Léčivé přípravky s obsahem antracyklinů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antracyklinů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
FN Motol - Tixagevimab a Cilgavimab II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Tixagevimab a Cilgavimab.
Léčivé přípravky s obsahem eribulin-mesilátu - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
LP s obsahem ofatumumabu 2022  - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky ofatumumab.
Kontrastná látka, nízkoosmolárna, ATC kód V08AB10, účinná látka Jomeprol, koncentrácia 400 mg
Kontrastné látky s obsahom Jomeprolu - rozdelenie do jednotlivých častí v súlade s rozhodujúcimi biomedicínsko - technickými parametrami. Podrobný opis predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií, tvorí časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky.
Lieky ATC skupiny S01LA05
Lieky ATC skupiny S01LA05
Hypertonické roztoky 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky roztoků pro peritoneální dialýzu splňujících požadavky SÚKL
Přímé inhibitory faktoru XA I. 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky APIXABAN
LP s obsahem trifluridinu v kombinaci  2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky TRIFLURIDIN, KOMBINACE
FN Motol - Matrice pro tkáňové lepidlo
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lokální hemostatika, kombinace, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Multienzymové přípravky 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky PANKREATIN
Fludeoxyglukosa 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku fludeoxyglukóza (18F) a poskytování s nimi souvisejících služeb, tj. dopravy na pracoviště zadavatele, zpětného odběru a likvidace neupotřebené části dodávky a provedení školení obsluhy.
Selektivní imunosupresiva - Eculizumab III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky eculizumab (ATC L04AA25) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Selektivní imunosupresiva - Belatacept I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky belatacept (ATC L04AA28) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lidský fibrinogen
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky LIDSKÝ FIBRINOGEN o síle 20 MG/ML po dobu2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Sodná sůl Ampicilinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Sodná sůl Ampicilinu o síle 0,5 G a 1 G po dobu2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ruxolitinib-fosfát
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ruxolitinib-fosfát 5 MG, 15 MG a 20 MG po dobu2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem opioidních analgetik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem opioidních analgetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
FN Motol - Sekukinumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Sekukinumab.
FN Motol - Elbasvir a Grazoprevir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Elbasvir a Grazoprevir.
Léčivé přípravky s obsahem levosimendanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem levosimendanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Autoinjektory 2023 - 2025
Uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky autoinjektorů dle přiložené zadávací dokumentace, čj. MO 414502/2022-551200.
Dynamický nákupní systém na nákup léčivých přípravků
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dílčí dodávky léčivých přípravků do lékárny zadavatele. Zadavatel předpokládá, že po dobu trvání DNS bude zadávat veřejné zakázky na dodávky léčivých přípravků dle svých provozních potřeb v předem neurčených a nepravidelných intervalech. Zadavatel stanovuje dobu trvání DNS na období 48 ...
LP s obsahem darolutamidu 2022  - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky darolutamid
LP s obsahem adalimumabu 2022 II
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky adalimumab