Léčivé přípravky s obsahem tacrolimu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tacrolimu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Opioidní anestetika a analgetika
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ze skupiny opioidních anestetik a analgetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem cyklofosfamidu, chlorambucilu, melfalanu a ifosfamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cyklofosfamidu, chlorambucilu, melfalanu a ifosfamidu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Radiofarmaka 18F-Fluordeoxyglukosa pro Oddělení nukleární medicíny Fakultní nemocnice Hradec Králové
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fluordeoxyglukosa (diagnostické radiofarmakum 2-[18F]fluor-2-deoxy-Dglukosa) pro humánní vyšetření metodou PET/CT, ve formě injekčního roztoku (pro i.v. podání) s objemovou aktivitou minimálně 1000 MBq/ml, v jedné lahvičce o objemu 10 ml, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem natalizumabu a fingolimodu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem natalizumabu a fingolimodu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky ATC skupiny L03AB
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ATC skupiny L03AB* po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antagonistů hormonů a antiestrogenů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antagonistů hormonů a antiestrogenů po dobu čtyř let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem denosumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem denosumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem somatropinu II.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem somatropinu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem cetuximabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cetuximabu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem glukokortikoidů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem glukokortikoidů po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem nintedanibu, afatinibu, gefitinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem nintedanibu, afatinibu, gefitinibu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem heparinum natricum
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem heparinum natricum po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem subkutánních a intramuskulárních imunoglobulinů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem subkutánních a intramuskulárních imunoglobulinů po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ipilimumabu a nivolumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ipilimumabu a nivolumabu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Inhibitory tumor nekrotizujícího faktoru alfa
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky Inhibitorů tumor nekrotizujícího faktoru alfa po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem léčivé látky pegvisomant
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem léčivé látky pegvisomant po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ipilimumabu a nivolumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ipilimumabu a nivolumabu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem inhibitorů interleukinu II.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem inhibitorů interleukinu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem roztoků pro parenterální výživu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky LP s obsahem roztoků pro parenterální výživu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky pro léčbu roztroušené sklerózy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu roztroušené sklerózy po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem analog somatostatinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem somatostatinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem monoklonálních protilátek II.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem monoklonálních protilátek po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem léčivé látky immunoglobulinum antithymocytarum
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem léčivé látky immunoglobulinum antithymocytarum po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.