Léčivé přípravky s obsahem ibrutinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ibrutinibu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem vismodegibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem vismodegibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FNKV - dodávky LP - roztroušená skleróza
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 5 částí ve smyslu ustanovení § 35 zákona. Na každou část podává dodavatel samostatnou nabídku. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých částí veřejné zakázky jsou uvedeny v příloze č. 2 ZD ...
Léčivé přípravky s obsahem tisagenlekleucelu II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tisagenlekleucelu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem metforminu, semaglutidu, sitagliptinu a linagliptinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem metforminu, semaglutidu, sitagliptinu a linagliptinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem mesny
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem mesny po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem tocilizumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tocilizumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Glatiramer-acetát II.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem glatiramer-acetátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem ustekinumabu 90mg a 130mg
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ustekinumabu 90mg a 130mg po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antracyklinů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antracyklinů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem opioidních analgetik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem opioidních analgetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem levosimendanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem levosimendanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem cyklosporinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cyklosporinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ivakaftoru, tezakaftoru a elexakaftoru
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ivakaftoru, tezakaftoru a elexakaftoru po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Inhibitory proteáz a jiná cytostatika
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky inhibitorů proteáz a jiných cytostatik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Radiofarmakum 223Radium-dichlorid
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 223Radium-dichloridu, a to po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Radiofarmakum musí mít platnou registraci SÚKL pro ČR.
Léčivé přípravky s obsahem rituximabu 1400mg
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem rituximabu 1400mg po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem abirateronu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem abirateronu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem irinotekanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem irinotekanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem tisagenlekleucelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tisagenlekleucelu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Opioidní anestetika
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem opioidních anestetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem beta blokátorů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem beta blokátorů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem protamin-sulfátu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem protamin-sulfátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem polatuzumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem polatuzumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem darvadstrocelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem darvadstrocelu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.