Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci 2022 II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Motol - EVEROLIMUS
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku přípravků s účinnou látkou EVEROLIMUS, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
LP s obsahem kangreloru 2022  -  sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky kangrelor.
Antithymocytární Imunoglobulin 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
FN Motol - Ivakaftor 37,5mg Tezakaftor 25mg Elexakaftor 50mg
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnými látkami Ivakaftor 37,5mg Tezakaftor 25mg Elexakaftor 50mg.
FN Motol - Pertuzumab a Trastuzumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami Pertuzumab a Trastuzumab.
Jiná cytostatika IV. 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Inzuliny 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků určených pro substituční léčbu diabetu v celkovém předpokládaném objemu 78 680 balení léčivých přípravků s obsahem inzulinů. Přípravky jsou určeny pro výdej v ústavních lékárnách FN Plzeň a pro použití na zdravotnických pracovištích FN Plzeň. Dodávky předmětu plnění budou realizovány po ...
Cytostatika, imunomodulátory a endokrinní terapie 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků určených pro terapii závažných chronických onemocnění v celkovém předpokládaném objemu 195 188 jednotlivých dávek léčivých přípravků. Přípravky jsou určeny pro poskytování zdravotní péče na zdravotnických pracovištích FN Plzeň. Dodávky předmětu plnění budou realizovány po dobu čtyř let ...
Cytostatika 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků určených pro terapii zhoubných onemocnění v celkovém předpokládaném objemu 159 284 jednotlivých dávek léčivých přípravků. Přípravky jsou určeny pro poskytování zdravotní péče na zdravotnických pracovištích FN Plzeň. Dodávky předmětu plnění budou realizovány po dobu čtyř let od podpisu ...
Somatropin 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem růstového hormonu (ATC H01AC01) určených pro substituční terapii v celkovém předpokládaném objemu 18 600 balení léčivých přípravků. Přípravky jsou určeny pro výdej v ústavních lékárnách FN Plzeň. Dodávky předmětu plnění budou realizovány po dobu čtyř let od podpisu kupní ...
Lieky ATC skupiny B02BD04
Lieky ATC skupiny B02BD04
Analoga gonadotropin-releasing hormonu a degarelix 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Inhibitory aromatasy 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
FN Motol - Afatinib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Afatinib.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou FREMANEZUMAB II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou FREMANEZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou MEPOLIZUMAB 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou MEPOLIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou GUSELKUMAB II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou GUSELKUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AFATINIB III
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AFATINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou USTEKINUMAB 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou USTEKINUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
LP s obsahem afliberceptu 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky AFLIBERCEPT
Dodávka léků - KABAZITAXEL - L01CD04
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky KABAZITAXEL - L01CD04.
Dodávka léků - ZEJULA - L01XK02
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku ZEJULA - L01XK02.
Dodávka léků - ONIVYDE PEGYLATED LIPOSOMAL - L01CE02
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku ONIVYDE PEGYLATED LIPOSOMAL - L01CE02.
LP s obsahem cinakalcetu 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky CINAKALCET