ČÍNA; Pytle z kraft papíru
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli chlopňových pytlů z vícevrstvého kraft papíru. Pytle jsou vhodné na cement, rýži, suché potraviny, prášek, mouku, škrob, krmivo, PE suroviny a chemikálie. Logo, potisk, velikosti a návrhy podle požadavků zákazníků. Zvláštní požadavky na 3 až 4 vrstvy jsou možné. PP / PE k dispozici.
Poptáváme výrobce paspart
Hledáme výrobce paspart o pevných rozměrech 18 x 24 (výřez 12 x 17) a 13 x 18 (výřez 9 x 14) cm, tloušťka 1,4 mm (nebo navrhněte), jedna barva, máme zájem pouze o nařezání bez kompletace. Plánován pravidelný odběr cca 100 ks/měsíc s možným postupným navyšováním. Prosím o kalkulaci pro odběr po 100, 500 a 1 000 ks.
ETIOPIE; Papír
Poptávám papír A4.
Poptávám dodavatele alobalu
Sháním alobal,11mikronů,průměr jamba 750mm.
Poptávám výrobce papírových krabic
Dobrý den, potřeboval bych papírové krabice o rozměrech 500 x 500 x 500 a 750 x 300 x 1650. Potřeboval bych vyrobit jako vzorek zkušební po jednom kuse aby se eventuelně vyzkoušeli ,a potom po kolika kusech a za kolik peněz by se to dalo dělat,j ednalo by se řádově jen o desítky kusů.
PÁKISTÁN; Kraft papír
Poptáváme pravidelné dodávky pytlového papíru Kraft 70/80/90/100 gramů o šířce 1010 mm na výrobu pytlů na cement. Náš měsíční požadavek bude asi 600 MT. Sdělte nám prosím nejlepší cenu.
EGYPT; Pneumatiky, baterie, krabice
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s exponovanými importéry a exportéry z celého světa již od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě naší webové stránky http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které exportujeme např.pneumatiky a baterie, návrhy a výroba prázdných krabic ...
ČÍNA; Buničina
Jsme čínský výrobce plen pro dospělé, plen pro děti, podložek. Nyní velmi naléhavě poptáváme regenerovanou buničinu. Požadujeme velké množství.
TURECKO; Obalové materiály
Hledáme v ČR velkoobchodníky a maloobchodníky, kteří obchodují s obalovými materiály, zejména PE, bio a oxo nákupními taškami, OPP fóliemi a sáčky. Jsme přední výrobní firmou v Istanbulu a již spolupracujeme s českými firmami. Naším cílem je rozšířit obchodování s ČR a najít spolehlivé firmy ke spolupráci.
Poptávám použité big bagy
Poptávám použité big bagy 90x90x200, případně i jiné rozměry, prosím o nabídky.
JIŽNÍ AFRIKA; Obaly
Hledáme výrobce obalů, který by dodával tašky na dřevěné uhlí a brambory pro naše zákazníky.
PÁKISTÁN; Papír, papírový odpad, celulóza
Poptáváme roztažitelný kraft papír na pytle na cement, novinový papír 45, 48,8 a 52 gsm, bezdřevý ofsetový papír 50, 60, 70, 80, 90 gsm a papírový odpad neprodaných novin, OCC a kraft odpadový papír, dlouhovláknitou celulózu.
Poptávám dodavatele stretch fólií
Hledám dodavatele fixační stretch folie šířek 10, 25, 50cm. Ne ROLOFOL.
Poptáváme krabičky na kravaty a papírové tašky
Hledáme dodavatele krabiček na kravaty a papírových tašek: 1, Krabička na kravaty Rozměry: 95x95x70 mm Barva černá Na víku zlaté logo 2, Papírová taška Rozměry: 20x10x28 cm a 45x14,5x48 cm Barva černá Na straně zlaté logo
Poptávám xerografický papír v rolích
Poptávám xerografický-kopírovací papír v rolích, barevný, š. 420mm a š. 594mm / 80g / návin 150m / dutinka 76mm.
INDIE; Papír potažený hliníkem
Poptávám papír potažený hliníkem pro výrobu papírových tácků.
Poptávám použité big-bagy
Poptávám použité big bagy, prosím o nabídku.
Poptáváme výrobu papírových obalů s fólií
Dobrý den prosím umíte nabídnout následují obal: posílám doplňující informace k výrobě výseků s průhledným okénkem. Jsme firma zabývající se výrobou papírových obalů na zmrzlinové kornouty,vyrábíme jich asi 900 milionů ročně. Zatím jich potřebujeme jen několik tisíc kusů na veletrh .Pokud nový výrobek na trhu uspěje,lze předpokládat další ...
ETIOPIE; Celulóza, Kraft papír
Pomůžeme vám importovat z Etiopie jakýkoliv produkt, o který máte zájem. Poptáváme celulózu a Kraft papír.
Poptáváme obtiskový decal papír
Poptávám 1000 listů obtiskového decal papíru pro inkoustové tiskárny ( na výrobu vodoobtisků ).
ETIOPIE; Kraft papír, ocel
Hledáme výrobce nebo dodavatele 1) roztažitelného Kraft papíru hnědého 70 gsm 2) za tepla a za studena válcované oceli ve svitcích.
Poptáváme plastové dortové krabičky
Poptáváme plastové dortové krabičky - různé druhy.
PÁKISTÁN; Kraft papír
Poptáváme pravidelné dodávky pytlového Kraft papíru 70/80/90/100 gramů o šířce 1010 mm na výrobu pytlů na cement. Náš měsíční požadavek bude asi 600Mt. Sdělte nám prosím nejlepší cenu.
ČÍNA; Obalové materiály
Specializujeme se na výrobu sáčků vyložených bublinkovou fólií. Vnější strana je flexibilní otěruvzdorná vrstva, jako je kraft papír, PE fólie, MPET atd, zatímco vnitřní bublinková fólie chrání zboží před poškozením. Tyto výrobky se používají k balení mikroelektroniky, přesných nástrojů, lékařských přístrojů, domácích spotřebičů, digitálních ...
Poptávám dekorativní karton
Poptávám dekorativní karton pro dekoraci prodejny.