Léčivé přípravky s obsahem intravenózních imunoglobulinů 2021
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem intravenózních imunoglobulinů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem cisplatiny, karboplatiny a oxaliplatiny
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cisplatiny, karboplatiny a oxaliplatiny, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem enkorafenibu a binimetinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem enkorafenibu a binimetinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem tukových emulzí pro parenterální výživu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tukových emulzí pro parenterální výživu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem dupilumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem dupilumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem koagulačního faktoru VIII
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem koagulačního faktoru VIII po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem letermoviru
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem letermoviru po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem trastuzumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem trastuzumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem mesalazinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem mesalazinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ravulizumabu a upadacitinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ravulizumabu a upadacitinibu, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem pemetrexedu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pemetrexedu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Součástí plnění předmětu veřejné zakázky je dodávka zboží do místa plnění a veškeré ostatní činnosti účastníka, které jsou nezbytné pro realizaci předmětu veřejné zakázky.
Léčivý přípravek s obsahem defibrotidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem defibrotidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem pantoprazolu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pantoprazolu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem argipresinu a desmopresinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem argipresinu a desmopresinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem panitumumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem panitumumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem bevacizumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem bevacizumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem enzalutamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem enzalutamidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem cabozantibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cabozantibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem látek k léčbě očních vaskulárních poruch
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem látek k léčbě očních vaskulárních poruch po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem brentuximabu vedotin, obinutuzumabu, pembrolizumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem brentuximabu vedotin, obinutuzumabu, pembrolizumabu, ramucirumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem palonosetronu v kombinaci
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem palonosetronu v kombinaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Název účinné látky, síla a velikost balení: NETUPITANTUM ET PALONOSETRONI HYDROCHLORIDUM 300MG/0,5MG CPS DUR 1 ATC: A04AA55 Předpokl. spotřeba (počet originálních balení) / 4 roky: 2 456
Infuzní roztoky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů infuzních roztoků a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálupodle aktuální potřeby účastníků společného zadávání, a to po dobu 4 let.
LP s obsahem burosumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem burosumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.