Heparinum natricum I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku heparinum natricum (ATC B01AB01) v injekčním roztoku pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Degarelix - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Paclitaxel
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele
Přímé inhibitory faktoru XA II. 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky rivaroxaban
LP s obsahem orfenadrinu 2022 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky orfenadrin.
Hepariny 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
FN Motol - Abirateron
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Abirateron.
Lieky pre potreby FNsP F. D. Roosevelta Banská Bystica č. RVO/2703/2022 v rozsahu Nízkomolekulárne
Predmetom zákazky sú "Lieky pre potreby FnsP F. D. Roosevelta Banská Bystrica č. RVO/2703/2022 v rozsahu Nízkomolekulárne heparíny, Myorelaxancia, Hypnotiká a Sedatíva, Analgetiká obstarávateľom požadovanej špecifikácie, vrátane dodania na miesto určenia. Predmet zákazky je rozdelený na častí. Uchádzačovi sa umožňuje predložiť ponuku na celý ...
Antineoplastiká a imunomodulačné činidlá
Antineoplastiká a imunomodulačné činidlá sa používajú pri terapii rôznych foriem rakoviny. Cielená liečba, ktorá pozostáva z monoklonálnych protilátok a malých molekúl, zásadne ovplyvňuje liečebné výsledky niektorých malignít. Vedľajšie účinky cielenej liečby sú vo všeobecnosti menšie ako vedľajšie účinky tradičných cytostatík.
Echinokandiny
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou anidulafungin, mikafungin nebo kaspofungin pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Nirmatrelvir a ritonavir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Nirmatrelvir a ritonavir, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Irinotekan
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Irinotekan o síle 4,3 MG/ML (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Cetuximab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Cetuximab o síle 5 MG/ML (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky léků - Sarilumab 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivých přípravků KEVZARA - L04AC14.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Durvalumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Durvalumab o síle 50 MG/ML (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Olaparib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Olaparib o síle 50 MG, 100 MG a 150 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Isavuconazol
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Denosumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Denosumab o síle 120 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Lamivudin a sodná sůl Dolutegraviru
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
FN Motol - Dabrafenib
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Dabrafenib.
Bosentan
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
Dodávky polosuchých kyselých koncentrátů pro dialýzu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky polosuchých koncentrátů kompatibilním se zařízením GranumixPlus. S vítězným účastníkem bude uzavřena rámcová kupní smlouva na dobu neurčitou.
Glatiramer-acetát II.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem glatiramer-acetátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Vazopresin a analoga 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky  Lidský albumin
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lidský albumin o síle 200G/L (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD - Cenová nabídka.