Léčivé přípravky s obsahem galkanezumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem galkanezumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem midostaurinu, trametinibu a ribociklibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem midostaurinu, trametinibu a ribociklibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem gefitinibu, vandetanibu, afatinibu, nintedanibu a bosutinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem gefitinibu, vandetanibu, afatinibu, nintedanibu a bosutinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem risankizumabu, apremilastu a tofacitinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem risenkizumabu, apremilastu a tofacitinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
99Mo-99mTc-generátor
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 3,1 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace a 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 9 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace, včetně pomůcek a lahviček pro provádění eluce generátoru, a to od 22.8.2021 po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Cytostatika I
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky cytostatik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem pertuzumabu a trastuzumabu emtansinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pertuzumabu a trastuzumabu emtansinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem inzulinů a antidiabetik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem inzulinů a antidiabetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky ATC skupiny L04AA* s obsahem belimumabu, mykofenolát mofetilu a sirolimu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ATC skupiny L04AA* s obsahem belimumabu, mykofenolát mofetilu a sirolimu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem přírodního plicního surfaktantu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem přírodního plicního surfaktantu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem immunoglobulinum humanum normale
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem normálního lidského imunoglobulinu pro intravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem lokálních anestetik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem lokálních anestetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem cetuximabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cetuximabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem glukokortikoidů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky glukokortikoidů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem enzalutamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem enzalutamidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ixazomibu, alektinibu, lenvatinibu, venetoclaxu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ixazomibu, alektinibu, lenvatinibu, venetoclaxu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem anagrelidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem anagrelidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem somatropinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem somatropinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem heparinum natricum
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem heparinum natricum po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem bortezomibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem bortezomibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem norepinefrinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem norepinefrinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Altepláza
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem alteplázy po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem interferonu beta 1b
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem interferonu beta 1b po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem rituximabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem rituximabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.