Léčivé přípravky s obsahem infuzních aminokyselin
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem infuzních aminokyselin po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Elektrolyty v kombinaci s jinými léčivy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem Kalii iodidum (jodid draselný), Natrii fluoridum (fluorid sodný), Chromii trichloridum seu Chromii trichloridum hexahydricum (chlorid chromitý nebo hexahydrát chloridu chromitého), Natrii selenis seu Natrii selenas (seleničitan sodný nebo selenan sodný), Ferrosi gluconas seu ...
Léčivé přípravky s obsahem pemetrexedu II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pemetrexedu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků a rozdělení do částí veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci a v příloze číslo 1 této zadávací dokumentace - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem kaplacizumabu a plerixaforu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kaplacizumabu a plerixaforu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena v zadávací dokumentaci a v příloze číslo 1 této zadávací dokumentace - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem denosumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem denosumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antithymocytárního imunoglobulinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antithymocytárního imunoglobulinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Radiofarmaka 18F-Fluorocholin
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fluorocholin pro humánní vyšetření metodou PET/CT, ve formě injekčního roztoku (pro i.v. podání) s objemovou aktivitou minimálně 1 GBq/ml k referenčnímu času z objednávky, v jedné lahvičce o objemu 10 ml, (umožňující opakovaný odběr roztoku), po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele a ...
Léčivé přípravky upravující hladinu lipidů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků upravující hladinu lipidů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem emtricitabinu-darunaviru-kobicistatu-tenofovir alafenamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem emtricitabinu-darunaviru-kobicistatu-tenofovir alafenamidu a lamivudinu-dolutegraviru, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem lomitapidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem lomitapidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik II. po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem kyseliny ursodeoxycholové a kyseliny obeticholové
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kyseliny ursodeoxycholové a kyseliny obeticholové, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivý přípravek s obsahem dexmedetomidinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem dexmedetomidinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem roztoků pro parenterální výživu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem roztoků pro parenterální výživu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem dasatinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem dasatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem luspaterceptu, pegepoetinu a erytropoetinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem luspaterceptu, pegepoetinu a erytropoetinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků a rozdělení do částí veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci a v příloze č. 1 této zadávací dokumentace- Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem myorelaxancií
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem myorelaxancií po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Radiofarmaka 18F-Fluordeoxyglukosa
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fluordeoxyglukosa (diagnostické radiofarmakum 2-[18F]fluor-2-deoxy-D-glukosa pro humánní vyšetření metodou PET/CT, ve formě injekčního roztoku (pro i.v. podání) s objemovou aktivitou minimálně 1 GBq/ml k referenčnímu času z objednávky, v jedné lahvičce o objemu 10 ml, (umožňující opakovaný ...
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro intravaskulární aplikaci
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro intravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem tolvaptanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tolvaptanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Roztoky a spotřební materiál pro peritoneální dialýzu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů roztoků pro dialýzu a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálu podle aktuální potřeby zadavatele, a to po dobu 4 let.
LP s obsahem filgrastimu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem filgrastimu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem oktreotidu, oktreotid-acetátu a lanreotid-acetátu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem oktreotidu, oktreotid-acetátu a lanreotid-acetátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem sodné soli komplexu sakubitrilu a valsartanu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem sodné soli komplexu sakubitrilu a valsartanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem afatinibu a nintedanibu 2021
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem afatinibu a nintedanibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.