Jiná antianemika 2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
FN Motol - Ofatumumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ofatumumab, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Nízkomolekulární hepariny v předplněných stříkačkách I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků ze skupiny LMWH ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky (s výjimkou indikace prodloužená léčba hluboké žilní trombózy (DVT) a plicní embolie (PE) a prevence její rekurence u pacientů s aktivním nádorovým onemocněním).
Imunosupresiva - inhibitory TNF alfa
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků ze skupiny inhibitorů TNF alfa pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky. Zadavatel požaduje shodu indikací nabízeného léčivého přípravku s referenčními (originálními) přípravky v gastroenterologických indikacích dle platného SPC, včetně podmínek ...
Léčivé přípravky pro zažívací trakt  a metabolismus - Ocaliva III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky acidum obeticholicum (ATC skupina A05AA04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Romiplostim
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky ROMIPLOSTIM o síle 250 MCG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Brolucizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Brolucizumab o síle 120MG/ML (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Atezolizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Atezolizumab síle 1200 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD - Cenová nabídka.
LP s obsahem sebelipasy alfa 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky sebelipasa alfa
Risdiplam
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele
Infúzne roztoky sklo
Predmetom zákazky je dodávka infúznych roztokov podľa potrieb verejného obstarávateľa. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky tvorí prílohu č.1 súťažných podkladov.
Somatropin a agonisté somatropinu II.  2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
LP s obsahem akalabrutinibu 2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky akalabrutinib
FN Motol - Oxacilin
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Oxacilin.
FN Motol - Niraparib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Niraparib.
Somatropin a agonisté somatropinu  I.  2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
FN Motol - Selperkatinib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Selperkatinib.
LP s obsahem ekulizumabu  2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky ekulizumab
Sofosbuvir a velpatasvir
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Sofosbuvir a velpatasvir pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Gadoteridol
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Gadoteridol pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Antineoplastiká a imunomodulačné činidlá
Antineoplastiká a imunomodulačné činidlá
Ravulizumab II
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky PROPOFOL 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky PROPOFOL, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky) a v příloze č. 3 (Cenová nabídka).
FN Motol - Irinotekan-sukrosofát
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Irinotekan-sukrosofát.
Léčivé přípravky s obsahem gilteritinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem gilteritinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.