení. Všechny tyto požadavky na dodávky jsou uvedeny v příloze č. 5 (Technická ...
Léčivé přípravky s obsahem sekukinumabu a basiliximabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem sekukinumabu a basiliximabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Radiofarmakum 223Radium-dichlorid
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 223Radium-dichloridu, a to po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ustekinumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ustekinumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky pro léčbu HCV infekce
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu HCV (virus hepatitidy typu C) infekce po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky upravující hladinu lipidů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků upravujících hladinu lipidů po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
99Mo-99mTc-generátor
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 3,1 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace, včetně pomůcek a lahviček pro provádění eluce generátoru, a to do 21.8.2021 dle aktuálních potřeb zadavatele.
Analoga GnRH
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky analog GnRH po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky z ATC skupiny J06BB*
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků z ATC skupiny J06BB* po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky základních infuzních roztoků pro zdravotnická zařízení Královéhradeckého kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávek vybraných druhů infuzních roztoků pro zdravotnická zařízení pověřujících zadavatelů v Královéhradeckém kraji.
99Mo-99mTc-generátor
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 3,1 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace, včetně pomůcek a lahviček pro provádění eluce generátoru, a to do 21.8.2021 dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem glatiramer-acetátu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem glatiramer-acetátu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky z ATC skupiny L02*
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků z ATC skupiny L02* po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.