Injekční předplněné stříkačky s NaCl 0,9%
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky injekčních předplněných stříkaček s NaCl 0,9% podle aktuální potřeby zadavatele. S vítězným účastníkem bude uzavřena rámcová kupní smlouva na dobu 2 let.
FN Motol - Ponesimod
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ponesimod.
Analgetika II - Metamizol I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky metamizol (ATC skupina N02BB02) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Léčivé přípravky s obsahem POSAKONAZOLU pro perorální podání
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem POSAKONAZOLU pro intravenózní podání
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Paramagnetické kontrastní látky 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Léčivé přípravky s obsahem metforminu, semaglutidu, sitagliptinu a linagliptinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem metforminu, semaglutidu, sitagliptinu a linagliptinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Dodávka léčiv dle ATC skupiny L01FF01 NIVOLUMAB
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L01FF01 NIVOLUMAB pro Nemocnici České Budějovice, a.s. v souladu s platnou právní úpravou.
FNKV - dodávky LP - antivirotika
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 4 části ve smyslu ustanovení § 35 zákona. Na každou část podává dodavatel samostatnou nabídku. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých částí veřejné zakázky jsou uvedeny v příloze ZD č. 2 ...
LP s obsahem sarilumabu 2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky sarilumab.
Lieky ATC skupiny J01-Antibiotiká na systémové použitie
Predmetom zákazky je pravidelná dodávka tovarov: Lieky ATC skupiny J01-Antibiotiká na systémové použitie , vrátane dopravy na miesto plnenia do nemocničnej lekárne verejného obstarávateľa v postavení kupujúceho na základe vystavených objednávok a za podmienok uvedených v rámcovej dohode počas jej trvania. Lieky, ktoré uchádzač uvedie vo svojej ...
FN Motol - Dynamický nákupní systém na léčivé přípravky
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému jsou dodávky léčivých přípravků.
Insulin Lispro II. 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky Insulin Lispro
FNKV - dodávky LP - OPHTA
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části ve smyslu ustanovení § 35 zákona. Na každou část podává dodavatel samostatnou nabídku. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých částí veřejné zakázky jsou uvedeny v příloze ZD č. 2 ...
FNKV - dodávky LP - nivolumab
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze ZD č. 2 („Technická specifikace“) a v příloze č. 3 („Návrh rámcové kupní smlouvy“).
Kyselina aminosalicylová a podobné látky 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Léčivé přípravky s obsahem mesny
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem mesny po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem tocilizumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tocilizumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem anakinry 2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky anakinra
FN Motol - Tildrakizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Tildrakizumab.
Selektivní imunosupresiva - Antithymocytární imunoglobulin IV.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky immunoglobulinum antithymocytarum cuniculum (ATC L04AA04) o koncentraci 5mg/1ml (0,5%) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Defibrotid
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
Abatacept
Predmetom zákazky je dodávka liekov pre biologickú liečbu. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v časti B.2 Súťažných podkladov - Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.
Dexmedetomidin hydrochlorid
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
FN Motol - Levosimendan
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Levosimendan.