Léčivé přípravky s obsahem gilteritinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem gilteritinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci 2022 II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem siponimodu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem siponimodu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinu pro intramuskulární podání
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinu pro intramuskulární podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem roztoků elektrolytů a jejich kombinace
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem roztoků elektrolytů a jejich kombinace po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Roztoky a spotřební materiál pro hemofiltraci
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů roztoků pro hemofiltraci a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálu podle aktuální potřeby zadavatele, a to po dobu 4 let.
Léčivé přípravky s obsahem acikloviru, gancikloviru, anidulafunginu a amfotericinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem acikloviru, gancikloviru, anidulafunginu a amfotericinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem tkáňových lepidel II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tkáňových lepidel po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem botulotoxinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem botulotoxinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem kladribinu a tofacitinibu II.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kladribinu a tofacitinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem infliximabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem infliximabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem kladribinu a tofacitinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kladribinu a tofacitinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem burosumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem burosumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem insulinů a jejich analog II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem insulinů a jejich analog po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem durvalumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem durvalumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem regorafenibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem regorafenibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem neratinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem neratinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Vakcíny
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vakcín po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem lenvatinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem lenvatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem krizotinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem krizotinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem tkáňových lepidel
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tkáňových lepidel po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antivirotik
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antivirotik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ponatinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ponatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem remdesiviru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem remdesiviru po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.