Léčivé přípravky s obsahem MIKAFUNGINU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku MIKAFUNGIN, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
LP ze skupiny cytostatik 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Léčivé přípravky s obsahem VORIKONAZOLU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku VORIKONAZOL, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
Pegaspargasum - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Kontrastní látky [2023-2024]
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků 3 ATC skupin dle specifikace a za podmínek uvedených v přílohách č. 2 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na celkem 3 části podle jednotlivých ATC skupin dle specifikace v příloze č. 2 zadávací ...
Léčivé přípravky s obsahem Amfotericinu B
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku Amfotericin B, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
Léčivé přípravky s obsahem Piperacilinu a Tazobaktamu (inhibitor beta-laktamasy)
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku PIPERACILIN a TAZOBAKTAM (INHIBITOR BETA-LAKTAMASY), a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace.
FN Motol - Ofatumumab II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ofatumumab, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
LP s obsahem tisagenlekleucelu  2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky tisagenlekleucel
Léčivé přípravky s obsahem ustekinumabu 90mg a 130mg
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ustekinumabu 90mg a 130mg po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Motol - Posakonazol
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Posakonazol, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
DNS - Očkovací látky
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS je dodávka očkovacích látek proti nemocem u vojáků a zaměstnanců rezortu MO vyjíždějících do zahraničních operací, epidemiologicky závažných oblastí a osob v riziku onemocnění na území ČR.
Léčivé přípravky s obsahem CEFTAZIDIMU a AVIBAKTAMU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku CEFTAZIDIM a AVIBAKTAM (INHIBITOR BETA-LAKTAMASY), a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
FN Motol - Amoxicilin a inhibitor Betalaktamasy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku /léčivých přípravků s účinnou látkou Amoxicilin a inhibitor Betalaktasamy.
Dodávka léků - léčivá látka - ABIRATERON - L02BX03
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky ABIRATERON - L02BX03.
Dodávka léků - léčivá látka - ATALUREN - M09AX03
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky ATALUREN - M09AX03.
Léčivé přípravky s obsahem KYSELINY MYKOFENOLOVÉ
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku KYSELINU MYKOFENOLOVOU, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
LP s obsahem abirateronu 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky abirateron
FN Motol - Panitumumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Panitumumab.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou Infliximab II
Zadavatel požaduje průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Infliximab dle aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek pro Nemocnici ve Frýdku-Místku, p.o.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Eribulin-melisát
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Eribulin-melisát o síle 0,44 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Cemiplimab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Cemiplimab o síle 350 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Ultrazvuk pro kliniku pneumologie
Předmětem plnění VZ je dodávka 1 ks diagnostického ultrazvukového přístroje střední třídy pro pneumologickou kliniku zejména pro vyšetřování patologických afekcí v oblasti hrudníku včetně příslušenství dle technické specifikace a dále pak poskytování záručního, pozáručního a nezáručního servisu.
Léčivé přípravky s obsahem kombinace účinných látek Trifluridin a Tipiracil-hydrochlorid
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kombilace účinných látek Trifluridin 15 MG/6,14 MG Tipiracil-hydrochlorid a dále pak Trifluridin 20 MG/8,19 MG Tipiracil-hydrochlorid po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Alirokumab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Alirokumab o síle 75 MG a 150 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.