Plerixafor II
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
Kortikosteroidy pro systémové použití IV
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální podání s obsahem účinné látky hydrocortisoni natrii succinas (ATC skupina H02AB09) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Selektivní Imunosupresiva - Ravulizumab II.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky ravulizumab (ATC L04AA43) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Léčivé přípravky s obsahem KAPLACIZUMABU a ANTITHYMOCYTÁRNÍHO IMUNOGLOBULINU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku KAPLACIZUMAB a ANTITHYMOCYTÁRNÍ IMUNOGLOBULIN (KRÁLIČÍ), a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace
Anestetika lokální 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
FN Motol - Trastuzumab Deruxtekan
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Trastuzumab Deruxtekan.
Léčivé přípravky s obsahem RAVULIZUMABU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem DEFIBROTIDU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem cyklosporinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cyklosporinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem EKULIZUMABU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku EKULIZUMABU.
Léčivé přípravky s obsahem BOSUTINIBU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem MIDOSTAURINU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku MIDOSTAURIN, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
HLP - Albumin II. - společné zadávání 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky krevních derivátů s obsahem albuminu v síle 5% a 20% pro léčbu pacientů ve schválených indikacích.
Léčivé přípravky s obsahem RUXOLITINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku RUXOLITINIB, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem NILOTINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku NILOTINIB, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ranibizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ranibizumab o síle 10 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Aflibercept
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky AFLIBERCEPT o síle 40 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Golimumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky GOLIMUMAB o síle 50 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Ixekizumab
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s léčivou látkou ixekizumab pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Vedolizumab
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou vedolizumab pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Léčivé přípravky s obsahem DEFERASIROXU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku DEFERASIROX, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem ELTROMBOPAGU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku ELTROMBOPAG, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Lieky ATC skupiny
Predmetom zákazky je pravidelná dodávka tovarov: Lieky ATC skupiny B01-Antitrombotiká, B021-Antihemoragiká , vrátane dopravy na miesto plnenia do nemocničnej lekárne verejného obstarávateľa v postavení kupujúceho na základe vystavených objednávok a za podmienok uvedených v rámcovej dohode počas jej trvania. Lieky, ktoré uchádzač uvedie vo svojej ...
Lieky ATC skupiny B02BD04
Lieky ATC skupiny B02BD04
Dodanie vakcíny na orálnu imunizáciu líšok a psíkov medvedíkovitých proti besnote
Predmetom tejto verejnej súťaže je výber dodávateľa na dodanie vakcíny na orálnu imunizáciu líšok a psíkov medvedíkovitých proti besnote. Úspešný uchádzač zároveň zabezpečí dovoz vakcinačných návnad na letisko v dielčích dodávkach, zabezpečujúcich dennú pokládku plánovanú na konkrétny deň podľa časového harmonogramu jednotlivej vakcinačnej ...