Lieky ATC skupiny B02BD04
Lieky ATC skupiny B02BD04
Lieky ATC skupiny B02BD11
Lieky ATC skupiny B02BD11
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AA31 s účinnou látkou Teriflunomid
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AA31 s účinnou látkou Teriflunomid po dobu 2 let.
FN Motol - Cemiplimab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Cemiplimab.
LP s obsahem sufentanilu 2022  -  sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky sufentanil.
Léčivý přípravek ATC skupiny V08AB10 s účinnou látkou Jomeprol
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny V08AB10 s účinnou látkou Jomeprol po dobu 2 let.
Opioidní anestetika
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem opioidních anestetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem beta blokátorů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem beta blokátorů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem IMATINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku IMATINIB (ATC skupina L01EA01), a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců..
Antineoplastika a imunomodulátory 2022 - II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků určených pro terapii závažných chronických onemocnění v celkovém předpokládaném objemu 265 160 jednotlivých dávek léčivých přípravků. Přípravky jsou určeny pro poskytování zdravotní péče na zdravotnických pracovištích FN Plzeň. Dodávky předmětu plnění budou realizovány po dobu čtyř let ...
Dodávka očkovacích látek pro mimořádné očkování fyzických osob proti virové hepatitidě A
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem pro každou část veřejné zakázky na dodávky očkovacích látek pro očkování fyzických osob pro roky 2023 - 2024 proti virové hepatitidě typu A, a to pro mimořádné očkování ve formuli pro děti a pro mimořádné a zvláštní očkování ve formuli pro dospělé, v souladu s vyhláškou č. ...
Léčivé přípravky s obsahem protamin-sulfátu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem protamin-sulfátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
LP s obsahem letermoviru 2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky letermovir.
LP s obsahem palivizumabu  2022  - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky palivizumab
Vybrané léčivé přípravky pro specializovanou centrovou péči
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek Vybrané léčivé přípravky pro specializovanou centrovou péči pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Léčivé přípravky s obsahem polatuzumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem polatuzumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Fludeoxyglukoza 2023 - 2025
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky pozitronového radiofarmaceutického injekčního léčivého přípravku s obsahem fludeoxyglukozy-(18F) pro humánní vyšetření metodou PET či PET/CT dle specifikace a za podmínek uvedených v přílohách č. 2 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace.
LP s obsahem tolvaptanu 2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky tolvaptan.
Anestestika - Propofol II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku propofol (ATC skupina N01AX10) pro léčbu pacientů pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Léčivé přípravky s obsahem darvadstrocelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem darvadstrocelu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Trastuzumab, sacituzumab govitekan
3.1. Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků 2 ATC skupin dle specifikace a za podmínek uvedených v přílohách č. 2 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. 3.2. Veřejná zakázka je rozdělena na celkem 2 části podle jednotlivých ATC skupin dle specifikace v příloze č. 2 ...
Antimykotika pro systémové použití VI. - Anidulafungin
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku anidulafungin (ATC skupina J02AX06) pro přípravu infuzního roztoku pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Léčivé přípravky - ANALGETIKA
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků - ANALGETIK po dobu 1 roku. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky) a v příloze č. 3 (Cenová nabídka).
Takrolimus 1x denně - LP ADVAGRAF
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků (účinná látka Takrolimus) v lékové formě s prodlouženým uvolňováním (dávkování 1x denně). Jedná se o zakázku na uzavření kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků s obvyklou denní terapeutickou dávkou (ODTD) 5mg. S ohledem na skutečnost, že zajištění léčby de novo pacientů je ošetřeno VZ ...
Léčivé přípravky s obsahem enkorafenibu - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.