FN Motol - Lidský koagulační faktor VIII
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lidský koagulační faktor VIII.
Inhibitory proteinkináz IV. 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
LP s obsahem remdesiviru 2022 II
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky remdesivir
Antiinfektiva 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků určených pro systémovou terapii infekčních onemocnění v celkovém předpokládaném objemu 741 480 jednotlivých dávek léčivých přípravků. Přípravky jsou určeny pro poskytování zdravotní péče na zdravotnických pracovištích FN Plzeň. Dodávky předmětu plnění budou realizovány po dobu čtyř let ...
Dodávka léčiv k léčbě roztroušené sklerózy s účinnými látkami TERIFLUNOMID a ALEMTUZUMAB
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků k léčbě roztroušené sklerózy s účinnou látkou ALEMTUZUMAB a TERIFLUNOMID.
Azacitidin
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele
Extrakty alergenů 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Blokátory receptorů pro angoitensin II 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky VALSARTAN A SAKUBITRIL FIXNÍ KOMBINACI
Alkylační látky 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Dodávka léčiv dle ATC skupin pro JIHNEM
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků rozdělených do jednotlivých anatomicko-terapeuticko-chemických skupin (tzv. ATC skupin) pro Jihočeské nemocnice, a.s.,
FN Motol - Vedolizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Vedolizumab.
Gonadotropiny 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
FN Motol - Ivakaftor
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ivakaftor.
Nákup léků a léčivých přípravků pro PL Šternberk
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek léků a léčivých přípravků a opiátů pro Psychiatrickou léčebnu Šternberk.
Léčivé přípravky s obsahem siponimodu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem siponimodu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Kortikosteroidy pro systémové použití II. - Prednison p. o.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro perorální podání s obsahem účinné látky Prednison (ATC skupina H02AB07) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FNKV - Dodávky LP - adalimumab
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky léčivých přípravků pro pacienty zadavatele. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých položek jsou uvedeny v ZD v příloze č. 2 („Technická specifikace“) a v příloze č. 3 („Návrh rámcové kupní smlouvy“).
FN Motol - Gadoteridol
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Gadoteridol.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinu pro intramuskulární podání
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinu pro intramuskulární podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem roztoků elektrolytů a jejich kombinace
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem roztoků elektrolytů a jejich kombinace po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky obsahující Fidaxomicin - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Laronidáza, 100 U/ml infúzny koncentrát
Liek sa používa na liečbu pacientov s ochorením MPS I (mukopolysacharidóza I). Podáva sa na liečenie neneurologických prejavov tohto ochorenia. Liek je syntetický enzým nazývaný laronidáza. Dokáže nahradiť prírodný enzým, ktorého je pri MPS I nedostatok
Léčivé přípravky pro CNS - tafamidis I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky tafamidis (ATC skupina N07XX08) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Rámcové dohody na dodávky injekčního materiálu, zdravotnického materiálu a léčiv
Veřejná zakázka je rozdělena na 5 částí: část 1: testy a testovací materiál, část 2: zdravotnický materiál, část 3: speciální drogerie, část 4: injekční roztoky a léčiva, část 5: injekční materiál
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou VEDOLIZUMAB 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou VEDOLIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.