NĚMECKO; Šanony
Jsme středně veliká obchodní firma v Bavorsku a hledáme výrobce standardních šanonů.
Poptáváme výrobu papírových obalů
kdo vyrobí papírové sáčky s cca 3barevným potiskem s logem a jednoduchými obrázky firrmy(perníčky). Papírové sáčky o velikosti 12x27 cm s jednoduchým dnem a skládanými boky, dále papír.tašky o rozměru cca 22x30cm s e dnem a skladem na bocích také s firemním potiskem. Jedná se o dlouhodovou spolupráci. Spěchá! Nabídněte cenu od různého množství ...
RUMUNSKO; Papír na sešity
Jsme rumunská firma, vyrábíme sešity (sešity s předtištěnými vzory, notové sešity apod.) Hledáme výrobce papíru pro tyto sešity.
Poptávám svíčkové filtry
Poptávám svíčkové filtry na filtraci malého množství kapalin.
ČÍNA; Papírny
Hledáme továrny vyrábějící papír a obaly.
PÁKISTÁN; Papír, tiskové desky a barvy
Poptáváme novinový papír, elastický, pevný balicí papír na cementové pytle, nedřevěný, ofsetový a tiskový papír, A-4 kopírovací papír, křídový papír, mechanický papír druhé kvality / nejlepší jakosti, tiskové desky, tiskařské barvy, pigmenty a barviva, uhelnou čerň, kysličník titaničitý, použité ofsetové tiskové strojní vybavení.
BANGLADÉŠ; Papír, balicí kartony
Požadujeme kontinuální dodávky papíru a balicích kartonů (novinový v kotoučích, výtvarný karton, dvouvrtsvý karton s nebíleným rubem, ofsetový papír, bílý papír, papír A4, adhezivní papír atd.)
Poptávám výrobu samolepicí pásky s potiskem
Dobrý den, poptávám výrobu samolepící pásky s potiskem loga firmy v šířce 75 mm. Prosím o cenovou nabídku, požadované minimální množství / případné množstevní slevy/ a informaci, zda dodáváte k těmto šířkám pásek i strojek na odvíjení. Děkuji
SRÍ LANKA; Papírové a ocelové výrobky
Jsme obchodní firma na Sri Lance a hledáme dodavatele papírenských výrobků a výrobků z oceli. Zejména máme zájem o následující zboží: papírové výrobky: mediánový papír, duplex karton lakovaný, křídový papír, bezdřevý papír, novinový papír. Ocelové výrobky: za tepla válcované desky z měkké oceli, válcovaný drát z měkké oceli, plechy válcované ...
SRBSKO; Filtrační papír
Poptáváme bílý filtrační papír 18 gsm, šířka 28,30,32,34, 56 cm. Také bychom měli zájem o barevný. Vyrábíme sáčky do vysavačů.
UKRAJINA; Dřevo pro papírenský průmysl
Rádi bychom nabídli surový materiál jako habr, dub, buk pro použití v papírenském průmyslu. Hledáme obchodní spolupráci.
JORDÁNSKO; Plata na vejce
Poptávám 10 milionů vaječných plat.
SRÍ LANKA; Testliner, lepenka, balicí papír
Poptávám testliner (krycí papír z odpadového papíru), papír na zvlněnou vrstvu (lepenky), bělený balicí papír.
SRI LANKA; Tuhý parafín, kraftový papír
Poptáváme výrobce plně rafinovaného tuhého parafínu, výrobce nebo dodavatele běleného kraftového papíru nebo královského kraftového papíru.
SRÍ LANKA; Kraftový papír, tuhý parafín
Poptáváme pravý bělený kraftový papír, tuhý parafín plně nebo částečně rafinovaný.
Poptávám plata na vejce
Poptáváme papírová plata na vejce na 30 ks a skládací platička na 10 ks
SRÍ LANKA; Novinový papír
Poptáváme novinový papír 48,5 pro zákazníka na Srí Lance. Pošlete prosím cenovou nabídku CNF COLOMBO.
NIGÉRIE; Tiskový papír
Hledám dodavatele tiskového papíru do Nigérie. Poptávám papíry za nízkou cenu. 1. dřevitý papír 2. papír na etikety 3. kancelářský papír 4. papír na lepící štítky 5. bezuhlíkový papír.
NIGÉRIE; Buničina
Poptávám firmy v Evropě, které vyrábí buničinu.
TURECKO; Sulfátový papír
Jsme výrobní firma sídlící v Istanbulu. Potřebujeme cenovou kalkulaci na 40 gr sulfátový papír vhodný pro používání na potraviny, 5 MT/měsíčně a 80 gr PE sulfátový papír 5 MT/měsíčně. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci, dodavateli sulfátového papíru.
PÁKISTÁN; Latexový papír
Hledáme dodavatele / výrobce latexového papíru k prodeji na pákistánském trhu. Máme zájem o pravidelný nákup.
Poptávám tabelační samopropisný papír
Prosím o kalkulaci: Tabelační samopropisný papír, A4 (24x12", 1+3P), Tisk 2/0, (P 3308, černá), hlazený papír, gramáž standardní, kopie barevně odlišené, 2. 625 ks (7 krabic po 375 ks) Děkuji
VIETNAM; Buničina, rýže, konzervované potraviny
Dovážíme bělenou listnatou buničinu. Vyvážíme zemědělské produkty: dlouhou bílou zlomkovou rýži, maniokové čipsy, konzervované potraviny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Mastek, zpracování mýdla, kůže, ropy
Hledám odběratele mastku, zpracovatele mýdla, kůže a ropy.
Poptáváme dodávky obalového materiálu
Dobrý den, poptáváme čistě bílé sáčky/pytle/tašky o rozměrech cca 30x20x25 cm a 20x10x35 cm (zhruba, tolerance až 5 cm), pro balení balených potravin. Odběr pravidelný cca 3000 ks/3 měsíce a předpokládáme nárust. Dále poptáváme sendvičové sáčky o rozměrech cca 12x20 cm, se záložkou cca 5 cm a okýnkem. Těšíme se na spolupráci.