Léčivé přípravky s obsahem inotuzumab ozogamicinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem inotuzumab ozogamicinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem koagulačního faktoru VIII - RURIOKTOKOG
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem koagulačního faktoru VIII konkrétně rurioktokogu alfa pegolu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem apalutamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem apalutamidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem mesalazinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem mesalazinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem trastuzumabu pro subkutánní podání
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem trastuzumabu pro subkutánní podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem heparinum natricum 2022
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem heparinum natricum po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání 2022
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem vitamínů I a vitamínů II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem vitamínů I a vitamínů II po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem interferonu beta-1A 30mcg/0,5ml a peginterferonu beta-1A
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem interferonu beta-1A 30mcg/0,5ml a peginterferonu beta-1A po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antitrombotik a fibrinolytik 2022
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antikoagulancií po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele
Léčivé přípravky s obsahem brodalumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem brodalumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem thalidomidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem thalidomidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem injekčních forem glukokortikoidů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem injekčních forem glukokortikoidů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem vedolizumabu a everolimusu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem vedolizumabu a everolimusu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem interferonu beta-1a, peginterferonu alfa-2a a ropeginterferonu alfa-2b
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem interferonu beta-1a, peginterferonu alfa-2a a ropeginterferonu alfa-2b po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem trávicích enzymů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem trávicích enzymů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem thiotepy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem thiotepy po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem insulinů a jejich analog
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem insulinů a jejich analog po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem argipresinu a desmopresinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem argipresinu a desmopresinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky pro léčbu roztroušené sklerózy a artritidy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu roztroušené sklerózy a artritidy po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky pro léčbu trombocytopenie
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu trombocytopenie po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem etelkalcetidu a parikalcitolu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem etelkalcetidu a parikalcitolu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik 2021
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cefuroximu, ceftriaxonu, moxifloxacinu, imipenemu a cilastatinu, cefoperazonu a sulbaktamu, teikoplaninu a flucloxacilinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ribociklibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ribociklibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Glatiramer-acetát
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem glatiramer-acetátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.