Inhibitory proteinkináz a jiná cytostatika
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky inhibitorů proteinkináz a jiných cytostatik po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem inhibitorů interleukinu III
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem inhibitorů interleukinu III. po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem hormonů ATC
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ATC skupiny G03XB* po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ATC skupiny L01CD01
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ATC skupiny L01CD01 po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem thalidomidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem thalidomidu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Antivirotika II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antivirotik po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ekulizumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčiv s obsahem ekulizumabu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem enzalutamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčiv s obsahem enzalutamidu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčiv s ATC L04AA* po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem abirateronu a interferonu alfa – 2a
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem abirateronu a interferonu alfa - 2a po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem bortezomibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem bortezomibu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem somatropinu III
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem somatropinu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Antihemorhagika II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antihemorhagik po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik I
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky ATC
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ATC skupiny L01XX* po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem intravenózních imunoglobulinů II.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem intravenózních imunoglobulinů po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Antivirotika
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ze skupiny antivirotik po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Veřejná zakázka na uzavření rámcové dohody na dodávky léků pro SLL JL
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní dohody na průběžné dodávky léků, které jsou určeny pro poskytování nemocniční péče pro léčbu dospělých a léčbu dětí. Na základě výsledku tohoto zadávacího řízení bude s jedním vybraným dodavatelem uzavřena rámcová dohoda na období 48 měsíců, bez obnovení soutěže. Detailně je předmět popsán v ...
Léčivé přípravky s obsahem nintedanibu, afatinibu, gefitinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem nintedanibu, afatinibu, gefitinibu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Lokální anestetika
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky lokálních anestetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Antihemorhagika
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky antihemorhagik po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem nadroparinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem nadroparinu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Název účinné látky, síla a balení ATC Předpokl. spotřeba (počet originálních balení) / 2 roky NADROPARINUM CALCICUM 9500IU/ML INJ SOL ISP 10X0,3ML B01AB06 8 694 NADROPARINUM CALCICUM 9500IU/ML INJ SOL ISP ...
Léčivé přípravky s obsahem amikacinu, gentamicinu a mikafunginu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky lečivých přípravků s obsahem amikacinu, gentamicinu a mikafunginu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Předmětem plnění je CPV kód: 33651100-9 - Antibakteriální látky pro systémové použití a 33651200-0 - Antimykotika pro systémové použití
Léčivé přípravky s obsahem etanerceptu
ředmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem etanerceptu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Minerální doplňky
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky minerálních doplňků po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.